eleron luneta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mike26ro View Post
    mai oameni buni, voi cu ce ati lipit eleronul de luneta (eleronul original din kitul de la dacia).
    Va intreb pentru ca al meu a fost lipit de 3 ori si de fiecare data se dezlipeste in coltul din dreapta. Ori mesterii de la montaj nu au edcapat suprafata cum trebuie. Am observat ca eleronul se trage de colturi in ss cand e frig afara si se curbeaza (se muleaza pe geam) cand e cald.
    Mai merita sa incerc sa-l lipesc inca o data? se da usor jos, se poate da jos cum trebuie?
    OK! Prima data am lipit eleronul cu mastic de parbriz, cumparat de la un peco.A rezistat pana a venit frigul, apoi a inceput sa se dezlipeasca in parti.Acum l-am lipit cu "kitt de montare parbrize" by renault.Acum daca trag de eleron se misca cu tot cu masina.In concluzie:sunt extrem de multumit.

P.S. eleronul meu este din fibra
    P.S. Acel kitt de lipire l-am luat de la un angajat renault pe "neve".
    Last edited by alex.dinca91; 10 January 2011, 02:44.
    Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• cred ca asa am sa procedez si eu ca ma chinuit tare de tot eleronul

Comment

• Eu il am lipit cu silicon sanitar de vreo 2 ani si n-am avut nici o problema cu el.

Comment

• asa l-am pus si eu si a sarit la spalatorie

Comment

• Nu stiu ce sa zic dar al meu e fix si acum ca in prima zi. Poate conteaza si siliconul.

Comment

• posibil dar si lucrarea facuta conteaza

Comment

• vreau pareri ale celor care au eleron luneta din fibra: se merita sa iau sau sa ma orientez catre cel de origine, mult mai scump, de altfel?
                Multumesc

Comment

• Salut.
                  recomand cel original.
                  Eu am avut de fibra si..........sa dezlipit,deoarece are margine de prindere foarte subtire.Poate la cel original e mai lata putin si are mai multa aderenta la prindere.
                  Numai bine.
                  ps:a fost lipit cu'''' bison epoxy"'
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• eu de exemplu il am de fibra. E lipit de vreo 2 ani pe masina cu silicon sanitar si nu s-a dezlipit deloc. Eu sunt multumit de el. Un pret mic si arata la fel ca cel original.

Comment

• bai baieti ok cu lipitul dar de unde sa-l iau si eu caci dilitul pardon dealerul de la bz nu mi-l da decat cu toate celelalte elemente pe care nu le vreau am verde cameleon multumesc !

Comment

• Si al meu e tot de fibra e lipit de aproape 2 ani cu silicon de lipit parbrize si lunete si e TAPAN pe luneta.

Eu zic ca se merita mai bine asta de fibra.

Am vazut ca mai multe probleme sunt cu cele de plastic ( origine ).
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• sal, are cineva de vanzare eleron luneta?

Comment

• Vezi ca are Florin_DNF.
                            sigpicTransport marfa !

Comment

• Salutare tuturior...am achizitionat si eu de curand un eleron luneta (copie dupa cel original) din fibra, lam vopsit si asi vrea sa il montez....si nu sunt sigur daca fac bine daca il lipesc cu silicon universal :|

va rog sa imi spuneti si mie daca rezista daca a mai lipit cineva cu silicon de genu asta....
                              daca rezista....multumesc!
                              Attached Files
                              CL 93 TAV

Comment

• incearca cu silicon sanitar, cu siguranta o sa tina mai bine decat cel universal.
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google