inseamna ca ai iesit foarte ieftin.asta da.dar pe mine cam cat m-ar costa daca m-as duce la un service?
eleron luneta
Collapse
X
-
Pai parerea mea este sa mergi la un service bun adica unde se vopseste bine sa vorbesti cu un vopsitor de acolo sa te intelegi cu el si sa o faci pe casco. Si bineinteles sa lucreze service-ul cu fisrma ta de casco adica sa aibe contract de decontare directa cu ei.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
SDP mersi frumos de sfat.eu din pacate nu am casco pe masina, dar chiar daca nu am casco ma ovi duce la un atelier bun ori la mine in oras ori in Tg.-Mures sa vad cat ma costa.baieti sper sa ne vedem la nationala;).Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Eu l-am luat de pe alt forum cu un milion.Baiatul de la care l-am luat are anunt si aici pe forum tot la un milion este.Uite linkul,il suni si vorbesti cu el.http://www.loganclub.ro/forum/vand_e...ghlight=eleron salutLast edited by dan.moraru; 1 July 2009, 13:18.
Comment
-
Salut.Am si eu unul,dar am intrebat asa ca o informare.Vroiam sa mai vad preturi la aceste articole.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut!
Am si eu un eleron de luneta lipit cu mastic de parbriz.Vroiam sa va intreb daca si la voi pe caldurile astea se dilata si se ridica asa un pic in sus?Ma refer la partea lui de jos,acolo unde vine chederul ala subtire....Attached Files
Comment
-
Cine mai vrea eleron luneta poate comanda de la mine pe PM sunt 2 modele
unu mai nou (cel cu striatii)-150lei
unu mai vechi-130leiAttached FilesABS+ 1.6
Comment
-
Salut,Daca ai putea pune o poza cu cel nou montat pe masina ar fi ok,ai mai cistiga ceva clienti..
Mumai bine,Alex.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Poze Eleroane
Poze ... nu se vad asa bine ca bate soarele ... sunt facute pe masina unui vecin
Sper sa iti fie de folosLast edited by mcnalex; 18 September 2009, 15:49.ABS+ 1.6
Comment
Comment