Inca nu am ajuns sa vad filumetul sau ce e acolo norby89 pentru ca la munca stau pe un calculator care are sistem de operare unix solaris si asta nu prea vede nimic. Abia merge forumul. Iar acasa nu prea mai am chef de pc ca imi ajunge 8-9 ore de calculatoare la scarbici.
valve blow off
Collapse
X
-
Da; cam asa e; am mai citit intre timp si vad ca nu prea e recomandat pe diesel; se poate strica turbina in timp; in fine cu banii aia mai bine imi pun o evacuare sport;
cred ca aici se epuizeaza acest topic"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Originally posted by AG 27 JBL View PostPt logan diesel iti trebuie dump valve...Care costa in jur de 500 de euro..
blowofful face acelasi lucru....Si nici nu fac prea frumos
Pop offul este acela care face zgomotul frumos,este supapa atmosferica turbina se descarca in aer...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by anca16vDaca tu ai ales sa iti pui o evacuare sport in loc de bov, de ce sa se epuizeze topicul?...Poate isi pune cineva bov si ne impartaseste si noua idei"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Nu stiu daca au toate blow-off sau pop-off, sau dump-valve sau cum dracu i-o mai zice, dar trebuie sa aiba un sistem care limiteaza presiunea in turbo (by-pass) si unul care elibereaza aerul sau il recircula in caz de decelerare brusca (inchiderera rapida a clapetei de aer). Ca fasaie smecher sau nu, asta e alta discutie, dar sistemul ar trebui sa fie acolo...nu cred ca e vreun producator de turbine care sa nu-si protejeze palele compresorului numai de dragul de-a renunta la o supapa de cativa euro...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Toate turbinele au asa ceva...La diesel este o valva care deschide evacuarea - schimba traseul gazelor si este ocolita turbina...
e mult de explicat...Cand se ia piciorul din gaz viteza gazelor in evacuare scade...Bla-bla de unde si sunetul produs de turbia de diesel care suiera in deceleratie
Comment
Comment