valve blow off

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

m-au lamurit baietii de la dacia.merci pentru promptitudine cristi
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Pana la urma a reusit cineva sa isi puna Blow-Off/Pop-Off sau ce valve or mai fi pe Logan?
      Din cate stiu... ideea de 1.5 dcI 85cp ar suna bine pentru un blv. Loganul de disel din cate stiu nu are intercoler deci ar fi in avantajul blow-off'uli care va inlocui rolul intercolerului de a scoate/raci aerul mai repede.
      Daca cineva stie sau are blow off pe logan dci sa ma anunte si pe mine. As fi intresat de sa imi iau logan.
      Dacia Logan - 1.4 MPI 75cp 8v
      Mitshubishi Colt - 1.1 i 75cp 12v

Comment

)))
        aoleo ... sa nu mai zici te rog asta la nimeni .
        1. la mana,loganele diesel in afar de ala de 65 cp au toate intercooler .
        2. la mana , loganele diesel nu au clapeta de acceleratie,e electronic tot , deci nu se inchide nimic brusc si sa trebuiasca sa scuipe aerul afara ca sa nu il arunce inapoi in turbina.
        3. la mana nu are nici o utilitate ,plus ca trebuie ceva mai special care costa undeva la 2-3 sute euro
        4.nu vreau sa par rau,de aceea ma abtin de la restul de comentarii .
        ti am explicat despre ce e vorba, baga la ureche
        Last edited by Cristi_Xp; 18 October 2009, 21:10.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

replica de om destept ce sunt )

man . Valva BLOW-OFF are rol de a evacua preusea din turbina ....nu de a raci aerul . si se monteaza numai daca ai turbo . Masinile care nu au turbina = nu se poate monta . Iar pretul real al unei achizitii de genu este de 300€ una buna . Daca vrei sunetul acela ...si esti disperat dupa el PUNE UN TUB DE OXIGEN CU O VALVA CARE SA FIE ACTIONATA PE BUTON (ELECTRIC ) suna deja a bomba pe masina este ? stiu ! asa cred si eu )

Comment

pai nu stiu cine stie ce despre loganurile dci... dar sunt foarte atras de asa ceva de BOV pe o masina si ieftina si care sa consume putin
            am sa deschid si un topic sa vad impresiile unora si sa mai aflu cate ceva despre 1.5 dci

Comment

io zic sa nu deschizi topic,cauta, citeste ...documenteaza-te si dup`aia te pui sa scrii.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

de fake turbo am auzit... dar e cam naspa ca sa zic asa pentru ca de fiecare data cand pleci cu masina trebuie sa ti-l pui daca vrei sa se auda, pentru ca daca il ti in teava de esapament nu stiu daca il mai vezi a 2-a zi acolo...
                si am auzit ca fake turbo nu se aude cine stie ce pe benzina... (cica nu ar fi emisile de gaz asa de mari ca la motorina)
                de aceea optez pentru turbo...
                ce e chestia aia care a facuto unknown... in pozele de mai sus?

si mai am o intrebare.... scuze de off'topik
                la skoda mea care e 1.6 mpi; e aceeasi tehnologie ca la logan... am o valva undeva la motor; vad ca nu merge sa pun pozele ca sa va arat valva dar o sa mai incerc
                in fine si valva asta scoate un sunet asemanator blv'ului dar nu e bov
                stie cineva ce valva e si daca s-ar putea schimba cu una care sa se auda mai bine... are si loganul valva ca aia?... mecanismul e cam invers bov'ului... cand apesi pedala de acceleratie face un pufait asemanator cu bov apoi se tureaza motorul...
                am si o filmare http://www.youtube.com/watch?v=DP3Cz...er_profilepage
                Last edited by Andu; 19 October 2009, 10:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

;))
                  ......
                  sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

aia o fi vana de recirculare gaze. ca altceva nu vad ce ar avea aspiratul sa pufaie...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cam suna a filtru de aer,asa suna si al meu cind calc acceleratia brusc
                      sigpicnu o mai vind...am donato

Comment

adica ce auziti voi e lipsa tunelului de rezonanta al filtrului sport. cavitate rezonanta helmholtz, filtru trece banda, atenuare, decibeli, insertion loss, maturi, maciuci eh, fizica...multa fizica...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

las frate ca unu mi`o zis ca ala e avansul din cauza softului

Comment

intrebare: pe 1.4 merge ? si daca da unde mai exact pe pune ?

Comment

salutare!
                              cine ma poate ajuta cu un montaj(schema)?
                              am nevoie de un montaj care sa-mi deschida un circuit la o anume tensiune pentru o anumita perioada de timp(alimentat la max 16V).
                              ideea ar fi asta,insa nu am reusit sa gasesc o schema a montajului.
                              Attached Files
                              Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google