D-asta am si intrebat ca nu am gasit niste raspunsuri clare.Am gasit doar raspunsuri de genul : daca ai bani ia-le...
Bujii NGK , DENSO- IRIDIUM
Collapse
X
-
Pentru a evita surprizele neplacute, cauzate de functionarea incorecta a sistemului de aprindere; rateuri, lipsa putere in sarcina, crestere consum etc.
Poti sa tii sau nu cont de recomandarea privind inlocuirea acestora la...60.000km.
Daca aveai Iridium, intelegeamLast edited by IancuMIC; 15 November 2012, 23:43.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostPoti sa tii sau nu cont de recomandarea privind inlocuirea acestora la...60.000km.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Dupa 2008, odata cu PH2, Dacia a modificat in sensul extinderii, termenul de exploatare si folosire al bujiilor, de la 30 000 la 60 000(vezi un carnet in acest sens).
Eu le-am inlocuit pe cele de origine, cam pe la 52 000, Champion, cu BKR6EX, adica din alea cu iridium.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
NGK BKR6EIX 1.6 16v
Salutare,
Am montat eu pe masina mea, 1.6 16 v un set de NGK. Magina merge extrem de bine, pedata raspunde foarte repede , urca in turatii extrem de repede...ca atare fuge ca o sadeata dar si consuma mai mult. Le am pe masina de 1500km dar sicner as vrea ceva mai slow asa ca le vand.
Pentru cine e pasionat de viteza, etc sunt ok , cine merge normal nu recomand
Comment
-
Originally posted by ScanDisk View PostAm montat eu pe masina mea, 1.6 16 v un set de NGK. dar si consuma mai mult.
Pentru cine e pasionat de viteza, etc sunt ok , cine merge normal nu recomandDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment