eu cred ca suportii daca zice ca sta stramb nu mai intra in viteze o fi suporti sau cutia are vreo traversa ceva?
Accident logan (va salut)
Collapse
X
-
din cit stiu eu cadru motor este suportul de forma patrata pe care sunt montate directia si suspensia fata a masinii si ansamblul motor-cutie de viteze care se prinde prin suportii cutiei. tot montajul asta vine prins pe sub masina in patru suruburi de lonjeroanele caroseriei, acuma s-ar putea sa nu se numeasca cadru motor dar pe la mecanici asa am auzit.
Comment
-
scuze pt. post repetat dar am gasit in manualul de service denumirea tehnica a cadrului motor = cadru tren, atasat sunt desenele din manual.
Comment
-
Cadrul motor costa in jur de 150-200 euro.
Comment
-
Daca nu mai intra in viteza e posibil sa se fi stricat sau indoit carterul ambreiaj, care costa in vreo 600 ron.
Comment
-
Am primit devizul de la service , pretul tuturor pieselor care trebuiesc inlocuite este de 4.041 de euro , manopera 1700 de euro + vopsitul 850 de euro , total 6591 de euro . Cei de la casco au spus ca este dauna totala si am sa primesc bani in aprocsimativ 20 de zile. Cred ca se poate inchide aici.
Comment
-
salut prieteni. pe 8 nov 2--7 am primit si eu o lovitura asemanatoare cu cea a colegului. am fost lovit in st fata de unul care nu stia ce e aia cedeaza trecerea. cert este ca a venit din st mea si apoi m-a proiectat in alta parcata si aia in alta.
am 1.4 laureat plus(abs).masina arata cam la fel cu cea din pozele amicului de mai devreme. dar merge directia (fara servo care s-a dus). nu am pierdut din precizia directiei dar ca sa mearga drept am volanul cam cu 15gr mai spre stinga. La schimb de viteze 3si 4 sunt cam la punctul mort. Adica e deplasat si motorul.Nu a curs nimic din radiatoare, desii sunt deplasate. am ambele aripi fata si ambele lonjeroane indoite putin.. la service am dus-o pe roti mergind in toate 4 vit. inainte.(5-ul era prea mult).are un zgomot de ca si cum ar atinge vreo curea. cred ca e de la servo directie. Eu sunt ars de la airbag caci au sarit amindoua, desii eram singur.
am facut si eu calcule dupa preturile gasite prin forum si duce cam la 2500e +vopsit si manopera, dar dupa cum vad eu pe aici, service-urile au cam alte preturi. si sincer nu as fii vrut dauna totala. de ce? pai sunt taxi si numai ca sa fac actele pe alta masina ma cost cam 1000e si ce iau cu banii de pe dauna? e asigurata la 246mil si dauna totala se da daca ma apropii de 90%. din pretul asigurat.adica in jur de 221mil. si am inteles ca evalueaza si epava pe care o scade din ce ar trebuii sa iti dea.asa e? ramin cu cea veche? o mai pot repara in regie propie copacel-copacel? nu de alta dar mergea perfect, cu consum super si vorba aia, e full. astept raspunsuri de la voi. cu multumiri.
cristi martin? pune te rog pe forum si lista cu piesele ce trebuiau inlocuite si pretul lor. te rog. ca sunt cam in aceeasi situatie ca si tine si am de asteptat pina la rezolvarea cazului.mersi.Last edited by andrei; 15 November 2007, 16:56.
Comment
-
La dauna total ai 2 variante: ori iei tu epava si iti scad 30% din dauna, ori le-o lasi lor si iti dau toti banii.
Comment
-
Comment
-
Pai exista 2 variante cum iti spuneam:
- ori iti dau 70% din dauna si epava
- ori iti dau toti banii (sau 90% cum ziceai tu, depinde de asigurator si de tipul de CASCO) si iau ei epava
Comment
-
stai andrei sa ne intelegem. eu am casco la omniasig (full) ca e taxi, si vandalism si am franciza 0.sunt in prelungire la contract de anul trecut si cum nu m-am folasit de ei niciodata am avut reducere la plata primelor. mai ales ca am si r.c.a.-ul la ei si am si asig de bagaje si de persoane. Apropo, pot sa ma folosesc de asig de persoane? sa mai iau ceva bani?. nu uita ca am mina dr arsa de la airbag.
Revenind la logan , pai nu sunt eu vinovat ci altul. cred ca e normal ca masina sa se repare si cosco sa ia o parte din bani de la rca-ul vinovatului.am cum sa pun in discutie asta? chiar cu riscul sa nu mai vor sa am casco la ei. oricum ei nu pierd toata suma de la dauna tot ci doar o parte ca dupa mintea mea rca-ul tipului ar treb sa achita aproape toata suma, poate chiar toata. tipul care a deschis topicul el era vinovat ,si el facea pe casco.si probabil au preferat sa-i dea banii si papucii, caei plateau totul.la mine este in ecuatie si rca-ul vinovatului. cum e?
Comment
Comment