Accident logan (va salut)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar au umflat bine timpii de manopera. La suportul de numar, emblema, inchizator capota au pus 0.2 sau 0.4. Mai mult de 0.1 nu dura fiecare. In rest e un deviz corect. S-ar putea sa se mai gaseasca cate ceva stricat si pana la urma sa ajunga mai mult, pana in 20.000 ron.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ueiiii... mult nene, mult cascaval!

Comment

Avand in vedere cazul prezentat, imi permit sa dau un sfat celor care n-au casco: Fuga la un asigurator si semnati o polita de CASCO FULL inclusiv pentru vandalism ca nu e de gluma... eu zic ca 400 euro pe an e mai convenabil decat ~6000 euro ...

Comment

Ai gura aurita spike ) . Mare dreptate ai.

Mie mi-au spart-o dupa 4 zile, noroc cu CASCO.

Comment

exact asa cum spui tu sp!ke. stti bine ca eu am casco full plus vandalism. o caruta de bani. ce nu ati observat voi este ca:bidonul de la servodirectie nu e trecut in deviz si.... nu uitati ca loganul este galben. pai unde ati vazut voi logan galben , chiar si full, cu spoiler vopsit din fabrica. asa ca acolo sunt incluse si tigarile si cafelele.
            sunt curios ce verdict da asiguratorul de la omniasig cind o am asigurata la 246mil lei. si dupa cum scrie in contract treb sa fie de 90la suta avaria pt dauna totala(221mil). si sunt 1o1 ore de lucru la ea. sa vedem ce o sa mai fie.

Comment

Poate omul a vrut sa-si vopseasca spoilerul...

Comment

) care om? sp!ke? eu vreau spoilerul asa nevopsit ca imi place mai mult.Vreau naiba masina mai repede, cred ca nici nu mai stiu sa conduc)

Comment

Bine v-am regasit si La multi ani ! tuturor. Stiu ca nu am mai revenit cu amanunte ca nu aveam.
                  Ce sa va spun, dupa nenumarate telefoane si la casco si la service, intrucit nu ajungea faxul cu ok-ul de la casco, am fost personal pe 31 dec si l-am luat. Astazi luni 7 ian 2008 am fost personal si l-am dus la service MERIDIAN-SUD/ BUCURESTI acolo unde zace loganul din 8 nov.
                  In concluzie, au zis ca se apuca de el in doua zile ca e bagat in park si are zapada pe el, si am inteles ca au si toate piesele si nu trebuie comanda dupa ele. Acum sa vedem in cit timp e gata si cit mai sta pina casco-Omniasig plateste, nu? ca altfel nu pot ridica masina. Sa vedem ce o sa mai fie. deci domnilor, nu asteptati ceva cu posta electronica de la ei vreodata.Faceti totul cu mana voastra, mergeti la ei si faceti pe curierul ca altfel stau fara sa faca nimic. Traim in romania, nu?

Comment

ai dat cumva cu ea in stalp ??masina nu e dauna totala se va repara.si nu e cum ziceti voi daca are cadru motor stramb si lonjeron stramb e dauna totala.credeti-ma si eu am dat cu ea in stalp cand faceam drifturi si am avut cam aceleasi defectiuni.

Comment

@dsorinmihail: Daca Omniasigul are decontare directa cu Meridianul nu trebuie sa astepti nici un minut dupa terminarea reparatiei.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Au doare

Comment

sunt plin de draci. astazi 15.01.2008 (marti), am fost la service sa vad daca s-au apucat de masina ca le-am dus hartia cu ok-ul de la casco pe data de 7 ianuarie. sii..? stupoare . ala care o luase in primire e in concediu si ceilalti nu stiau nimic de ea. ma si intreaba unul cica: ce a zis casco? se repara?. fratilor! imi venea si sa plang si sa urlu acolo ca un descreierat. il sun pe ala si are tel inchis(o fii tel de serv) si zice unul ca sa vb cu seful si sa vada cind o baga. deci loganul meu era inca in tarc cu zapada pe el, deja simt ca ma lasa pouterile, o tara de ca...at avem oameni buni. deja inebunesc de draci.

Comment

i-ai "turnat" la "vocea clientului" ?...ca doar sunt reprezentanta dacia, nu ? pune-te cu gura pe ei. intr-adevar tara de rahat. eu pt o incuietoare fortata tre sa astept sa finalizeze politia cercetarile daca-mi spargeau geamul, ar fi stat vreun nene de la politie/asigurator/service pe post de sticla in rama usii timp de-o luna? n-as crede...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

si ce faci acum? o tii legata cu sfoara?

Comment

Originally posted by dsorinmihail View Post
                                si ce faci acum? o tii legata cu sfoara?
                                a, nu, ca usa e functionala, numai ca incuietoarea e un pic scoasa din fata de usa si atrage privirile...si n-o pot face la service fara hartii de la politie, boii aia ziceau sa demonstrez eu ca n-a fost accident, la care l-am intrebat pe dobitoc daca el e-n stare s loveasca masina in asa hal incat niciunde sa nu aibe zgarieturi, numa sa cada incuietoarea din usa?...dar degeaba. asigurarea mi-a spus sa nu repar masina pana nu fac ei poze (ca alea facute) de politie nu-s bune, al dracu de poze...), iar ei nu pozeaza masina pana nu vine dosarul de la politie. plus doua saptamani pana imi face programare la service (musai dacia, ca masina e in garantie), plus inca o sapt-doua pana o repara, deci sa-i f** cu tara lor de rahat... o sa emigrez dracului, mai ales daca iesie bekakali "prebedinte"...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google