astazi, 17 ianuarie 2008 am fost iar la service, si am primit raspuns ca cica s-au apucat de ea. acum sa vedem cit dureaza cele 101 ore de manopera din devizul estimativ.
Accident logan (va salut)
Collapse
X
-
Originally posted by Sp!ke View PostAvand in vedere cazul prezentat, imi permit sa dau un sfat celor care n-au casco: Fuga la un asigurator si semnati o polita de CASCO FULL inclusiv pentru vandalism ca nu e de gluma... eu zic ca 400 euro pe an e mai convenabil decat ~6000 euro ...
Comment
-
Originally posted by cristi martin View PostAm primit devizul de la service , pretul tuturor pieselor care trebuiesc inlocuite este de 4.041 de euro , manopera 1700 de euro + vopsitul 850 de euro , total 6591 de euro . Cei de la casco au spus ca este dauna totala si am sa primesc bani in aprocsimativ 20 de zile. Cred ca se poate inchide aici.Last edited by crististreulea; 19 February 2008, 20:33.
Comment
-
chiar nu aveam cum sa o vind ca e taxi. si crede-ma ca numai actele de mutat de pe o masina pe alta duce la mia de euro
si cum legea cere acum sa fie full masina nu am cum sa imi iau alta
oricum ieri adica pe 18n febr e gata masina. e gataaaaaaaaaaaaaaaaa. dar cica treb sa mai astept sa faca aia plata dupa ce trimit devizul astia ca lucrau la deviz
am vazut-o si e frumoasa foc, cred ca am inebunit . de zica ca e frumoasa. dar chiar mi-a fost dor de munca si de ea. anunt cind am sa o conduc. zilele astea am vazut ca mi-a expirat si carnetul si a trebuit sa imi fac altul. offfffffff
Comment
-
in concluzie aveti grija cum circulati si mai bine fara incidente ca dupa cum se vede e alergatura multa .. a mea a fost lovita putin intr`o parcare odata dar in 2 zile a facut`o asigurarea (casco) la Asirom sunt asigurat iar dupaceea a zgariato unu cu bicicleta in 2 zile .. la fel .. in 2 zile gataIts just a car ...
Comment
-
-
raduprov! inchipuieti ca sunt taximetrist si cu golanul imi cistig existenta. iti dai seama ca ma ardea,nu? si totusi din 8 noiembrie iar acum suntem in 20 februarie si sa stai sa tai frunza fara bani si sa mai dau si chirie de 10 milioane lei vechi nu e usor.
asa ca am zis ca dupa aia , sa ma claxoneze toti ,ca peste 50 nu mai dau fratilor si plec de la semafor cind imi aduc aminte, ca inca o data sa stau 4 luni dupa asigurare si dupa vreun alt accident nu mai vreau. am avut destule dar mici, ba bara ba o aripa dar sa stau asa niciodata, si nici nu mai vreau . deja turbez. maine ai sun iar, sa vad dc au trimis devizul la casco.
Comment
-
@dsorinmihail ai luat masina? ... dak te duci maine acolo vin si eu cu tine ca am si eu de tzipat la ei )
Comment
-
ai sa va arat si eu masina mea lovita de o masina a politiei de la Udriste pe 02.febroarie.2008 in parcarea de la parcul Herastrau(in bucla cu parcari care se face dupa ce treci podul, venind dinspre ambasada chineza).Pe scurt cum am rezolvat-o cu reparatiile-masina am dus-o la AutoMarcus sa o vada agentul asigurator si care mi-a aprobat inlocuirea usii,aripii dr. fata,a bandoului de la usa si a carenajului de la roata dr. fata;am reusit programarea in service pe 12 febroarie;dupa o saptamana piesele erau vopsite si intr-o singura zi in 2h de la 8.00-10.00 au fost inlocuite pe masina ;totul a decurs foarte bine ,singura nemultumire a fost faptul ca exista o diferenta intre vopseaua originala si cea data de ei pe aripa si usa.acolo a lucrat coforumistul nostru-Dsign,ale carui sfaturi si recomandari au fost foarte bune!
poate dupa un timp am sa o vopsesc toata ;deocamdata asta e:
La AutoMarcus ,la receptie tinichigerie a lucrat, la un moment dat Dsign, si ii multumesc inca o data pt. ajutorul dat;a fost binevenit!Attached Files- Picture 2083.jpg (125.6 KB, 190 views)
- Picture 2084.jpg (122.5 KB, 168 views)
- Picture 2086.jpg (124.2 KB, 148 views)
- Picture 2085.jpg (124.4 KB, 155 views)
- Picture 2087.jpg (120.0 KB, 89 views)
- Picture 2090.jpg (126.2 KB, 90 views)
- Picture 2092.jpg (124.9 KB, 87 views)
- Picture 2093.jpg (122.7 KB, 97 views)
- Picture 2094.jpg (123.9 KB, 104 views)
- Picture 2101.jpg (127.5 KB, 116 views)
Last edited by andrei; 27 February 2008, 16:57.
Comment
-
mda ce sa zic c-am nasol
si eu am avut un incident ne placut cu rosioara mea
ma rezolvat si pe mine un nene tare bun dee imi sifona aripa dreapta spate nu foarte rau dar destul de vizibil
daca stie cineva si poate sa ma lamureasca
ce principiu de functionare are pompa de absortie sau cum ii spune ...e o chestie care cica incalzeste tabla masini si bupa ai o indeapta unde e infundata
si daca afecteaza tabla.... daca o ia rugina repede etc...Last edited by andrei; 27 February 2008, 16:57.
Comment
-
nu stiu cum lucreaza dispozitivul care este folosit acum pt. indreptarea tablei,dar stiu ca atat timp cat fierul nu i-a contact cu oxigenul-nu rugineste(nu oxideaza);curatata de orice impuritati,decapata bine,grunduita,vopsita si lacuita bine, dacia tatalui meu(revopsita in 1998), nu a avut rugina timp de 10 ani (de anul acesta are alt proprietar-este fabricata in nov. 1978)
Comment
-
preturi
Cateva exemple de preturi care le stiu din zona: aripa fata st+dr = 300/buc, spoiler cu grila , nevopsit= 500, ramforsare bara fata =450, capota fata =550, far st+dr =250/buc, radiator apa =320, alternator =450, Preturile sunt in ron, cu tva inclus dar sunt aproximative, neavand toate datele masinii.
Alte exemple: filtru motorina 130 ron, placute frana 120ron, telescoape fata 250 ron, filtru aer 20ron, filtru polen 35ron, filtru ulei 20ron, disc frana fara ABS, mic 100ron, bujii incandescente 82, etc
Comment
-
Bine v-am regasit. am avut si calc busit si dupa 2 sapt de incercari am descoperit ca memoria ram de 512 a picat . si odata cu ea si windows-ul si tot. asa ca am pierdut legatura cu voi, cert e ca am luat in final masina din service, ce sa va spun, dupa 2 zile a treb sa schimb rulmentul fatza stinga ca din cauza planetarei nestrinse s-a dus dracu rulmentul. in alta ordine de ideii, au uitat sa o incarce cu freon, au uitat ca loganul are si scut metalic de protectie, vopseaua poe capota la interior lasa de dorit, am ridicat-o pe rampa si sunt locuri unde e data doar cu grind si nu si vopsita si in alte locuri se vede sudura si afumatura de pe fier, si nu e dat nici mastic nici nimic. tabla goala si curata, treb sa merg inapoi la ei sa le fac scandal. am vb acolo si au zis sa ma duc cind vreau eu sa remediem ce treb.tata reparatia a costat 182milioane lei vechi.cei care citesc acum pt prima oara e bine sa citeasca de la inceput cam de la pag 2 ca sa inteleaga prin ce se poate trece in romania din cauza unui accident. toate cele bune.,in sf am si eu cu ce ma da pe strada.uraaaaaaaaaaaaaa
Comment
Comment