Accident logan (va salut)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dsorinmihail View Post
    Ai aici si preturi de service unde am facut-o eu si ai si unele preturi puse de andrei(supermoderatorul),din vitan.
    Cu o mica modificare, ca sa stie omul despre ce e vorba. Preturile puse de mine sunt de la dealer, nu din Vitan.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Azi sunt fericit: m-am dus sa iau masina de la reparat. Lunea trecuta am dus-o si am luat-o azi. Am inteles ca era gata de vineri dar abia azi a venit acceptul de plata de la casco (Allianz Tiriac). Sunt multumit de cum au lucrat cei de la asv auto brasov, n-am inteles doar o chestie: de ce mi-au schimbat suportul de numar? Mi l-au dat pe cel vechi inapoi si am vazut ca nu are nimic. In fine, suma totala: 16milioane si ceva!!!
      Attached Files
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Suportul de numar l-au schimbat ca sa le faci reclama lor.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ai dreptate andrei, am recitit ce am scris eu mai sus si am gresit eu in scriere, asta am vrut sa zic , ca sunt si preturi puse de tine de la dealer si preturi din vitan si preturi de la service (cele din deviz), si se observa mari diferente intre ele, asa ca omul patit se poate astepta la orice, de aceea e bine sa fie informat de ce preturi se practica. Mersi, nuymai bine.
          la fel si cu suportul de numar. orice patesti si trebuie schimbat spoilerul automat ai si suportul schimbat, poate chiar amandoua, fata , spate.
          Last edited by dsorinmihail; 16 June 2008, 20:28.

Comment

• Exact cum am spus. In jur de 15-20mil lei vechi.

Comment

• sal spunetimi si mie cat ma costa sa repar pargul de la logan sau trebuie neaparat shimbat ? este putin indoit cam 5cm si mai mult sters ma poate ajuta cineva

Comment

• Cine imi da un pret actualizat pentru airbaguri?

Salut! Ma puteti ajuta cu un pret la zi pentru airbaguri Logan - sofer & pasager (plus cabluri si alte maruntisuri despre care stiti voi ca se fac praf la impact)? Multumesc frumos.
                Dragos

Comment

• cauta la bursa..sunt niste baieti care dezmembreaza loganuri

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google