Originally posted by dsorinmihail
View Post
Accident logan (va salut)
Collapse
X
-
-
Azi sunt fericit: m-am dus sa iau masina de la reparat. Lunea trecuta am dus-o si am luat-o azi. Am inteles ca era gata de vineri dar abia azi a venit acceptul de plata de la casco (Allianz Tiriac). Sunt multumit de cum au lucrat cei de la asv auto brasov, n-am inteles doar o chestie: de ce mi-au schimbat suportul de numar? Mi l-au dat pe cel vechi inapoi si am vazut ca nu are nimic. In fine, suma totala: 16milioane si ceva!!!Attached FilesIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Suportul de numar l-au schimbat ca sa le faci reclama lor.
Comment
-
Ai dreptate andrei, am recitit ce am scris eu mai sus si am gresit eu in scriere, asta am vrut sa zic , ca sunt si preturi puse de tine de la dealer si preturi din vitan si preturi de la service (cele din deviz), si se observa mari diferente intre ele, asa ca omul patit se poate astepta la orice, de aceea e bine sa fie informat de ce preturi se practica. Mersi, nuymai bine.
la fel si cu suportul de numar. orice patesti si trebuie schimbat spoilerul automat ai si suportul schimbat, poate chiar amandoua, fata , spate.Last edited by dsorinmihail; 16 June 2008, 20:28.
Comment
Comment