Punte Spate Logan!!! HELP!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Punte Spate Logan!!! HELP!!

Am nevoie sa stiu urgent un pret de punte spate logan....sau macar daca se gaseste la dezmembrari....ast rsp urgent
    Slow & Safe

un magazin de dezmembrari din bucuresti, care are si site si livreaza in tara prin curierat are pretul asta:

Punte spate sh 400 lei
    Punte spate cu tamburi 500 lei
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Vezi ca mai gasesti noi, de origine in targ la vitan cu 750 de ron. Din ce stiu eu, cu astea sh e cam loterie.... Daca au o deviatie de 1 mm si nu mai sta masina bine pe sosea......ceea ce nu se poate vedea cu ochiul liber.....
      Sper ca ti-am fost de ajutor....

@alidrgn...ai putea sa dai macar adresa site-ului?
      Last edited by comiflor; 27 July 2009, 01:20. Reason: Automerged Doublepost
      To be or not to be....???

Comment

Am la magazinul meu din bucuresti una noua nouta origine la 1.000 ron daca te intereseaza ...0726176195
        BMW 525 D & Logan 1,6

Comment

Ca sa nu mai deschid un thread,scriu aici.Am un vecin,are o Skoda Octavia si pe spate are punte fixa si o bara stabilizatoare.Pe site scrie ca e semi-independenta,daca are bara stabilizatoare,daca nu o are e punte fixa.La Logan,scrie pe site,ca puntea e in profil H cu epura programata.Am vazut un Logan ridicat pe elevator,exact ca la Skoda arata puntea,avea si o bara prin punte,unde e scobitura sau cum sa-i zic.E semi-independenta si la Logan?Apropo..ce inseamna epura programata?Am cautat pe google si nimic
          Cumpar volan de Duster

Comment

Aia nu e bara , e o teava turtita.

Comment

Bun.Si ce rol are pana la urma?
              Attached Files
              Cumpar volan de Duster

Comment

Presupun ca are rol de bara de torsiune sau antirului.

Comment

Da,acea bara din punte este bara de torsiune si este din fier plin mai elastic,nu teava.Puntea la Logan nu este independenta;o punte independenta este ca si cea de pe fata,adica stg nu are treaba cu dr decat printr-o bara stabilizatoare si nimic altceva.Si eu zic ca e semi-independenta pt ca puntea se torsioneaza intr-o oarecare masura,de aceea are si bara de torsiune in ea.Daca ar fi fost punte rigida nu s-ar fi torsionat si nici n-ar avea bara de torsiune in ea,mai precis ar fi ca si la Dacia 1310.

Comment

Parca avea si batrana 1300!! Era prinsa pe brate are prindeau puntea spate de caroserie.

Comment

Da are si Batrana Dacie bara stabilizatoare pe spate dar e o mica diferenta,la 1310 puntea e rigida si bara e separata de ea,iar la Logan puntea fiind mai alastica bara este prinsa in ea.Oricum ambele tipuri de bare de torsiune sau stabilizatoare au cam acelasi rol la stabilitatea masinii.

Comment

@dany59ddd; Bara de torsiune la puntea spate logan e din teava turtita, la mcv , van si pickup e din bara plina , le-am verificat astazi .

Comment

Nu te contrazic ca nu stiu nici eu exact,cand am postat m-am luat după poza de mai sus unde pare din fier plin nicidecum teava.Cand am avut masina pe elevator am vz ca-i o bara de torsiune in punte dar nu m-am uitat atent din cei facuta,daca-i din fier plin sau teava.M-am uitat mai mult la alte chestii,la punte numai asa fugitiv.Am vz si la alte masini asa sistem dar bara de torsiune era din fier plin si atunci m-am dus tot pe ideea asta si la Logan.

Comment

Pt.punte

Originally posted by gmr View Post
                            am nevoie sa stiu urgent un pret de punte spate logan....sau macar daca se gaseste la dezmembrari....ast rsp urgent
                            daca mai este valabil anuntul- 100 euro puntea.

Comment

eu vreau punte spate.
                              am deviatie de -8.4mm respectiv -8.3mm ce inseamna asta stie cineva?
                              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google