Punte Spate Logan!!! HELP!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inseamna ca trebuie sa-ti iei alta punte ca nu o sa mai fie rotile drepte pe spate. De curiozitate cum de ai reusit sa strimbi puntea? Ai facut piruete si ai lovit bordurile cumva?

Comment

sincer? nu stiu...
      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Afacut intoarceri cu frana de mana sau ai avut ceva accident sau ai dat intr-o groapa serioasa ca din senin nu se poate stramba!?

Comment

Eu as inclina spre un accident mai serios care sa fi afectat si lonjeroanele ca in groapa chiar sa deformezi puntea nu prea cred. Oricum vezi pe la dezmembrari ca nu e bine sa mergi asa....

Comment

ce treaba au lonjeroanele cu puntea spate??
            USR1.......
            da recunosc m-am intors cu frana de mana de 20 ori...dar nu la viteze de 40km/h ci asa din simpla joaca ....si nu rotiri de 360grade sau alte tampenii....
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Daca te-ai intors cu frina de mina si nu a fost impact puternic in spate stai linistit ca lonjeroanele nu au nimic.

Totusi prea usor se strimba la logan puntea pe spate; am vazut opeluri "abuzate" cu genul asta de intoarceri si nu aveau nimic. Asai la dacia faci economie scade si calitatea

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google