Cumpar V-cromat Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar V-cromat Logan

Daca are cineva un V-cromat de fata la un pret acceptabil,Pm.Mersi.

partea de sus o am in stare perfecta.
    cea de jos o am cu colant si umpic stramba..

Comment

100 lei - daca esti interesat
      "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

ambele parti, 50ron

Comment

si partile sunt noi sau luate de la alt logan? si sigla logan fata are cineva? noua! model 2005

Comment

Ca sa nu deschis alt thread,chiar daca sunt off topic,v-ul cromat cum se da jos?Vreau sa scap de el.Trebuie demontata bara?
            Cumpar volan de Duster

Comment

off: da soboBN trebuie sa dai bara jos daca vrei sa nu deteriorezi V-ul si nici sa zgarii grila
              alin ai PM
              Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

aline , vino ma ca ti le dau eu moca , le donez , ca numai scoruri de scoruri.

Comment

Originally posted by Shenny View Post
                  100 lei - daca esti interesat
                  este cumva suflata cu aur de o dai la banii astia? aaa... banuiesc ca e pret promotional pentru colegii de forum, nu?
                  FOF-ule bravo... in sfarsit un om mai inimos...
                  Sigla iti pot da eu modelul vechi... impecabila si bine-inteles moca!
                  sigpic

Comment

Originally posted by sinx View Post
                    este cumva suflata cu aur de o dai la banii astia? aaa... banuiesc ca e pret promotional pentru colegii de forum, nu?
                    FOF-ule bravo... in sfarsit un om mai inimos...
                    Sigla iti pot da eu modelul vechi... impecabila si bine-inteles moca!
                    ai tu sigla pt logan 2005? ca a mea a fost putin busita si arata urat si se si misca... multumesc.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                      aline , vino ma ca ti le dau eu moca , le donez , ca numai scoruri de scoruri.
                      Mersi Cata,esti chiar de treaba,adevarul e cam ramas masca in momentul in care am cerut la magazin Dacia,doar partea de sus 100 de lei,si restu inca pe atat,e ceva de speriat

Comment

La ce preturi au astia de la Dacia..pai daca ar fi sa cumperi toate piesele din magazin,sa faci masina de la 0 ,tu acasa..) ar iesi loganu de 20 000 de euro,sau asa o facut astia si o scos ala de 70 000 euro.
                        Cumpar volan de Duster

Comment

Originally posted by stefan_john View Post
                          ai tu sigla pt logan 2005? ca a mea a fost putin busita si arata urat si se si misca... multumesc.
                          am eu sigla... e in masina de 2 luni de zile si nu s-a atins nimeni de ea inca... ti-o dau cu cea mai mare placere.
                          sigpic

Comment

[QUOTE=sinx;381669]este cumva suflata cu aur de o dai la banii astia? aaa... banuiesc ca e pret promotional pentru colegii de forum, nu?

Te rog frumos sa ma ierti ca am cerut pretul asta, desi nu am dat cu barosu la nimeni peste dejete daca nu cumpara ceva de la mine, da astia de la capitala totdeauna mi-au dat moca in rate orice am am cumparat.
                            Ai dreptate nu ie poleita cu aur ca io iam pus motor turboskyjet cu chiuloasa reglabila si ia sarit poleiala si scristalele Vaoskfiii ca numa cu 300.000 km pe hora merg.
                            Dar stai un pic ie cumva luna lu Ningau si se fac cadouri......
                            Last edited by Moonshadow; 1 August 2009, 22:47.
                            "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google