Daca are cineva un V-cromat de fata la un pret acceptabil,Pm.Mersi.
Cumpar V-cromat Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Shenny View Post100 lei - daca esti interesat
FOF-ule bravo... in sfarsit un om mai inimos...
Sigla iti pot da eu modelul vechi... impecabila si bine-inteles moca!sigpic
Comment
-
Originally posted by sinx View Posteste cumva suflata cu aur de o dai la banii astia? aaa... banuiesc ca e pret promotional pentru colegii de forum, nu?
FOF-ule bravo... in sfarsit un om mai inimos...
Sigla iti pot da eu modelul vechi... impecabila si bine-inteles moca!
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postaline , vino ma ca ti le dau eu moca , le donez , ca numai scoruri de scoruri.
Comment
-
-
[QUOTE=sinx;381669]este cumva suflata cu aur de o dai la banii astia? aaa... banuiesc ca e pret promotional pentru colegii de forum, nu?
Te rog frumos sa ma ierti ca am cerut pretul asta, desi nu am dat cu barosu la nimeni peste dejete daca nu cumpara ceva de la mine, da astia de la capitala totdeauna mi-au dat moca in rate orice am am cumparat.
Ai dreptate nu ie poleita cu aur ca io iam pus motor turboskyjet cu chiuloasa reglabila si ia sarit poleiala si scristalele Vaoskfiii ca numa cu 300.000 km pe hora merg.
Dar stai un pic ie cumva luna lu Ningau si se fac cadouri......Last edited by Moonshadow; 1 August 2009, 22:47."daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
Comment