bara parasoc fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bara parasoc fata

are cineva un desen sau poza cu bara fata dar partea de sub masina. am dat intr-o sfanta canalizare cat roata si a iesit un pic sifonata dar nu sparta. un surub sub proiector e infundat cu rupere aferenta.

Cred ca ai rupt suportul de proiector. Nu costa mult din fericire, e 15 lei unul.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

s-a taiat un pic parasocul pe marginea din interior.

Comment

unde as putea gasi piesa de plastic (placa) de sub bara fata pentru modelul nou de 1.5 dci (bara de MCV)? ca s-a spart o bucata cand am coborat o bordura mai naspa. (nu era fixata si s-a rotit sub masina cand am coborat de pe trotuar)
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

@dani030669: Daca esti putin mai explicit te ajut eu cu codul si pretul piesei, dar n-am inteles despre ce e vorba. Eventual incercuieste piesa pe o poza cu Logan-ul.

Comment

@andrei
            atasez trei poze: partea de jos cu locul incercuit de unde a cazut bucata de plastic, partea "culeasa" de sub bara care atarna ca o carpa si ve se vede de sub bara deasupra locului de unde s-a rupt plasticul
            Attached Files
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

E rupt elementul de inchidere al barei. Costa 15 ron unul, ia codul de pe el si mergi la un dealer Dacia sa-l comanzi.

Comment

Multumesc. O sa iau bucata de plastic cu mine ca am impresia ca e numarul scris pe el 8200 595 808. Astea se vand in pereche?
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

Se vand la bucata si ala e codul (8200 595 808), le zici la baieti ca vrei sa-l comanzi si o sa vina intr-o saptamana, doua daca nu-l au pe stoc.

Comment

Am sunat la dealer, codul de pe el este de CKD pentru India si Mexic, codul nou este 6001 549 324, il au pe stoc, iar pretul e 8 euro + TVA. O sa trag o fuga pana la ei sa il cumpar si sa il montez, ca are numai niste clipsuri din plastic pe margini.
                    Multumesc Andrei pentru ajutor.
                    sigpic
                    Ambition 1.5 dc

Comment

Aveti idee unde gasesc grila de jos de la bara normala cea fagure din plastic? Ca am sparto intr-un morman de zapada. Sa spart si un plastic din spatele ei, are niste plastice in extremitati grila, ca niste foi.
                      Attached Files

Comment

Care din ele e rupta? Ca sa-ti dau codul si pretul.
                        Se poate lua ori partea din dreapta, ori cea din stanga, ori amandoua si se gasesc la dealer.

Comment

asa am si eu dar eu am mai mult spart si sta sa cada
                          sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Am gasit in targ, partea cu soferul erea afectata. Ma costat 30 ron..Acum mai ramane sa repar si bara care e un pic crapata.Ma duce undeva la 300 ron, asta la un vecin care are o mica vopsitorie, ca la un service cred ca m-ar fi costat mult mai mult. Voi ce credeti, e ok pretul? lipit, chituit, vopsit, montat, demontat bara.

Comment

parerea mea , este cam mult , hai 100 vopsitul cu totu si maxim 50 demontare/montare ( vreo 17 suruburi de fixare bara )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google