are cineva un desen sau poza cu bara fata dar partea de sub masina. am dat intr-o sfanta canalizare cat roata si a iesit un pic sifonata dar nu sparta. un surub sub proiector e infundat cu rupere aferenta.
bara parasoc fata
Collapse
X
-
Cred ca ai rupt suportul de proiector. Nu costa mult din fericire, e 15 lei unul.
-
@dani030669: Daca esti putin mai explicit te ajut eu cu codul si pretul piesei, dar n-am inteles despre ce e vorba. Eventual incercuieste piesa pe o poza cu Logan-ul.
Comment
-
E rupt elementul de inchidere al barei. Costa 15 ron unul, ia codul de pe el si mergi la un dealer Dacia sa-l comanzi.
Comment
-
Se vand la bucata si ala e codul (8200 595 808), le zici la baieti ca vrei sa-l comanzi si o sa vina intr-o saptamana, doua daca nu-l au pe stoc.
Comment
-
Am sunat la dealer, codul de pe el este de CKD pentru India si Mexic, codul nou este 6001 549 324, il au pe stoc, iar pretul e 8 euro + TVA. O sa trag o fuga pana la ei sa il cumpar si sa il montez, ca are numai niste clipsuri din plastic pe margini.
Multumesc Andrei pentru ajutor.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Care din ele e rupta? Ca sa-ti dau codul si pretul.
Se poate lua ori partea din dreapta, ori cea din stanga, ori amandoua si se gasesc la dealer.
Comment
-
Am gasit in targ, partea cu soferul erea afectata. Ma costat 30 ron..Acum mai ramane sa repar si bara care e un pic crapata.Ma duce undeva la 300 ron, asta la un vecin care are o mica vopsitorie, ca la un service cred ca m-ar fi costat mult mai mult. Voi ce credeti, e ok pretul? lipit, chituit, vopsit, montat, demontat bara.
Comment
Comment