Cat Costa Yala De La Usa ??? Mi-a Spart-o :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Costa in jur de 250 RON, se face butuc pe comanda si cu cheie (butucul de la usa din stanga este identic cu cel de la portbagaj).Te duci la un dealer cu factura autoturismului si-ti vor comanda butucul si o cheie (codul de cheie se afla pe factura).

Comment

Mie mi-au furat din portbagaj acum 2 ani din militari, fortand incuietoarea desigur, si am gasit la un magazin cu piese de origine dacia, tot setul cu 150 sau 170 de lei. acum nu stiu care mai sunt preturile, dar 500 pentru contact, 3 incuietori si butucul de la busonul de carburant parca e exagerat.
      Desigur ca avea si cheile pentru acele incuietori
      Don't touch! Never ever steal
      Unless you're in for the kill

Comment

Salut, am eu de vanzare o colectie de iale completa(usi,portbagaj,buson,contact si 2 chei originale Valeo) la 180 lei
        Taria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femeiā€¦.ci in a ramane fidel unei singure femei

Comment

am eu un set complet , NOU : un bloc-contact, 2 chei(una cu telecomanda+ una fara, ) + 3 butuci portiere si portbagaj + butuc buson rezervor...pret 290 Ron
          Last edited by danecdan; 7 March 2011, 12:08. Reason: text incomplet

Comment

Setul de yale sunt pt modelul cu buton la portbagaj ?

Comment

Si eu am patit acelasi lucru, am sunat la Dacia Constanta pret pentru un singur butuc 350 RON. La Dacia Tulcea, 480 RON. Exagerat de mult. (comanda speciala dupa cheie)
              Am dat fata de usa jos, butucul stricat l-am repozitionat cu clema aferenta (cand au incercat sa intre fortand butucu a sarit clema). Parghia de actionare de la butuc am scos-o sa nu mai poata fi utilizata.

Comment

doresc butuc pentru portbgaj

Comment

este scump de inlocuit tot setul, eu am inlocuit butucul dreapta si portbagaj cand am patit-o, plus ca si asta e o problema, daca ti-au fortat butucul, in majoritatea cazurilor, ti-l scot afara din tabla, ce faci? Astepti 2 sapt pana vine setul din Franta.

Comment

Eu unul sincer nu va inteleg,,de ce mai montati butuci noi??
                    Ca sa aiba hotii ce forta/sparge din nou si apoi sa va vad iar pe aici ca plangeti dupa bani dati pe yale si alte reparatii!!

Un sfat,,RENUNTATI LA BUTUCI...cel putin cei care aveti alarma la masina si inchidere din telecomanda masinii !

Comment

Originally posted by Inspector View Post
                      Salut, am eu de vanzare o colectie de iale completa(usi,portbagaj,buson,contact si 2 chei originale Valeo) la 180 lei
                      Salut , mai este valabilă oferta cu setul de yale Pt logan ?

Originally posted by danecdan View Post
                      am eu un set complet , NOU : un bloc-contact, 2 chei(una cu telecomanda+ una fara, ) + 3 butuci portiere si portbagaj + butuc buson rezervor...pret 290 Ron
                      Mai e valabil anuntul ???
                      Last edited by kypry; 16 February 2012, 23:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google