Cat Costa Yala De La Usa ??? Mi-a Spart-o :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cat Costa Yala De La Usa ??? Mi-a Spart-o :(

Salut ! Vreau sa cumpar o yala pt usa. Mi-au spart-o tiganii la targ la vitan(bucuresti) si au luat cam tot c aveam in masina. Cam cat costa? Pot sa o montez eu. Nu mai e in garantie. Astept raspunsuri. Va multumesc !!!

nu cred ca se vinde doar una ...
    trebuie cu tot cu butuc + cele 4 usi + portbagaj + alt set de chei ...si costa enorm de mult.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Salut.
      Am eu set de yale usi+lamelele de deschidere(*alea din metal),si butuc rezervor
      pret-70lei+transport.
      Numai bine.
      Attached Files
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

Si contactul?
        E doar scos putin butucul in afara? Daca da, desfa fata de usa, si vezi ca exista un soi de clema in spate. O poti repozitiona.

Comment

Salut.
          Contactul nu-l am,doar ce se vede in poza.
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

hello

Originally posted by Cezar View Post
            Si contactul?
            E doar scos putin butucul in afara? Daca da, desfa fata de usa, si vezi ca exista un soi de clema in spate. O poti repozitiona.
            E deranjat putin butucul,nu mai e p pozitie,dar nu mai merge sa folosesc cheia,asta e problema. Merge numai din telecomanda !!!

Comment

Exact asta e problema si la mine. Alta solutie nu este numai inlocuit butucul?

Comment

Rezolva treaba pe casco..! si eu am ambele usi fata fortate..am avut si portbagajul..da mi-au schimbat incuietorea cu modelul nou;) cu buton asta cica s-ar sparge cv mai greu)) Numai bine !
                My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Colectia intreaga la service costa 500 ron fara montaj
                  sigpic

Comment

Am vazut cu 30 de ron setul. Cautati pe net, pe forumuri cu specific dacia. Sigur gasiti.

Comment

is curios din ce-s facute alea la 30 de lei daca la reprezentanta sunt 500 , alea originale sunt valeo si la 500 sunt toate incuietorile, contact, buson etc La 30 lei in ziua de azi sincer nu stiu ce poti cumpara
                      Pain brings out the truth in us all...
                      ...how much truth can you stand?

Comment

Da incearca sa cumperi doar pentru yala care e afectata la tine si scoate mecanismul de la tine...Poate merge sa scoti acei catei din yala afectata si pune-i in yala noua.Am vazut la cineva ca a facut asa ceva dar nu mai tin minte unde.

Comment

cam dificila de executat lucrarea caci tabla exterioara ce imbraca yalla este ambutisata peste corpul propriu-zis al yallei facand imposibila dezmembrarea lui , ce spui tu functioneaza la busonul de rezervor si la incuietoarea usa spate break-van.
                          Pain brings out the truth in us all...
                          ...how much truth can you stand?

Comment

Exista la magazinele de piese auto setul complet in jur de 120 de lei costa..
                            Cele originale de la dacia costa in jur de 800 de lei....
                            Daca ai si cheie cu telecomanda costa mai mult...

Comment

Da dar lui nu ii trebuie decat fierataniile caci partea electronica merge nu e stricata.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google