Salut ! Vreau sa cumpar o yala pt usa. Mi-au spart-o tiganii la targ la vitan(bucuresti) si au luat cam tot c aveam in masina. Cam cat costa? Pot sa o montez eu. Nu mai e in garantie. Astept raspunsuri. Va multumesc !!!
Cat Costa Yala De La Usa ??? Mi-a Spart-o :(
Collapse
X
-
nu cred ca se vinde doar una ...
trebuie cu tot cu butuc + cele 4 usi + portbagaj + alt set de chei ...si costa enorm de mult.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Salut.
Am eu set de yale usi+lamelele de deschidere(*alea din metal),si butuc rezervor
pret-70lei+transport.
Numai bine.Attached FilesUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
hello
Originally posted by Cezar View PostSi contactul?
E doar scos putin butucul in afara? Daca da, desfa fata de usa, si vezi ca exista un soi de clema in spate. O poti repozitiona.
Comment
-
is curios din ce-s facute alea la 30 de lei daca la reprezentanta sunt 500 , alea originale sunt valeo si la 500 sunt toate incuietorile, contact, buson etc La 30 lei in ziua de azi sincer nu stiu ce poti cumparaPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
cam dificila de executat lucrarea caci tabla exterioara ce imbraca yalla este ambutisata peste corpul propriu-zis al yallei facand imposibila dezmembrarea lui , ce spui tu functioneaza la busonul de rezervor si la incuietoarea usa spate break-van.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
Comment