Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu ti-ai luat teapa, dealea am si eu de multa vreme si lumineaza perfect.
    sigpic

Comment

• despre Osram Silverstar imi poate da cineva un info...eventual cineva care are sau a avut...m-ar interesa comparatia cu philips x-treame power.
      am citit in acest thread ca sunte-ti vreo 2-3 care ati avut,aveti asa ceva.
      astept parerile voastre,
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Am avut eu Osram Silverstar, acum am Philips blue vision, mai multumit sunt de philips,sunt bune si Osram dar nu lumineaza la fel de bine ca Philips.
        sigpic

Comment

• si eu am avut philips blue vision...luminau ok...dar mai bune sunt x-treamurile...pacat...eu am tot vazut pe strada la unii niste becuri care luminau puternic argintiu...ma gandeam ca sunt silverstarurile...
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Bine ca mi-ai spus, urmatoarele mele becuri vor fi x-tream power, silverstar are lumina ca cele stok, doar ca lumineaza ceva mai bine.
            sigpic

Comment

• Aruncati cu banii pe fereastra
              Nu merita investitia din punct de vedere durata/pret.
              Ori va puneti xenon ori lasati-le asa cum sunt ca lumineaza mult mai bine decat alte fitze de masini.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cam ai dreptate.
                sigpic

Comment

• Darksid3 sa stii ca nu imi permit nici macar xenon h4 simplu...(adica nu ma lasa inima sa scot 300 si ceva de lei) x-treamurule lumineaza un pic mai bine decat alea stock.
                  Mai bine ma multumesc cu ceva un pic mai bun....decat sa dau 300 lei pe ceva care nu imi ofera garantie decat daca e montat in service autorizat...si inca ceva...din cate am vazut toate xenoanele astea sunt facute pe 'vapor' , deci...sunt mari sanse sa fie proaste calitativ (am amic care a comercializat...si sa lasat, ba se ardea bec,ba se bulea balast....sa saturat)
                  Acum sa scot 3-4 sute de lei...si sa ma trezesc peste 6 luni ca mi sa ars becu..sau ca sa bulit balastu...si mai scot inca 150 ron! mai bine merg cu 2-a becuri de 50-60 ron...
                  este parerea mea...si degeaba zici ca nu se merita....pentru mine e alegerea cea mai buna. (inca nu mi sa ars niciodata nici bec stock nici blue vision nici x-treame power....le-am schimbat mereu cu ceva mai bun...nu au avut timp sa se arda..)
                  Daca nu as avea ce face cu banii...as pune xenon fara discutie.
                  Acuma sa nu zici ca intre x-treame power si stock nu e diferenta..ca nu e adevarat.
                  Last edited by mumus; 20 August 2009, 09:03.

Comment

• Diferenta mare intre un bec nosrmal de calitate si x-treme nu este. Poti sa masori in lumeni, in metrii, in ce vrei....instalatia xenon si becurile aferente sunt cu mult-mult mai fiabile decat un bec halogen.
                    Cu 60 de ron iei becuri pentru 6 ani daca folosesti Osram, Hella, Narva, etc.
                    Philips sunt destule pe piata facaturi frumos ambalate...Sa-ti spun ca am intrebat la o benzinarie MOL de unset de Philips-uri care costau 150 de ron perechea?...pai fac plinul si ma plimb de banii aia ...sau mai pun 150 de lei si-mi iau instalatie xenon.
                    Fa niste calcule raport calitate/pret, cati bani dai in doi ani pe becurile respective si cat de mult lumineaza si cu siguranta nu mai e totul atat de roz...adica albastru la 6000 k

Comment

• Nu pot sa iti raspund pe privat...o fac aici.
                      Diferenta am vazut-o cu ochii mei intre stock si blue vision de la philips..e diferenta mare. X-treamurile sunt si mai ok.
                      Cand zic diferenta mare...ma refer la faza scurta diferenta in lungine de macar 10 metri si in cantitatea luminii imprastiate pe drum diferenta de sa zic 10 % in plus.
                      iar pe faza lunga mai mult ca sigur macar 20-30 metri diferenta.
                      degeaba imi lauzi tu xenonul ...ptr ca nimeni care ofera garantie 2 ani la xenon , nu o sa il vanda sub 350 400 ron (ma refer la h4) si mai pune si montajul...ajungi la 400-450 ron...
                      degeaba lumineaza mult mai bine. sunt prea scumpe si prea proaste calitativ...cand se va monta xenon cu 100 lei..am sa imi pun si eu.
                      Sa stii ca si blue..si x-treame le-am luat toate impreuna cumulate cu max 100 ron...deci sa meritat....
                      Am cautat pana am gasit la oferta...nu ma lua ca sunt facaturi ca pe toate scria si scrie made in germany. la fel si la osram silverstar care le am acum in torpedo.

Ps: noi 2 deja o dam in vs... eu aici ma retrag. Am zis ce am avut de zis...e parerea mea, aici ma opresc.
                      Last edited by mumus; 20 August 2009, 09:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Boon...deci 100 ron 4 becuri...ia vezi cat mergi cu ele pana iti iei altele...apoi trage linie si fa calculul .
                        "Made in Germany" poa' sa scrie pe ele si daca sunt facute pe scara de incediu. Elementele care fac diferenta intre original si fake sunt altele si se pot "citi" pe bec, prin lipituri, filament, etc.
                        In genul magazinelor supermarket e plin de facaturi....ti-am mai zis, am vazut Philips mega,extra,blu...etc. la 150 de ron perechea....The truth is out there.

Comment

• pai primele cu blue...le-am scimbat dupa vreo 4 luni ptr x-treame...dar din curiozitate , ca toti le laudau.
                          x-treamurile le am de minim vreo 7-8 luni si sunt ok.
                          poate factorul cel mai important la mine este ca circul putin cu ele aprinse.
                          Oricum scrie si pe ambalaj la x-treame si la silverstar ca tin numai 50 % din durata obisnuita de viata a unui bec. (filamentele , 'lipiturile' ,zic eu ca sunt ok)
                          De ce nu faci un thread cu vot ptr xenon ... cu...la cati li sau ars becurile xenon sau balasturile...
                          chestia e ca daca xenonele ar tine intradevar cel putin 2-3 ani pana sa se strice...ar merita toti banii (adica max 300 lei cu tot cu montaj).
                          Mie imi este frica ca scor 400 lei din buzunar...si peste un an sa se arda, si sa revin iar la becuri clasice...si tre sa scot 150 lei din buzunar...mai bine iau din nou becuri clasice.
                          deci decat sa fiu stan patitul..mai bine becuri mai bune.

am vazut ca ai facut 'sectia de votare' .
                          sunt curios daca i sa stricat cuiva xenonul...
                          poate asa ne vom convinge daca e bun sau nu xenonul.(dpdv al fiabilitatii.
                          mersi.
                          Last edited by mumus; 20 August 2009, 10:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pai 400 ron costa un kit de xenon dar un bex costa 16 $ balastru se arde doar daca-l bagi in apa ... ;) eu am xenon de 55w 5000k de 1 an, proiectoare de 3000k si la fel no problemo ! ;)
                            :popa:

Comment

• Am si eu xenon de 1 an si pana acuma niciun fel de problema.Insa trebuie scos in evidenta faptul ca de cand am xenon,iluminatul este de 10000 de ori mai bun decat un halogen,fie el si super super extreme.Un montaj facut de cineva de specialitate,un produs de calitate te ajuta enorm mai ales pe vremea asta de toamna-iarna

Comment

• Da...si tot cam de atatea ori mai deranjant pt colegii de trafic...
                                Puneti-va si si ceva proiectoare pe plafon sa vedeti mai bine drumu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google