Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la noi e 55 lei bucata...
    Sincer..daca ti se ard asa des..as zice sa pui xenon...dar nu e legal.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Nu merita de nici o culoare sa pui becuri d-astea cu more light, sunt cel putin dublu la pret si au viata injumatatita din start.
      Mi se pare nebunie totala (pt mine , nu inseamna ca e valabil si pt restu lumii) sa dau 50-60 lei pe un bec care da ceva mai multa lumina (cand un clasic cota 9-11 lei , deci inuman).
      Am avut OsramSilverstar si m-am convins, bune de dracu, dupa ~3-4 luni -au ars amandoua.

Comment

• la mine au tinut (philips) 1an jumate si la modul care lumineaza eu zic ca merita( daca mergi noapte un pic mai mult)

Comment

• Originally posted by gmv97 View Post
          Masinile care au faruri dotate cu instalatie xenon din fabrica trebuie sa aiba lupa si spalator de faruri...nu exista omologare pentru xenon montate intr-un far normal pentru ca lumina nu mai e focalizata intr-un singur punct ci in tot farul si din cauza asta ii deranjaza pe ceilalti...

1.Instalatie Xenon ZTECH-Omologate international
          Certificari ISO-9001 si E26
          2.Instalatie Xenon Philips cu Licenta-Omologate international
          Certificari ISO-9001, TUV si E26

Deci instalatii BI-XENON sunt omologate
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Am vazut in praktiker la 2o lei philips premium vision le zicea si promiteau cu 35% mai multa lumina decat becurile h4 standardcica faza scurta bate pe undeva la 70-75 metrii.are cineva?imi poate da cineva o parere o opinie desre aceste becuri.ca is ok ca si pret dar totusi nu as arunca 40 lei doar de dragu de a le incerca si poate is ca alea stock.
            philips blu vision si x-treme power is fantastic de scumpe si dupa parerea mea un bec mai scump de 50-60 lei deja nu isi mai are rostul

deci revin stie cineva ceva despre philips premium?

Comment

• Philips premium sunt ok au o lumina aproape alba si bat chiar ok vision plus sunt cu 50% mai bune decat standardu si au o lumina aproape alba dar pe timp de noapte sa stii ca se vad ambele aproape lafel. salut

Comment

• Multumesc frumooos

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                  1.Instalatie Xenon ZTECH-Omologate international
                  Certificari ISO-9001 si E26
                  2.Instalatie Xenon Philips cu Licenta-Omologate international
                  Certificari ISO-9001, TUV si E26

Deci instalatii BI-XENON sunt omologate
                  PAi nu am zis ca un kit de xenon nu are omologare...ce ai pus tu este omologarea pentru becuri(instalatie) ....insa ele trebuie montate doar in far cu lupa ca sa fie ok ....in far normal chair daca ai instalatie omologata nu esti in regula....poti sa intrebi la RAR ca sa te lamuresti
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

• @vali2706: am pe mașină după ce mi-au crăpat (în aceeași zi) cele două Power2Night ce le aveam. Scumpe pentru ce oferă.

@eim: mai au destul de mult până la lumina albă pe care o aveau Power2Night. Bat binișor abia pe faza lungă, fiindcă pe scurtă, comparativ cu Power2Night, te bagă în toate gropile.

@mumus și gmv: xenoanele nu sunt omologate. Periculoase sunt cele de 6000K și peste, mai ales dacă nu sunt bine reglate. Peste 6000K sunt criminale pe ceață și ninsoare zdravănă. Xenoanele cu temperatură de lumina înter 4300 K și 5000 K bat foarte OK și, dacă sunt bine reglate, nu se ia nici dracu de ele.
                    Last edited by JREwing; 31 January 2010, 18:20.
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• deci pana la urma, care tip de bec de la philips bate cel mai bine alb curat? x-tream power, sau blue vision.. ?

Comment

• X-treame power
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Sunt la al 2-lea set de Power2night.M-au costat 60 de lei (fata de 55 acum 1 jumate) si sunt foarte multumit.Primul set s-au ars dupa 1 an jumate.Singurul motiv pentru care sunt multumit este ca am ziua in fata daca sunt reglate corect.Iar cand ploua vad naiba gropile alea.3 saptamani am umblat cu becurile stock,nu am putut merge mai mult de 30 km/h cu farurile reglate la maxim in sus...chioare becuri.Va salut.
                          sigpic

Comment

• astazi am pus si eu x-tream power , si nu este chiar mare diferenta.. adica tot spre galbui bate. acum sa vad noaptea cum se comporta.. si sunt curios cat vor tine.

Comment

• ce model de becuri h4 ar trebui sa cumpar pt. a avea o lumina cu o culoare apropiata de cea a ledurilor de pozitie tip smd care au o culoare alba.eventual si niste preturi ar fi binevenite.multumesc

Comment

• salut,am si eu o mica intrabare,acum ceva timp am inlocuit amandoua becuri de pozitie h4 cu unele recomandate de un prieten ce detine un service ,acestea sunt marce berner h4 12v 60/55w ,37r, 271 U.Stie cineva daca sun de calitate becurile astea si daca au protectie uv?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google