Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hella H4. Nu-s tari deloc (astea de far cel putin), lumineaza ca si Osram H4, dar macar sunt mai ieftine si tin mult.

Comment

• Foarte corect , cum sa iei becuri si sa te tina 2-3 saptamani, a avut frate'meu philips X-TREMME POWER, unul vreo 15 zile iar celalalt 17 !
      ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Momentan folosesc Osram Silverstar, sunt multumit de cum lumineaza si le am cam de 2 ani, pana acum nu s-a ars niciunul

Comment

• la mine au tinut cam sase luni...

Comment

• @adryanys cred ca acele becuri erau contrafacute,eu am X-treme power din ian. 2008,30.000 km(sa zic 60% am mers cu becurile aprinse) si merg brici.Stiu ca sunt putini km dar asta am,asta spun.Le-am luat abia cand aparusera,de fapt nici nu-mi venise masina si le aveam achizitionate.Daca se ard,imi iau x-treme vision parca asa le zice(modelul cel mai nou de la philips)
            KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Erau luate de la Norauto , aveau holograma si erau facute in germania , da nu e de mirare ca traim in Romania, unde este totul posibil!
              Au tinut trei drumuri Bucuresti Tg. Neamt, cam trei mii km!
              ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Tot ce este posibil,singurul regret pe care-l am este ca in acelasi timp cu mine a mai cumparat si un prieten de-al meu la cielo si dupa doua spt a vandut masina(cam pe negandite)cu tot cu becuri(vroiam sa le iau eu) de-mi venea sa-i iau ceafa la palme.
                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                  la mine au tinut cam sase luni...
                  Si la mine OsramSilverstar au tinut cam 3-4 luni...
                  Si mi-a si spus ala de la magazin (mai sunt si care stiu ce vorbesc) ca e un pic de compromis intre lumina mai multa si durabilitate. M-am lecuit si d-astea.

Originally posted by burtosu View Post
                  @adryanys cred ca acele becuri erau contrafacute,eu am X-treme power din ian. 2008,30.000 km(sa zic 60% am mers cu becurile aprinse) si merg brici.Stiu ca sunt putini km .........................
                  Inseamna ca doar vreo 18000 km ai mers cu ele aprinse, asa presupunem.
                  Eu merg 99% cu ele aprinse (gest reflex) , Osram Silverstar sa zic ca si-au dat duhul (la interval de ~2 sapt unul fata de celalalt) in 10-12000 km.
                  Last edited by Octavian; 8 January 2011, 10:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ale mele s-au ars dupa 110000km la un interval de 3-4 zile intre ele, am gasit la OMV
                    sigpic

Comment

• @Octavian - Daca mergi tot timpul cu ele aprinse ia OSRAM Ultra Life - exact pentru asta sunt gandite.
                      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Vedeti cum este treaba...
                        -Daca vrei lumina mai puternica cumperi mai des becuri,
                        -Iar de vrei sa te tina nu o ai pe cealalta ! Stiu cum sa ne ia banii

Comment

• azi am schimbat si eu becurile originale..dupa 40.000km(2 ani si ceva) am luat 2 becuri osram ultralife..sper sa ma tina:d
                          apropo:trebuie sa reglez farurile ca nu prea imi plac cum bat.
                          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• salut!!!.............am si eu o intrebare ,,,,,,,,, mi-am cumparat un set de becuri plasma h4 pt logan tip xenon.......90-100w....lumina alba
                            intrebarea era...... nu se topeste nimic in far de la ele???? ca sunt cam puternice 90/100w..?????]

ms
                            MY CLA

Comment

• o sa-ti prajeasca ori instalatia ori oglinda farului, ori ochii participantiilor la trafic
                              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• am vb cu unu de la dacia de la service.....si a zis ca nu-i problema......ca is tot de 12v si farul in interior ii din plexiglas........un material rezistent......
                                ..........astept pareri...........
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google