If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vreau sa schimb becurile originale
cati w sunt legali?
am vazut ca sunt recomandate Osram Night Breaker Plus si Philips X-tream Vision 4000K
vreau o lumina laba si puternica
legale sunt doar de 60/55w, h4
uploadez si eu 2 poze, una cu faza scurta si una cu faza lunga, (becuri osram night breaker ce au vreo 7 luni de cand le folosesc destul de mult) facute cu o panarama de telefon samsung gio, luminozitatea e mult mai buna decat in poze
Recomand Bosch Plus 90 (luminozitate +90%)...asta am eu pe masina. Dau o lumina mai alba si mai placuta decat Philips X-treme Vision (luminozitate +100%), pe care le-am avut inainte si care oricum dau lumina ceva mai alba decat cele stok.
Referitor la aceste becuri Bosch, am vazut ca au iesit pe primul loc la nu mai stiu ce clasament (cred ca facut de o revista auto din Germania).
Cele mai bune, sunt becurile pe care ti le poti permite.
Eu am pus de curand Philips Blue Vision ultra; in locul lor am avut Osram Nightbreaker. Mai mult de 1 an nu sper sa tina.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Cele mai bune, sunt becurile pe care ti le poti permite.
Eu am pus de curand Philips Blue Vision ultra; in locul lor am avut Osram Nightbreaker. Mai mult de 1 an nu sper sa tina.
blue vision ultra am avut pe supernova, au tinut nesimtit de putin, apoi am luat xtreme vision care le-am mutat de pe supernova pe logan unde m-au tinut cam 1 an in total.
ok, am citit marea majoritate a posturilor din topic si tot nu prea stiu ce sa aleg. ce becuri recomandati pentru ph1, ar fi bune niste becuri care sa lumineze bine soseaua si pe timp de ploaie. multam!
Pe fiecare pagina o sa gasesti recomandari. Cateva exemple ar fi :osram cool blue; philips blue vision;philips x-tream vision; osram nightbreaker
Daca vrei sa tina mult osram bilux, philips 30% more light.
Cam cele mai bune becuri H4 ce se gasesc in comert sunt Philips Extreme Power si Night Braker de la Osram. Philips este la aproape dublu pret fata de Osram. Cand au aparut Extreme Power-urile am tot pus din alea si diferenta e mare, ultima oara insa din motive financiare am optat pt. Night Braker. Ceea ce conteaza insa, este faptul daca masina are deja cativa ani si a circulat mult in oras in mediu mai poluat. Un far nou nout Original !!! cu bec de firma dar normal uneori poate lumina la fel ca si unul forjad de timp si poluare cu un bec gen Extreme Power... Bineinteles ca cele mai tari sunt instalatiile H.I.D. insa si acolo conteaza ca becul sa fie de firma si in jur de 6400 de Kelvin vei gasi lumina cea mai alba. Am vazut multe instalatii si kinezarii care sunt ieftine si sunt de rahat. O instalatie care isi merita banul incepe de la ninimum 1000 Ron. Deci parca tot becul e mai pro. Apropos!!! A incercat cineva Becuri H4 gen cocean de cucuruz cu leduri SMD de intensitate sporita??? Sunt curios daca vezi ceva cu ele ...
legale sunt doar de 60/55w, h4
uploadez si eu 2 poze, una cu faza scurta si una cu faza lunga, (becuri osram night breaker ce au vreo 7 luni de cand le folosesc destul de mult) facute cu o panarama de telefon samsung gio, luminozitatea e mult mai buna decat in poze
Scurta desigur daca mergi si ziua cu becurile aprinse.
Hella tata, m-am plicitisit de ele! Chioare de nu vezi nimic, dar se incapatneaza sa se arda! Am un rand de Hella de 3 ani
PS: mint, la inceputul anului am schimbat un bec, tot Hella am pus
Tin mult dar sunt choare, cam la fel cu Osram H4 clasic.
Ce da mai multa lumina tine mai putin.
Celr mai bune ar fi Philips 30% more light, tin decent de mult si nu costa o caruta de bani.
acum vre-o luna am pus de la Philips 30%+ ...si a fost 15 ron bucata. Si deiferenta "se vede". Fata de Osram classic ce pune si fabrica sunt evident mai stralucitoare. Pe de alta parte, e cum spui, ce da mai multa lumin ase arde mai repede. Asta din cauza ca ori firul de wolfram din bec e mai subtire, ori e mai scurt pt. a avea o rezistenta la trecerea curentului prin el, astfel incigandu-se mai tare. Evident ca o ardere mai intensa este invers proportionala cu durata de viata. Sunt si becuri model Long Life vare sunt 9cred eu) un compromis intre lumnozitate si durata de viata. Astia ce fac becuri produc becuri sa satisfaca figurile oricui ha ha ha
Last edited by D T M; 24 July 2013, 02:30.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment