Geniale becurile Philips Blue Vision, tin cam de la ora 12 pana la amiaza, le-am cumparat pe la mijlocul lui ianuarie, si ieri descopar cu stupoare ca s-a ars unul. Au tinut 10.000km... nu e mult...
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ehe, asa sunt ele, dau lumina buna cu fiabilitate spre zero
incearca in oras ziua sa nu le mai folosesti
daca vrei sa ai becuri si sa uiti ca se ard cumpara osram ultralife, nu bat nici prost si tin foarte multLast edited by 827sam; 19 August 2013, 14:45.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
osram night breaker de tot rahatul
am schimbat proiectoare +faruri fata de original la inceputul lunii aprilie !
daca vara seara ma mai amageam, acuma no chance !!!
mai bune proiectoare de ceata galbene ptr ceata/zapada/ninsoare​​​​​​
Comment
-
Azi am schimbat si eu becurile cu Philips +30% More Light pt ca cel original Osram de pe dreapta si-a dat duhul dupa ~46600 km, cel din stanga a murit cu vre-o 10k inainte si l-am schimbat cu Motrio care acum l-am lasat de rezerva.
Prima impresie e ok, dar am mers pe ceata densa. Voi vedea cum mi se par cu prima ocazie fara ceata. Sa vedem bineinteles si cat timp o sa tina.
Am fost la un magazin si mi-a dat bec H4 de 100w dar n-am luat ca ma tem sa nu se deteriorez oglinda din far fiind becul mai puternic. Ati folosit asa ceva?
Comment
-
bling bling http://www.philips-shop.ro/bec-h4-co...-118100.p.html arata interesant , pe youtube !
Comment
-
Originally posted by piroman22 View PostAzi am schimbat si eu becurile cu Philips +30% More Light pt ca cel original Osram de pe dreapta si-a dat duhul dupa ~46600 km, cel din stanga a murit cu vre-o 10k inainte si l-am schimbat cu Motrio care acum l-am lasat de rezerva.
Prima impresie e ok, dar am mers pe ceata densa. Voi vedea cum mi se par cu prima ocazie fara ceata. Sa vedem bineinteles si cat timp o sa tina.Originally posted by piroman22 View PostAm mers cateva zile la rand noaptea in afara orasului si intr-adevar se vede o diferenta intre becurile actuale cu 30% mai multa lumina si cele vechi. Intr-adevar cel noi parca dau mai multa lumina. Ramane de vazut cat vor rezista...
PS. Nu pune becuri de 100W. Pe langa faptul ca sunt ilegale si ii deranjezi pe ceilalti (bine poate nu iti pasa de lege sau de ceilalti), iti afecteaza oglinda farului si evident instalatia electrica (precum zicea si colegul de mai sus).
Comment
Comment