Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geniale becurile Philips Blue Vision, tin cam de la ora 12 pana la amiaza, le-am cumparat pe la mijlocul lui ianuarie, si ieri descopar cu stupoare ca s-a ars unul. Au tinut 10.000km... nu e mult...
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• ehe, asa sunt ele, dau lumina buna cu fiabilitate spre zero
      incearca in oras ziua sa nu le mai folosesti
      daca vrei sa ai becuri si sa uiti ca se ard cumpara osram ultralife, nu bat nici prost si tin foarte mult
      Last edited by 827sam; 19 August 2013, 14:45.
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Incercati mai bine instalatie de xenon, bate mult mai bine , si daca e reglat frumos farul e totul ok, eu m-am saturat sa cumpar becuri ce imita xenon pentru ca nici pe departe nu se apropie de un xenon adevarat.

Comment

• pai sa ne spui si noua cum reglezi farul ala (fara lupa) asa incat sa nu deranjezi pe ceilalti
          Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• popavlm, le poti regla bine, crede-ma

dany, iti arat becuri cu halogen care iti dau lumina alba de 2 ori mai puternica decat csenonul tau.

Comment

• @razvy, pune aicea exemplele acelea de becuri cu halogan, concret
              ​​​​​​

Comment

• Va salut. Dupa 1 an de utilizare, ale mele Cool Blue Osram au inceput sa se arda. Cel de pe dreapta, s-a ars pe faza scurta, din pacate. Super multumit de lumina. Ce-mi recomandati? Acum am osram clasic,stock.

Comment

• osram night breaker de tot rahatul
                  am schimbat proiectoare +faruri fata de original la inceputul lunii aprilie !
                  daca vara seara ma mai amageam, acuma no chance !!!
                  mai bune proiectoare de ceata galbene ptr ceata/zapada/ninsoare
                  ​​​​​​

Comment

• Azi am schimbat si eu becurile cu Philips +30% More Light pt ca cel original Osram de pe dreapta si-a dat duhul dupa ~46600 km, cel din stanga a murit cu vre-o 10k inainte si l-am schimbat cu Motrio care acum l-am lasat de rezerva.
                    Prima impresie e ok, dar am mers pe ceata densa. Voi vedea cum mi se par cu prima ocazie fara ceata. Sa vedem bineinteles si cat timp o sa tina.
                    Am fost la un magazin si mi-a dat bec H4 de 100w dar n-am luat ca ma tem sa nu se deteriorez oglinda din far fiind becul mai puternic. Ati folosit asa ceva?

Comment

• nu si nici nu am de gand sa pun... pe langa far, mai are de suferit si instalatia electrica a masinii....
                      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• bling bling http://www.philips-shop.ro/bec-h4-co...-118100.p.html arata interesant , pe youtube !

Comment

• pe mine m-ar tenta pe galben

Comment

• Am mers cateva zile la rand noaptea in afara orasului si intr-adevar se vede o diferenta intre becurile actuale cu 30% mai multa lumina si cele vechi. Intr-adevar cel noi parca dau mai multa lumina. Ramane de vazut cat vor rezista...

Comment

• Originally posted by piroman22 View Post
                              Azi am schimbat si eu becurile cu Philips +30% More Light pt ca cel original Osram de pe dreapta si-a dat duhul dupa ~46600 km, cel din stanga a murit cu vre-o 10k inainte si l-am schimbat cu Motrio care acum l-am lasat de rezerva.
                              Prima impresie e ok, dar am mers pe ceata densa. Voi vedea cum mi se par cu prima ocazie fara ceata. Sa vedem bineinteles si cat timp o sa tina.
                              Originally posted by piroman22 View Post
                              Am mers cateva zile la rand noaptea in afara orasului si intr-adevar se vede o diferenta intre becurile actuale cu 30% mai multa lumina si cele vechi. Intr-adevar cel noi parca dau mai multa lumina. Ramane de vazut cat vor rezista...
                              Pe Symbol la faza scurta (bec H7) am Philips Premium (+30% luminozitate)...Inainte am tot avut becuri de top (Philips XP si XV, Osram NB), dar desi luminau f bine se ardeau repede si becurile sunt dstul de scumpe (mai ales H7). Am zis sa incerc modelul standard de la Pihlips (care are oricum +30%) care au pret decent si durata de viata mai mare. Intr-adeavar pt oras (masina e folosita aproape numai in Bucuresti) sunt ok (tinand cont in primul rand de raportul calitate/pret).

PS. Nu pune becuri de 100W. Pe langa faptul ca sunt ilegale si ii deranjezi pe ceilalti (bine poate nu iti pasa de lege sau de ceilalti), iti afecteaza oglinda farului si evident instalatia electrica (precum zicea si colegul de mai sus).

Comment

• Si alea +30% deranjeaza. Mai multa lumina pentru tine inseamna si mai multa lumina pentru cel din fata. Singura solutie sa impaci si capra si varza e instalatie Xenon cu lupa si reglate corect (manual sau autonivelant).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google