Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• masina luata de la dacoserv militari , decembrie 2006 ,
    cine crezi ca le-ar fi schimbat ?
    la primul bec ars mi-a dat un mecanic de acolo altul si era tot de 100 w
    dupa ce sau ars le-am schimbat cu din astea 55/60w din comert.

Comment

• Daca aveai becuri de 100W se topea farul, nu se ardea becu Ca poze la un bec ars acum 4 ani nu cred ca mai ai.
      Nu pleaca din fabrica chestii neomologate la circulatia rutiera, poate a ai dat masina lu ala micu si ti-a facut tiuning la ea fara sa stii.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• ok ,incheiem discutia ca e fara rost , asta e, credeti sau nu chiar nu-mi pasa .
        la masina asta nu a umblat nimeni fara sa fiu de fata.
        becurile sau ars cam dupa 2 ani . si nu sa intamplat nimic la masina.

Comment

• Nu e vorba ca noi te credem sau nu, e vorba ca tu nu intelegi ca un producator nu isi permite sa doteze autoturismele livrate cu piese neomologate RAR.
          becurile de 90/100 watt nu sunt omologate rar pentru a fi folosite pe logan, instalatia masinii nu este conforma cu puterea becurilor, producatorul a folosit doar becuri H4 55/60 watt.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• becurile de 90/100 watt nu sunt omologate rar
            pentru a fi folosite pe strada.

Comment

• Aceasta este ideea.

becurile de 90/100 watt nu sunt omologate rar pentru a fi folosite pe logan, instalatia masinii nu este conforma cu puterea becurilor, producatorul a folosit doar becuri H4 55/60 watt.
              Nea einstane, matale "auzi" doar ce-ti convine.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nu se topeste nimic daca pui de 100 mai ''rasarite'', becele extreme power voi chiar credeti ca au 55w?

Comment

• Poti sa-mi arati becuri H4 de 100w omologate pentru circulatia pe strada? Asa, pe orice masina?

Comment

• Nu omologate, dar funtionale. Si daca ai cum, iti sugerez sa verifici amperajul unui bec extrm power si apoi al unuia stock, si mai vorbim...

Comment

• Amperajul determina numarul de amperi. W e alta mancare de peste

Comment

• Cezar, tu ai trecut pe la scoala? Putere=Amperaj*Tensiune. Tensiunea o stim, amperajul se masoara.... adice P=U*I, daca iti mai aduci aminte fizica de scoala primara. Producatorul nu are de unde sa obtina "+30%" daca nu foloseste un amperaj mai mare. Becul are "nominal" 55w, dar este posibil ca puterea masurata sa fie de 60. Nu mai zic de becurile "extreme power +100%", care sigur ating 80w, adica puterea fazei scurte la becurile "de 100". Si daca n u ati observat inca, acel "+x %" nu extre trecut si pe bec, doar pe ambalaj. Rar-ul ar deveni circumspect daca ar citi pe un bec 55W+30%, nu credeti?
                        Last edited by razvanamza; 24 December 2013, 11:15.

Comment

• @Cezar
                          In general cand vorbim de becuri, fie ele si pentru Logan, daca nu stim puterea acestora, masurata in W, o putem afla, masurand curentul si tensiunea. Puterea unui bec variaza functie de tensiune, pentru ca pe masina aceasta variaza, intre 13.8v-14.5v.
                          Stie ce spune Razvan.
                          Last edited by IancuMIC; 24 December 2013, 11:22.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Eu cred ca habar nu are cum reglezi cati lumeni sa produca un bec la o isoputere absorbita.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                              Cezar, tu ai trecut pe la scoala? Putere=Amperaj*Tensiune. Tensiunea o stim, amperajul se masoara.... adice P=U*I, daca iti mai aduci aminte fizica de scoala primara. Producatorul nu are de unde sa obtina "+30%" daca nu foloseste un amperaj mai mare. Becul are "nominal" 55w, dar este posibil ca puterea masurata sa fie de 60. Nu mai zic de becurile "extreme power +100%", care sigur ating 80w, adica puterea fazei scurte la becurile "de 100". Si daca n u ati observat inca, acel "+x %" nu extre trecut si pe bec, doar pe ambalaj. Rar-ul ar deveni circumspect daca ar citi pe un bec 55W+30%, nu credeti?
                              Nu, n-am prea trecut.
                              Cum folosesti acel amperaj mai mare, ca sa poti scoate o putere mai mare?

Comment

• Lasa-l mah, ca el crede ca e ca la sursele de calculator, una scrie pe ericheta si alta stie sa faca. Ca sa obtii o omologare , ca e ECE sau DOT trebuie testate piesele, si aia si masoara nu dau cu stampila dupa ce scrie pe cutie.
                                Ce conteaza ca la 5 A poti inrosi un fir subtire sau poti incalzi doar putin o bara groasa, becurile sunt toate la fel.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google