Asa am si eu.La mine vor tine 5 ani in ritmul in care adun km
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Xtreme vision sunt fostele Xtreme power cu cca. 20% in plus la lumina (100% vs. 80%)
Cand am trecut de la unele la celalate, ptr. ca Xtreme power nu se mai fac de cativa ani, nu am sesizat diferente.
Ideea e ca se vede bine cu ambele, matura soseaua
Nu le suport pe alea cu tendinte "blue", cu aspect de xenon chinezesc...chestie de gust.
night unlimited, nu le cunosc.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostXtreme vision sunt fostele Xtreme power cu cca. 20% in plus la lumina (100% vs. 80%)
Preţul nu mi se pare prohibitiv!
Comment
-
Exact despre ele e vorba.
Pretu' e destul de ridicat dar compenseaza prin confortu' optic al soferului, oboseala care nu se instaleaza asa de repede ca in cazu' unor "lampi chioare" (de ex. cum erau cele stock de fabrica), la un drum extraurban de sute de km realizat in cea mai mare proportie noaptea.
Atat. ca mi-ar fi placut sa am si faruri tip cornering.
Repet, ptr. mers preponderent in oras, nu merita, se poate rula fin doar cu pozitiile prin multe zone.Last edited by Kojak; 7 April 2014, 20:06.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostEinstein, merg zi de zi cu masina si cred ca e destul de greu sa sesizez o scadere a intensitatii, mai ales ca aceasta se face treptat si in timp. Ocazional mai conduc un Forester 2012 si un Passat 2003 care au becuri H7 normale, dar nu pot sa spun ca ar fi vreo diferenta majora de intensitate intre alea si cele de pe Logan.
Ampt, n-ai pentru ce.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Eu am Blue Vision; decente ca pret, destul de multa lumina.
Se vede mai prost pe asfalt ud, ca mai toate becurile ce nu au tenta galbuie.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment