Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa am si eu.La mine vor tine 5 ani in ritmul in care adun km
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Stii cum e, te obisnuiesti cu "binele".
      Io unu' n-as mai trece pe d-alea chioare chiar daca tin de 3...5...10 ori mai mult decat astea puternice cu durata scurta.

Comment

• EXTREME POWER folosesc la skoda,de vreo 4 ani.Pana acum nu au crapat.Sora mea a avut la logan si dupa vreo 4 ani a ramas fara faza mica..

Comment

• Ti-am zis, conteaza si nr. km parcursi cu becele-n functiune.

Comment

• Da,da,stiu!!NU stiu ce sa aleg acum intre extrem vision si night unlimited,parca asa se numesc ultimele..(cand o pica la skoda)

Comment

• Xtreme vision sunt fostele Xtreme power cu cca. 20% in plus la lumina (100% vs. 80%)
              Cand am trecut de la unele la celalate, ptr. ca Xtreme power nu se mai fac de cativa ani, nu am sesizat diferente.
              Ideea e ca se vede bine cu ambele, matura soseaua
              Nu le suport pe alea cu tendinte "blue", cu aspect de xenon chinezesc...chestie de gust.

night unlimited, nu le cunosc.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                Xtreme vision sunt fostele Xtreme power cu cca. 20% in plus la lumina (100% vs. 80%)
                Despre acestea vorbeşti?
                Preţul nu mi se pare prohibitiv!

Comment

• Exact despre ele e vorba.
                  Pretu' e destul de ridicat dar compenseaza prin confortu' optic al soferului, oboseala care nu se instaleaza asa de repede ca in cazu' unor "lampi chioare" (de ex. cum erau cele stock de fabrica), la un drum extraurban de sute de km realizat in cea mai mare proportie noaptea.
                  Atat. ca mi-ar fi placut sa am si faruri tip cornering.
                  Repet, ptr. mers preponderent in oras, nu merita, se poate rula fin doar cu pozitiile prin multe zone.
                  Last edited by Kojak; 7 April 2014, 20:06.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                    Atat ca mi-ar placea sa am si faruri tip cornering.
                    Trebuie să schimbi marca pentru acest gadget!

Comment

• Stiu...

Comment

• xtreme vision le.am luat mai demult la 75 setul din carefour orhideea.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
                          Einstein, merg zi de zi cu masina si cred ca e destul de greu sa sesizez o scadere a intensitatii, mai ales ca aceasta se face treptat si in timp. Ocazional mai conduc un Forester 2012 si un Passat 2003 care au becuri H7 normale, dar nu pot sa spun ca ar fi vreo diferenta majora de intensitate intre alea si cele de pe Logan.
                          Ampt, n-ai pentru ce.
                          Complet de acord, vezi daca urci in masina unui coleg cu H4 noi daca simti diferenta. Nici eu nu m-am prins ca ale mele erau obsite pana nu am urcat in alt logan cu becuri fresh.
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• M-ati zapacit complet
                            Deci, pana la urma ce ati recomanda, ceva cat de cat fiabil, dar si cu lumina puternica, si sa nu fie chiar galbuiul ala ca la farurile stock, adica sa aiba lumina putin mai alba ?
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Ia ceva de la Osram, lumea zice ca tin mai mult decat Philips...dar lumina la fel de puternica ca la un xtreme vision n-o sa ai.
                              Insa poti gasi ceva decent, cu siguranta mai ok decat alea de fabrica.

Comment

• Eu am Blue Vision; decente ca pret, destul de multa lumina.
                                Se vede mai prost pe asfalt ud, ca mai toate becurile ce nu au tenta galbuie.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google