Am H4 Plasma White 55/60W, lumina alba perfect, si au costat numai... 38 lei/pereche
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Toata instalatia, cu 2 becuri, balast si tot ce trebuie.
Comment
-
In service Dacia nu se monteaza becuri Xenon. Le poti monta in alta parte, fara nici o problema, dar daca se arde ceva (prin instalatia electrica) sau ia foc ceva cabluri sau alte chestii de genul asta, pierzi garantia pe partea electrica.
Comment
-
[QUOTE=LUCianitos;81536]cine are philips , sa puna niste poza sa vedem si noi diferenta si eu as fi interesat de ele [/Q
Philips blue vision aici e poza ziua. Dar am facut comparatie cu un logan stock noaptea si...Surpriza ;)
Intai si-a aprins el faza scurta apoi eu, cind am aprins-o si eu lumina lui a disparut.
Deci clar sunt mai bune acestea si cand nu e bezna nu prea se vad urmele lor pe asfalt , e misto, odihnitor. Parca ar lumina drumul numa cand e nevoie.Attached Files
Comment
-
Buna,
mi s-a ars si mie becul -faza scurta din partea stinga (noroc cu faza lunga care e ok).
Am fost la un magazin specializat Logan si am luat un bec H4 H4 60/55W anti UV, marca NARVA made in Germany, cost 8 Ron.
L-am inlocuit, o treaba destul de usoara, si am constatat ca distanta la care bate lumina acum difera, adica: la becul din partea dreapta care e OSRAM bilux (din fabrica) made in Germany si cel din stinga care e NARVA e o diferenta de 1-2 m.Si la focalizare e la fel.
Oare trebuie sa merg la un atelier sa imi regleze luminile sau e din cauza becului, ca nu e Bilux ?Salutari din Ardeal
Comment
-
Nu e din cauza tipului becului, ci din cauza reglarii. Se rezolva la un atelier electric cu aparat pentru reglaje.
Comment
-
Originally posted by tavi_gg View PostVA rog explicati-mi si mie de ce nu mai merge sa dai flash daca ai bixenon
Comment
-
Originally posted by adisan View PostBuna,
mi s-a ars si mie becul -faza scurta din partea stinga (noroc cu faza lunga care e ok).
Am fost la un magazin specializat Logan si am luat un bec H4 H4 60/55W anti UV, marca NARVA made in Germany, cost 8 Ron.
L-am inlocuit, o treaba destul de usoara, si am constatat ca distanta la care bate lumina acum difera, adica: la becul din partea dreapta care e OSRAM bilux (din fabrica) made in Germany si cel din stinga care e NARVA e o diferenta de 1-2 m.Si la focalizare e la fel.
Oare trebuie sa merg la un atelier sa imi regleze luminile sau e din cauza becului, ca nu e Bilux ?
Comment
-
Iti recomand din gama Philips, Blue Vision si Extreme Power.....primul tip lumineaza ff bine si are o nuanta usor albastrie in far, iar cel de-al doilea, Extreme Power....ar trebui sa produca mai multa lumina de cat toate becurile de la Philips (asa spun cei de la Philips), si evident sa lumineze cel mai bine. Eu am Extreme Power, si sunt multumit de ele, dar nu au aceasai efect estetic ca si Blue Vision.
Indiferet de ce bec cumperi, trebuie sa fie tratat anti UV.
Montajul, prima data mi-a dat bataie de cap, dar pana la urma este ff usor, 5min pt fiecare far.
Last edited by gionik; 2 September 2008, 17:13.sigpic
Comment
-
Iata becurile mele X-treme power de care sunt foarte multumit.Ziua si noaptea.
Mi se par cele mai bune din gama philips halogen.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
Comment