Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am H4 Plasma White 55/60W, lumina alba perfect, si au costat numai... 38 lei/pereche

Comment

cine are philips , sa puna niste poza sa vedem si noi diferenta si eu as fi interesat de ele
      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Originally posted by BRUTUSANF View Post
        Le poti monta si tu ,nu este asa de greu
        Costa 200 euro bixenon
        200 euro unu sau ambele ?

Comment

Toata instalatia, cu 2 becuri, balast si tot ce trebuie.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cei de la Dacia au xenoane la service? Masina e inca in garantie. Daca le montez in alta parte decat la ei se intampla ceva ?

Comment

In service Dacia nu se monteaza becuri Xenon. Le poti monta in alta parte, fara nici o problema, dar daca se arde ceva (prin instalatia electrica) sau ia foc ceva cabluri sau alte chestii de genul asta, pierzi garantia pe partea electrica.

Comment

[QUOTE=LUCianitos;81536]cine are philips , sa puna niste poza sa vedem si noi diferenta si eu as fi interesat de ele [/Q

Philips blue vision aici e poza ziua. Dar am facut comparatie cu un logan stock noaptea si...Surpriza ;)

Intai si-a aprins el faza scurta apoi eu, cind am aprins-o si eu lumina lui a disparut.
                Deci clar sunt mai bune acestea si cand nu e bezna nu prea se vad urmele lor pe asfalt , e misto, odihnitor. Parca ar lumina drumul numa cand e nevoie.
                Attached Files

Comment

Buna,
                  mi s-a ars si mie becul -faza scurta din partea stinga (noroc cu faza lunga care e ok).
                  Am fost la un magazin specializat Logan si am luat un bec H4 H4 60/55W anti UV, marca NARVA made in Germany, cost 8 Ron.
                  L-am inlocuit, o treaba destul de usoara, si am constatat ca distanta la care bate lumina acum difera, adica: la becul din partea dreapta care e OSRAM bilux (din fabrica) made in Germany si cel din stinga care e NARVA e o diferenta de 1-2 m.Si la focalizare e la fel.
                  Oare trebuie sa merg la un atelier sa imi regleze luminile sau e din cauza becului, ca nu e Bilux ?
                  Salutari din Ardeal

Comment

Nu e din cauza tipului becului, ci din cauza reglarii. Se rezolva la un atelier electric cu aparat pentru reglaje.

Comment

Originally posted by tavi_gg View Post
                      VA rog explicati-mi si mie de ce nu mai merge sa dai flash daca ai bixenon
                      Ba da cum sa nu mearga. 80 %din cazuri dai flash cu faza scurta aprinsa deci becul este deja la intensitatea maxima, merge chiar mai bine decat la o masina cu kit xenon separat, din fabrica. Daca vrei sa dai flash ziua, cu farurile stinse intradevar cum spune @andrei becul nu ajunge instantaneu la intensitatea maxima. Dar si ziua pe afara trebuie sa ai farurile aprinse, prin oras eu zic ca nu este deranjant deoarece becul se aprinde si esti vazut.

Comment

Originally posted by adisan View Post
                        Buna,
                        mi s-a ars si mie becul -faza scurta din partea stinga (noroc cu faza lunga care e ok).
                        Am fost la un magazin specializat Logan si am luat un bec H4 H4 60/55W anti UV, marca NARVA made in Germany, cost 8 Ron.
                        L-am inlocuit, o treaba destul de usoara, si am constatat ca distanta la care bate lumina acum difera, adica: la becul din partea dreapta care e OSRAM bilux (din fabrica) made in Germany si cel din stinga care e NARVA e o diferenta de 1-2 m.Si la focalizare e la fel.
                        Oare trebuie sa merg la un atelier sa imi regleze luminile sau e din cauza becului, ca nu e Bilux ?
                        Ai perfecta dreptate. Fiecare marca de becuri chair si philips dar alta gama focalizeaza altfel. Focalizarea este data si de bec nu numai de far. Exista o regula de care trebuie sa tinem coint intodeauna trebuie sa aveti becuri la fel (de aceeasi marca). Parerea mea e sa pui intai 2 becuri la fel si dupa aceea sa vezi daca este nevoie sa umblii la faruri.

Comment

Intrebare de 10 puncte: ce becuri sa cumpar pt Logan pina la urma?

PS. E greu montajul?

Comment

Iti recomand din gama Philips, Blue Vision si Extreme Power.....primul tip lumineaza ff bine si are o nuanta usor albastrie in far, iar cel de-al doilea, Extreme Power....ar trebui sa produca mai multa lumina de cat toate becurile de la Philips (asa spun cei de la Philips), si evident sa lumineze cel mai bine. Eu am Extreme Power, si sunt multumit de ele, dar nu au aceasai efect estetic ca si Blue Vision.
                            Indiferet de ce bec cumperi, trebuie sa fie tratat anti UV.
                            Montajul, prima data mi-a dat bataie de cap, dar pana la urma este ff usor, 5min pt fiecare far.

Last edited by gionik; 2 September 2008, 17:13.
                            sigpic

Comment

Iata becurile mele X-treme power de care sunt foarte multumit.Ziua si noaptea.
                              Mi se par cele mai bune din gama philips halogen.
                              Attached Files
                              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Eu am lovit un ciine si mi se misca un proiector,nu mai lumineaza.
                                cat o costa becul?
                                sigpic Alexandria

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google