If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La noi nu exista carrefour, iar la supermarketurile existente nu gasesti nimic.
cred ca o sa comand de aici http://philips-shop.ro/
prin benzinarii preturile pleaca de la 120 ron in sus.
PS: Pe timp de zi (daca iti mai aduci aminte Wizard) cand ne-am aprins toti farurile, uitandu-ma de la distanta considerabila la farurile lu Bubu, am avut probleme cu ''focalizarea'' cateva secunde bune dupa...
da imi aduc aminte tavi ))pe toti ne-o dat pe spate, inclusiv saracu aparat foto a lui sorin, care se pare ca nu mai vrea sa faca poze cand is aprinse becurile lui bubu!
Ai dreptate, din poza facuta lateral, se vede clar cum ii bate in pomi limina..
Darkside, las-o naiba, merge si atunci cu 140, suficient, dar am lumini mai, am cu ce! ))
Acu serios, niste Osram sau Philips mai de calitate (sunt si ceva OSRAM mai bune decat astea stock) reglate cum trebuie n-ar trebui sa ai probleme de vizibilitate.
Zic mai bune, ca e mare avantaj cand se murdareste ''sticla'' farului, vezi relativ ok cu astea un pic mai tari.
PS: la Peugeot 407 spre exemplu, cu becuri stock , fara sa exagerez vreau sa va spun ca pe faza scurta e prapad...lumineaza slab, prot nu, dar slab - pe drumuri nemarcate (cu vopsea, ca tot e plina tara de raparatii drumuri) e jale mare, mergi la risc sau foarte incet.
Daca bat la 10 metri in fata, e clar ca nu sunt reglate bine.
Dar nu de reglare pe distanta spuneam noi, ci pe lateral, sunt imprastiate, cel putin asa se vede din poza, faru stanga bate prea mult spre stanga (vezi ca e reglaj si pt cum sa bata pe lateral).
PS: eu cel putin am fost nevoit sa le reglez pt lateral dupa ce am schimbat becurile, pt ca bateau extrem de mult pe margini.
@benoclu: Daca nu le reglezi corect, mai bine mergi la un atelier care are aparat de reglaj, nu e de joaca cu xenoanele, orbesti participantii la trafic.
La banii aia ar trebui sa scrie "uitati DE preturile PHILIPS" .... Scump. Dincolo era mai ieftin (metro, selgros, etc)
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment