Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am cautat prin toate benzinariile din cartier.Nimic!Dar mai caut(credeam ca este un magazin specializat!
    In alta ordine de idei cum se regleaza farurile pe orizontala(stiu care sunt suruburile de reglaj).Parca citisem undeva ca te apropii de un zid la nu stiu ce distanta apoi reglezi pe orizontala pina cind cele doua focalizarii se afla la o departare de....Una de alta.Asta nu stiu, distantele(asta daca tin bine minte)!

Comment

• Nu.
      Cel mai bine sa le reglezi (pe orizontala) undeva pe drum drept.
      Astfel poti vedea foarte bine cum/cat bat pe laterale.
      Daca o faci in fata unei porti, nu vezi nimic, adica nu te ajuta deloc.

Becuri cauta la magazine de piese auto (si magazine auto piese de import, acolo 100% gasesti). In benzinarii pretul este mai mare.

Comment

• atentie la becuri contrafacute

In carrefour am vazut de sarbatori becuri phillips ; cred ca erau contrafacute pentru ca acele contacte de pe pinii de conectare erau foarte slabe si innegrite,aratau ca un contact impuscat. La becurile de calitate contactele sunt intarite de niste nituri mici.
        Un bec cu pini slabiti tine 10-12 ore de functionare.

Verificati cu mare atentie calitatea contactelor de pe soclul becurilor!!!
        Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

Comment

• Poate erau becuri originale, dar de calitate slaba.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• pentru phillips cel mai bun pret ptr bucuresti si nu este o baraca din vitan

Comment

• M-ar interesa un set de becuri philips X-treme Power dar nu sunt hotarit de unde sa le iau; am vazut ca sunt prin carrefour insa nu am siguranta ca nu sunt contrafacute.
              Ce stiti despre site-ul asta http://philips-shop.ro/ am mai cumparat cineva de la ei? Au produse originale sau.....?

Comment

• cautarea de becuri H4 cu UV a fost o adevarata aventura.la marile magazine de piese auto din Iasi(moldotrans de ex) nu aveau decat sf-uri la 6RON.vanzatoarele imi ziceau cu incredere: "luati de astea ca scrie pe ele made in france".
                am cautat jumate de Iasi OSRAM dar nici ca am gasit,iar unde se puteau gasi erau doar pe comanda.curios de ce nu se aduc becuri bune,ma gandesc ca romanii nu tin la masinile lor de vreme ce becurile la 6-7RON sunt cele mai vandute.am gasit philips dar...scumpe.
                asa ca am ales ca solutie intermediara NARVA anti UV nemtesti 11RON.am vazut ca a mai folosit cineva de pe forum si era multumit.macar NARVA are site serios pe net.
                par a fi mult mai bune decat cele normale ce erau pe masina.imi place ca seara devreme sau chiar si ziua cand nu e soare puternic lumineaza destul de tare pt a lumina pe masina din fata sau zidul din fata parcarii

Comment

• Da, sunt foarte ok Narva astea...si bune la pret si par destul de fiabile.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• salutare la toti baietii, eu sunt din CL si la mine in oras nu sunt magazine de specialitate BECURII FAR unde le gasiti voi si la ce preturi ? am vazut preturi de ; 8 ron,38ron perechea,vorbeau de EXTREME POWER si BLUE VISION , pe cind alti colegi log. vorbesc de pretiri ca 80-100 de ron ?va rog spuneti-mi si mie de unde le achizionati?

Comment

• in general gasesti si in magazine de iluminat...si in hipermarketuri...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by cl 02 ysa View Post
                        salutare la toti baietii, eu sunt din CL si la mine in oras nu sunt magazine de specialitate BECURII FAR unde le gasiti voi si la ce preturi ? am vazut preturi de ; 8 ron,38ron perechea,vorbeau de EXTREME POWER si BLUE VISION , pe cind alti colegi log. vorbesc de pretiri ca 80-100 de ron ?va rog spuneti-mi si mie de unde le achizionati?
                        de pe net ai mai putea face comanda,sunt destule site-uri dar...se merita doar daca iti iei ceva mai scump pt ca vor fi si taxe de livrare.ce e curios....faptul ca la magazinele specializate de piese auto(import) becurile de firma costa mai mult(dublu chiar) decat in supermarketuri.asta imi da o senzatie de suspiciune asupra calitatii celor de la supermaket,posibil sa fie contrafacute,nu e imposibil in Ro orice e posibil

Comment

• nu sunt contrafacute...dar ei cumpara mai multe seturi si isi permit sa le vanda mai ieftin....
                          eu mi-am luat acu vreo 5-6 luni x-treame power din carrefoure cu 28 lei becul...acum m-am speriat e 50 bucata !!!
                          deci..sau prins de adaosurile practicate de altii si...au scumpit si ei..
                          (becurile sunt ok)
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• inca nu mi sau ars x-treamurile..dar am cumparat azi 2 becuri ptr rezerva osram Silverstar...ati avut careva? ce parere aveti de ele?

Octavian tu tot deastea ai inca??
                            Last edited by mumus; 17 August 2009, 14:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si eu am luat becuri h4 de la un service si am dat 90 de lei pe ele marca Philips si cu beculetele de pozitie si cred k mi-am luat teapa????
                              voi ce parere aveti????????
                              Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Comment

• nu ti-ai luat...sunt blue vision...sunt ok

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google