Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• comertul asta......
    Pe mine ma intereseaza sa vad eu mai bine, NU sa-i orbesc pe altii cu lumina mai puternica. Asta ar trebui sa fie valabil petru toti.
    Last edited by qiu; 6 September 2010, 16:08.

Comment

• Ii orbesti pe altii cand ai farurile care bat in toti pomii, chiar si cu cele mai proaste becuri. Daca sunt reglate bine nu orbesti pe nimeni. Asta ar trebui sa fie valabil pentru toti.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
        Lupele alea universale sunt interesante dar pretul e cam piperat (800 lei cu tot cu montaj). Daca dupa ce ti-ai montat bixenonul te duci intr-un service sa iti regleze bine farurile, deranjeaza foarte putin spre deloc, .....................
        Lupele nu sunt interesante, sunt o componenta la xenon. Tot prostu isi baga xenoane si lupa nu mai pune, ca aia costa si nu-i mai ramane bani de benzina sau discoteca. Personal as arde (rau) pe toti care au xenoane after market fara lupa. E chiar de prost gust, pic de respect fata de restul colegilor de trafic.
        Sa nu crezi ca vin chiar de pe drumuri. Am studiat mult problema. Am fost si in service de reprezentanta si in service particular sa zic, verdictul a fost acelasi: nu se pot regla asa cum ar trebui, din cauza geometriei oglinzii/farului.
        Le bagi bine pe interior, tot ramane coada la exterior (pe laterale), daca le pui sa bata jos, nu mai vezi tu nimic, decat la 15 metri in fata.

Eu le tin jos de tot, in oras e ok. Extraurban trebuie mutate mai sus, dar tot nu le poti muta ca sa aibe distanta corecta de bataie, pt ca atunci clar ii deranjezi pe multi.
        Desigur ca aici depinde si de perceptia fiecaruia, de nivelul de nesimtire sau bun simt, in ceea ce inseamna sa deranjezi colegul de trafic

PS: avem un coleg in Arad (probabil mai multi, el imi vine in minte) care si-a pus xenoane fara lupa. Dupa ceva timp a aparut cu faruri cu lupa, a vazut si el ca-i omoara pe toti in trafic. Nu stiu daca intr-adevar de asta si-a pus cu lupa, dar mi s-a parut corect.

Cam asta e faru de Logan, surclasat numai de faru de Matiz.
        Last edited by Octavian; 6 September 2010, 18:14.

Comment

• Sa ai lupa pe Logan sunt 2 variante :

1) Faruri aftermarket, cu angels eyes si alte nebuneli care nu sunt tocmai culmea eficientei cand vine vorba de iluminat si nici calitatea nu este cea mai buna.

2) Lupele alea universale care sunt "interesante" dar costa mult (800 lei cu tot cu montaj).

Chiar daca nu ai lupa, un reglaj bun anuleaza mare parte din efectul deranjant, adica nu esti chiar nesimtit. Sunt multi cu becuri cu halogen puse in faruri reglate prost care deranjeaza mai mult. Cat despre lupa - componenta a instalatiei xenon, este doar partial adevarat. Majoritatea masinilor cu xenon din fabrica vin cu lupa, spalator de faruri si autoleveling dar nu TOATE. Exemplu - Civic, Volvo XC90 (inainte de facelift) si mai sunt. Asa ca nu e musai sa ai lupa ;).
          Last edited by Shakar; 6 September 2010, 21:06.

Comment

• Ai dreptate. Nu e musai.
            Dar ce vine din fabrica cu xenoane fara lupa, e gandit sa functioneze cum trebuie fara lupa pacii.
            In fine, ne-am dus rau pe aratura.
            Celor ca mine care merg si dupa tigari cu farurile aprinse, personal recomand becuri H4 de viata lunga (minim d-astea normale).
            Daca astea cu mai multa lumina ar tine macar jumate cat tin cele normale, ar merita banii. Dar la utilizare intensa...sunt praf. Cu cat mai tare, cu atat are viata mai scurta.

Comment

• NightGuide care le am eu sunt varianta Double Life deci nu se ard asa repede, ar trebui sa tina cat unele normale ceea ce nu e rau la cum lumineaza .

Comment

• din becurile de aici http://www.daciashop.ro/becuri-auto
                care sunt mai albe dar nu vreau chiar tiganesc de albastre ci doar mai albe.
                becurile alea de proiectoare h11 sunt mai albe? ca daca sunt ar fi perfect le iau pe amandoua si pt proiectoare si pt far sa fie aceeasi nuanta. dar repet, nu as vrea tiganesc de albastre mersi.

sau dati-mi alt sfat de becuri h4 si h11 mai albicioase si mai "cool" asa
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
                  Ai dreptate. Nu e musai.
                  Dar ce vine din fabrica cu xenoane fara lupa, e gandit sa functioneze cum trebuie fara lupa pacii.
                  In fine, ne-am dus rau pe aratura.
                  Celor ca mine care merg si dupa tigari cu farurile aprinse, personal recomand becuri H4 de viata lunga (minim d-astea normale).
                  Daca astea cu mai multa lumina ar tine macar jumate cat tin cele normale, ar merita banii. Dar la utilizare intensa...sunt praf. Cu cat mai tare, cu atat are viata mai scurta.
                  corect zici tavi
                  de ex este si mitsubishi care vine din fabrica cu xenon fara lupa
                  poti sa le faci sa lumineze bine si sa nu-i deranjezi pe ceilalti pe faza scurta dar cand dai faza lunga cu xenonul lumineaza aiurea ...
                  eu raman pe ideea ca becurile cu care vine masina din fabrica sau cele la 20-25 de lei/set sunt ok
                  Its just a car ...

Comment

• mi s-a ars si mie un 'icstrim pauar' dar doar pe faza scurta, cand dau lunga merge . acum ma gandesc sa iau osram cool blue. si o intrebare pt cine are, bate spre alb ?, pt ca pe pozitii am leduri albe, si ar fi frumos sa se potriveasca culoarea. Kit xenon e scump momentan

Comment

• Da, bate.....

Comment

• Originally posted by MyhayInferno View Post
                        mi s-a ars si mie un 'icstrim pauar' dar doar pe faza scurta, cand dau lunga merge . acum ma gandesc sa iau osram cool blue. si o intrebare pt cine are, bate spre alb ?, pt ca pe pozitii am leduri albe, si ar fi frumos sa se potriveasca culoarea. Kit xenon e scump momentan

eu as zice sa iei osram silverstar, lumineaza excelent si e 25 ron becul in selgros sau metro...
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Am silverstar si NU lumineaza excelent, ci numai APROAPE BINE (prin comparatie cu Power2Night de la Philips). Cand vor crapa astea, voi incerca Nightbreaker de la Osram, dar luate de la daciashop.ro. Sa stiti ca arata altfel fata de ce ati vazut prin magazine. Iar daca e cum cred eu, nightbreaker din selgros nu e tot aia cu nightbreaker de la Soran & Dsign...
                          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Originally posted by MyhayInferno View Post
                            mi s-a ars si mie un 'icstrim pauar' dar doar pe faza scurta, cand dau lunga merge . acum ma gandesc sa iau osram cool blue. si o intrebare pt cine are, bate spre alb ?, pt ca pe pozitii am leduri albe, si ar fi frumos sa se potriveasca culoarea. Kit xenon e scump momentan
                            ia osram cool blue sau philips blue vision. astea sunt singurele care bat clar spre alb de la producatorii cunoscuti.

Comment

• pentru proiectoate ce becuri trebe dar din cele albe?sau care sunt mai bune?sa bata si bine
                              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                              Simply Stance

Comment

• la proiectoare e mai greu, nici philips nici osram nu au h11 din astea "albe" gen xenon look. ori iei chinezarii care am vazut ca se gasesc h11 xenon look, ori pui xenon, ori iei osram nightbreaker care sunt h11 dar nu sunt chiar atat de albe pe cat te astepti. dar bat foarte bine .

dar ai grija ca 2 becuri h11 pt proiectoare sunt scumpe, undeva la 1 mil 500.
                                Last edited by bossake; 13 September 2010, 13:08. Reason: edit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google