Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gata s-au ales si becuriile am luat pana la urma niste PHILIPS Blue-Xenon lumineaza super marfa si sunt ok "deokamdata", nu sunt becuri fita sau etc sunt becuri care te ajuta mult la vizibilitate si scapi de culoarea aia galbejita . Recomand
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
    Simply Stance

Comment

• Niste poze daca ai cum lumineaza noaptea ar fii excelent. Multumesc!

Comment

• hai ca o sa pun diseara daca nu uit ca nu am apucat sa fac poze
        Simply Stance

Comment

• Eu nu am auzit de Philips Blue Xenon. Poate Blue Vision care lumineaza o idee mai ok ca alea standard si sunt mai albe dar nimic mai mult, diferentele nu sunt asa "colosale". Pentru diferente mari puneti-va o instalatie HID.
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• da scuze Blue vision cu efect Xenon ,diferenta nu este "colosala" dar este o mare diferenta oricum decat cele stok sau alte modele ieftine. (nu vorbeam de instalatii) vorbeam de becuri normale .
            Simply Stance

Comment

• Poate nu intreb unde trebuie: xenoanele,de regula au consumul mai mic,in jur de 35W.DAR in prima faza "se incarca" - si consuma mai mult? Cat dureaza incarcarea asta? Adica daca eu am drumuri scurte prin oras,sa-mi iau gandul de la xenoane,ca-mi omoara bateria? Si inca ceva,xenoanele trebuie sa aiba "lupa" sau sunt eu confuz? Adica sunt,de asta intreb.

Comment

• h4 philips

o sa fac niste poze seara ca se vad mult mai puternic
                Attached Files
                Simply Stance

Comment

• Originally posted by sanderizer View Post
                  Poate nu intreb unde trebuie: xenoanele,de regula au consumul mai mic,in jur de 35W.DAR in prima faza "se incarca" - si consuma mai mult? Cat dureaza incarcarea asta? Adica daca eu am drumuri scurte prin oras,sa-mi iau gandul de la xenoane,ca-mi omoara bateria? Si inca ceva,xenoanele trebuie sa aiba "lupa" sau sunt eu confuz? Adica sunt,de asta intreb.
                  In prima faza amperajul este mai mare dar se stabilizeaza la o valoare mai mica o data ce "s-a incarcat". Cat dureaza incarcarea ? In functie de calitatea instalatiei, la ce avem majoritatea dureaza undeva la 5-10 secunde sa ajunga la culoarea si intensitatea normala dar cam la 1/2 din timpul de incarcare maxim deja vezi ok. Nu exista riscul sa iti omoare bateria daca mergi doar prin oras pe distante scurte.

Este recomandat sa ai lupa la xenon ca lumina sa ajunga unde trebuie si sa nu deranjezi ceilalti participanti la trafic, de asemenea este ~ obligatoriu din punct de vedere legal adica toate masinile (cu cateva exceptii de pe alte continente) cu xenon vin automat si cu lupa, spalator de faruri si autoleveling. Asta nu inseamna ca nu poti sa ai lupa si spalator pe faruri cu halogen, ideea e ca instalatia xenon vine automat la pachet si cu alea daca nu sunt standard.
                  '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by grecu_28golan View Post
                    o sa fac niste poze seara ca se vad mult mai puternic
                    Daca vrei sa vedem diferentele, pune un bec stock pe un far si unul d-asta ''more light'' dincolo.
                    Si poza NU o fa din fata farurilor, pozeaza din masina si farurile sa bata pe drum, sau pe o poarta la 10-15 metri distanta.

Poza din fata fac si eu la o lanterna si arat ca lumineaza inuman de tare...

Originally posted by jelly View Post
                    Le am Octavian aproape de 3 ani pana acum nu s-a ars nici-unul, ce-i drept le-am aprins cand am avut nevoie si cand m-a obligat legea adica ziua in afara localitatii.
                    La mine au tinut 3-4 luni. Din pacate aprind farurile si daca ma deplasez 300 metri zi/noapte, obicei prost.
                    Last edited by Octavian; 21 January 2011, 19:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• poze o sa mai fac da si seara da nu stau sa ma agit sa scot iar becul, sa pun dala stoc si asa mai departe ca nu am nici un interes ca nu eu le vand si nici nu recomand pe nimeni!! eu sunt multumit si doar atata. Am vrut doar sa le dau un + iar cei care vor sa isi achizitioneze modelul acesta din pct.meu de vedere sunt super ok.
                      Simply Stance

Comment

• Hm...partea asta cu autolevel,lupa si chiar spalator nu cred ca este standard.Adica vad xenoane H4 de vanzare la 145 lei chiar,bixenoane H4 la 220...nu cred ca intra cele de sus in pretul asta.

Comment

• Era vorba de instalatiile care vin din fabrica montate pe masini nu de kit-urile aftermarket care vin din China.
                          Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                          Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Salut, dupa 33k mi s-a ars becul de pe stanga pe care l-am inlocuit cu un Philips Premium de numai 11 ron bucata. Lumina e o idee mai buna decat la Osarm stock.

Comment

• si care sunt oricum numai "legale" nu.

Comment

• Nu vad nimic in neregula cu becurile astea. Cat timp sunt 60/55W, sunt perfect legale.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google