Multumesc Andrei.
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pe farurile stock am avut Philips Silver Vision, si nu prea era diferenta fata de alea originale.
Comment
-
Eu am folosit pe Logan Osram Silverstar si am fost foarte multumit! Lumina alba, puternica si bateau si mai in fata decat cele stock! Acum am un C4, am pus tot Silverstar dar in 5000km mi s-au ars.Ca si lumina, pe C4 nu am fost multumit de Silverstar si parca ma bucur ca mi s-au ars. Acum am luat tot Osram dar Night@Day, pentru ca circul cam 1500km pe saptamana si ma gandesc ca astea vor tine mai mult, dupa cum zic ei, de trei ori mai mult.
Deci, pe Logan, Silverstar si-au facut treaba cu brio si nici nu s-au ars in 25.000km.1,5 dci 70 cp, martie 2007, 5,2%
Comment
-
legat de xenoane, ai voie sa-ti pui asa ceva daca masina nu a venit echipata cu ele din fabrica (asa cum e loganu)? ca am auzit diverse pareri, majoritatea ca nu, si nu as vrea sa investesc in asa ceva si apoi sa ma trezesc ca ma opreste garcea si imi ia talonuIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
eu am xenon atat pe faze cat si pe proiectoare, pana acum nu mi-a zis si sper sa nu imi zica nimeni nimic dar stiu pe cineva caruia i s-a luat talonul pentru xenon...deci iti poate lua talonul; cu toate acestea eu zic ca investitia merita toti banii, e doar o parere...numai bine!
Comment
Comment