Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

poti fi convins c-o topesc, de-aia ale nostre tre sa fie no-uv...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Alea non-UV ingalbenesc geamul farului.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
        Sunt exact lafel si sunt sigur ...nu le-am luat de la taraba...le-am luat de la unul din magazinele alea de acolo....eu unul sunt multumit de ele :d
        am luat io becuri pt proiectoare din vitan din magazinase dalea.. si dupa o sapt sa ars un bec :|
        turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Geamurile sunt din policarbonat. Policarbonatul se matuieste sub actiunea razelor ultraviolete UV. Mai toate masinile moderne au farurin policarbonat pentru protectia pietonului.
          Ma indoiesc ca se (mai) fac becuri cu emisie in UV. In principiu cam toate au pe ambalaj scris sau un semn UV taiat. Tare mi-e ca e doar o chestie de marketing, dupa cate stiam eu sticla filtreaza UV. Doar daca becurile ar fi din cuart si cu deuteriu... Dar sa nu vorbesc unde nu ma pricep, poate or avea emisie in UV. Deci feriti-va de becuri chinezesti sau no name. De fapt eu m-as feri de toate cele fara holograma, pentru ca am inteles ca sunt foarte multe contrafacute.
          Pe de alta parte, si soarele are UV asa ca s-ar putea ca, dca policarbonatul e de rahat, sa se "bronzeze". Problema e ca daca in 20 de ani e OK, dac in 3-4 atunci 2 faruri xxx RON.....

Comment

Multam de raspunsuri.Eu am cumparat philips la 10 ron buc.mi sau parut ieftin la auto -moto,la real am gasit rezerva ptr logan cu 5 becuri +sigurante la 11 ron Osram,pe ambalaje nu este specificat nimic despre UV-anti UV?

Comment

anti-uv au un semn pe ele sau scrie explicit. sticla filtreaza uv, dar geamul farurilor nu-i din sticla. e un poli...ce-o fi si ala se matuieste. io zoc sa nu iei bacuri pe care nu scrie nimic referitor la radiatiile uv
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

UV FILTER as standard.

OSRAM is the first lamp manufacturer to commit fully to UV FILTER technology. The doped quartz (in other words, enriched with UV-absorbent materials) used for the bulb prevents unwanted UV components from being emitted in the light. This applies in particular to harmful high-energy UV-C and UV-B radi ation. Low-energy and therefore less harmful UV-A radiation is reduced by half. The benefits:

Easily complies with the strictest UV protection thresholds
                Reduced UV-related bleaching effect

Uite ce am gasit. Dar Nu stiu daca se aplica si la OSRAM Auto(e la becuri halogen(astea sunt si la 220V). Daca ei au scris pe cutie logan ar trebui sa fie UV. Trebuie sa scrie pe cutie importatorul si telefonul. Sunati-l.
                Si sper sa nu fie stifturi de pe vapor. Am luat eu unele de supermarca si s-au ars intr-o saptamana. sunt sigur ca de fapt erau Huan Gho Fei

Comment

ma bucur ca anumite orase sunt luminate (nu mai stiu exact cine a scris asta), dar eu am patit-o chiar zilele trecute pe o strada dintr-o localitate din judetul Arad. datorita iluminarii stradale (nu prea inteleg de ce drak dau becurile alea de strada culoarea aceea galben-maronie) care impreuna cu becurile mele stock m-au facut sa NU observ un imens crater la cca 10 metri in fata. cu un gest extrem am "ratat" mijlocul gropii dar tot nu mi-a fost tot una.
                  CONCLUZIA: o sa imi pun zilele astea HD xenon combinat. Adica - xenoane pe faza scurta si halogene pe faza lunga. Ca pret am un prieten care le vinde la 120-140 euroi. Garantie 1 an.
                  Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                  Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

zis si facut ... mi-am tras xenoanele sus amintite ... xenon scurta, halogen lunga ... putere 35w (nu 55 ca cele stock) si caldura 6000k.
                    se vad super, iar pe ceata impreuna cu proiectoarele stock ... nu se compara ....
                    super multumit

PS cost 130 euroi
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

pacat ca nu ai luat bixenon...mie imi pare rau ca nu pot pune xenon si pe lunga...plus ca sunt obisnuit la blitzuri...deci cam greu o sa ma dezobisnuiesc
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu am xenon pe lunga de ceva timp si tot am tendinta sa dau falsh uri...nu ca nu ar merge dar nu vreau sa le ard curand asa ca nu imi ramane decat sa ma abtin sau sa aprin faza scurta inainte...

Comment

si eu am xenon pe scurta si halogen pe lunga si acum regret mai bine puneam bixenon pt ca "ciobanii" imi dau flashuri cam 20% dintre ei si eu cand le dau flash .... nu se compara,cred ca imi iau bixenon care vrea xenon doar pe faza scurta si halogen pe lunga 35w de 6000K la 300 ROn pt voi ca va cunosc si vi le si montez id mess:razvanypo
                          Last edited by Seba; 16 March 2008, 02:01.
                          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

pe mine ma intereseaza sa vad bine inainte ... nu sa ii blitzui pe ailalti
                            in plus, pe faza lunga eu sunt multumit de performante ... aveam probleme pe faza scurta pentru ca iluminatul public are aceeasi "nuanta" ca si becurile stock si de multe ori aveam probleme cu vizibilitatea, in plus si in afara localitatii nu se vedea foarte bine ... asta e motivatia mea ...

Comment

VA rog explicati-mi si mie de ce nu mai merge sa dai flash daca ai bixenon

Comment

Ba merge, dar se strica repede becul ca nu are timp sa se incarce complet.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google