Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Osram - cool blue/ silverstar
    Philips - vision plus

astea sunt la aprox 50 ron setul si au un raport pret/calitate echilibrat.
    sigpic

Comment

• @dorupopa Mai degraba gasesti LED-uri cu lumina mai calda, ca becuri ca sa lumineze ca LED-urile alb rece gasesti doar in varianta Xenon. Poti incerca sa te apropii cu Osram Cool Blue.

@amitaf Eu personal nu am auzit de marca aia. Daca au protectie UV este mentionat pe ambalaj-daca il mai ai.
      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• stie cineva diferenta dintre h4 -55-60w e1 si h4 55-60w e4 ? care ar fi mai bun ?

Comment

• am citit mare parte din acest thread, si nu am gasit nimic despre astea http://www.daciashop.ro/becuri-auto/Osram-Cool-Blue , au lumina mai buna decat cele stock ? si in comparatie cu Philips BlueVision (care sunt 95 de lei) ?
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• @gaboneygg Nu cred ca este nici o diferenta. Este vorba de niste omologari obtinute in tari diferite cred.
            @kubala7 Osram Cool Blue sunt niste becuri de performanta medie de la Osram care au aplicat si un filtru albastru discret pentru o lumina mai rece, in special pentru aspect si pentru a se apropia mai mult de lumina zilei. Philips Blue Vision se vindeau ca becuri mai puternice + filtrul respectiv albastru; problema lor era durata de viata scurta 1-1,5 ani in cele mai multe cazuri iar pretul de achizitie foarte mare.

Comment

• si la Osram astea cum e durata de viata? eu as vrea niste becuri sa lumineze Alb cu o mica tenta de albastru, dar sa lumineze ceva mai bine decat lumanarile astea galbene stock , acu la 45de lei nu conteaza durata de viata, insa la philips care sunt 90, mi se pare cam putin 1 an.

Comment

• halogenul nu se aproprie niciodata de xenon...
                MY CLA

Comment

• da nu imi trebuie sa se apropie, doar am zis ca vreau lumina alba si mai buna decat cele stock . crezi ca nu as putea sa imi pun la 120lei un kit xenon si sa orbesc pe toata lumea fara lupe ? nu e greu....

Comment

• Incearca Cool Blue - lumina e interesanta si alb mai rece. Durata de viata este una normala pentru un bec H4 halogen.

Comment

• diferenta dintre cool blue si xenon de 4300 ii mare...nu stiu dc pt ca tot 4300 au ambele...
                      MY CLA

Comment

• Cumparat Osram Silverstar H4, destul de multumit, bat cu aprox 5-7m mai mult pe faza scurta. Lumina nu este chiar asa de alba cum sunt descrise, dar daca tin 2 ani sunt multumit, au costat 22lei/buc din Dedeman.
                        Pe ambalajul lor este specificata durata de viata a becurilor in comparatie cu un bec ordinar ceea ce iti face o idee

Comment

• Nu a pus nimeni Bosch Xenon Silver ?Asi vrea sa imi cumpar dar nu asi da aprox. 100 lei pt. 6-10 luni

Comment

• am tot auzit de ele...cica ar fi bune...dar nu se prea gasesc...eu zic sa mergi pe osram sau phlips Cool blue respectiv blue vision daca vrei ceva mai alb, philips eco vision daca vrei durata mare de viata sau xtrem vision care sunt cele mai puternice,dupa spusele producatorului...
                            MY CLA

Comment

• Am cumparat un set promo de becuri Osram (80 ron + 8 ron transport)
                              - Osram Night Breaker Plus
                              - Osram Cool Blue Intense
                              ... l-am montat ieri (28 sept '12) pe primul (Night Breaker), sunt curios cat va rezista, mai ales ca se mareste noaptea acum odata cu venirea ierni.
                              In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                              http://searchme71.blogspot.com/

Comment

• Daca le folosesti numai noaptea, o sa tina.
                                Daca le folosesti ca mine si daca mergi pana la colt dupa tigari, viata e incredibil de scurta.
                                Intr-adevar dau lumina mai ok, dar viata e de cateva ori mai scurta, deloc proportionala cu lumina debitata, mai ales Osram.

Eu am doua lumanari de H4 Hella, nu vezi nimic cu ele (aprox. ca Osram clasic) si sa le ia dracu ca nu se mai ard, le am de vreo 2 ani si ceva...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google