Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am avut osram original din fabrica , a urmat philips x-treme vision, acum am philips vision plus(sper sa fie mai rezistente decat x-treme) in ambele cazuri s-a observat o diferenta in bine ! Becurile narva ce fel erau ? Standard , range power +50 sau range power blue + ?

Comment

• De unde va cumparati becurile, la carfur mi se pare mie sau au niste preturi nesimtite?!

Comment

• eu acum am philips premium. sunt la fel de ok precum osram silverstar (si pretul e tot pe-acolo, 18 lei pe bec, la CareFura)

Comment

• De la carfur am cumparat niste leduri philips (http://www.philips-shop.ro/71798.p.html) cu 57 de lei deci un pret bun.Chiar am observat ca au preturi mai bune decat norauto.

Comment

• Originally posted by alexsr View Post
            Am avut osram original din fabrica , a urmat philips x-treme vision, acum am philips vision plus(sper sa fie mai rezistente decat x-treme) in ambele cazuri s-a observat o diferenta in bine ! Becurile narva ce fel erau ? Standard , range power +50 sau range power blue + ?
            Erau standard
            Cainele care latra nu musca!

Comment

• Nu cumva ai farurile matuite? Mi se incredibil faptul ca nu ai sesizat diferenta fata de stoc.
              sigpic

Comment

• Aveti grija cu becurile astea cu tenta albastruie sa nu aveti probleme cu politia! Un prieten a avut un incident de genul. Avea lumina alba, dar politistul a vazut albastru, poate prea albastru. Asa ca l-a trimis pe om sa-si schimbe becurile, altfel preda talonul.

Comment

• Becuri "SUPER WHITE".

No coment
                  Attached Files

Comment

• Becuri '' super aiurea''
                    Am avut si eu deaste de 100w, in 1 luna s-au ars. Apoi am luat de 55 dar nu le-am lasat mai mult de 2 saptamani ca imi era frica sa nu se matuiasca farul...
                    MY CLA

Comment

• @casper20 din auchan le-ai luat ? daca da, nu's de 100w... sunt de 55w normale. au fost ~40lei ...
                      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Originally posted by casper20 View Post
                        Becuri "SUPER WHITE".

No coment
                        Da sunt din plastic ? Sau cum ?

Acum 1 sapt mi s-a ars un bec si m-am riscat cumparand doua H4 marca Carrefour din...Carrefour.
                        Pe ele scria Daylight, +30%....

Am dat pe ele 36 lei si am ramas surprins cat de bine se vad. Sunt peste Philips Premium Vision +30%

Comment

• Ai de grija de pui sa nu-ti aburesti plasticu de la far.

Comment

• Becurile nu sunt ale mele, au fost aduse retur de un client la magazinul unde lucrez.
                            Nu stiu cat au fost folosite sau daca sa aburit farul dar un lucru stiu, la cum arata de bombate daca se mai foloseau putin explodau in far si atuncea era alta distractie.

Comment

• Pfoaa. Asa nasoale sunt becurile de la Pilot? Nu de alta dar am si eu pe masina

Comment

• vrei sa vezi mai bine pui niste becuri mai performante si rezultatul se abureste farul din plastic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google