Am avut osram original din fabrica , a urmat philips x-treme vision, acum am philips vision plus(sper sa fie mai rezistente decat x-treme) in ambele cazuri s-a observat o diferenta in bine ! Becurile narva ce fel erau ? Standard , range power +50 sau range power blue + ?
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
De la carfur am cumparat niste leduri philips (http://www.philips-shop.ro/71798.p.html) cu 57 de lei deci un pret bun.Chiar am observat ca au preturi mai bune decat norauto.
Comment
-
Originally posted by alexsr View PostAm avut osram original din fabrica , a urmat philips x-treme vision, acum am philips vision plus(sper sa fie mai rezistente decat x-treme) in ambele cazuri s-a observat o diferenta in bine ! Becurile narva ce fel erau ? Standard , range power +50 sau range power blue + ?Cainele care latra nu musca!
Comment
-
Becuri "SUPER WHITE".
No coment
Comment
-
Originally posted by casper20 View PostBecuri "SUPER WHITE".
No coment
Acum 1 sapt mi s-a ars un bec si m-am riscat cumparand doua H4 marca Carrefour din...Carrefour.
Pe ele scria Daylight, +30%....
Am dat pe ele 36 lei si am ramas surprins cat de bine se vad. Sunt peste Philips Premium Vision +30%
Comment
-
Becurile nu sunt ale mele, au fost aduse retur de un client la magazinul unde lucrez.
Nu stiu cat au fost folosite sau daca sa aburit farul dar un lucru stiu, la cum arata de bombate daca se mai foloseau putin explodau in far si atuncea era alta distractie.
Comment
Comment