Originally posted by micutzu666
View Post
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by JREwing View Post...Tendința actuală este clar cea a LED-urilor. În puțin timp vor deveni accesibile tuturor. Uită-te numai la xenoane: multe instalații HID au ajuns să aibă prețuri identice cu seturile de vârf de gamă de la Philips sau Osram.
Eu chiar am remarcat ca farurile xenon si stopurile cu led sunt deocamdata doar in echiparea masinilor premium (si nu la toate). Ma refer la dotarile standard nu la cele de pe lista de optionale.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostAici spun pas si il rog pe JRewing sa raspunda, el mi le-a facut cadou
Aveai NightBreaker în bord și ai zis că le ții pentru toamnă / iarnă.
Părerea mea - NEAVIZATĂ - este că în România sunt de fițe, numai ca să ai altă culoare în far decât „alb-gălbui”. Într-o țară unde nu-i nevoie de lumina zilei în fața botului mașinii ca să vezi groapa și dacă o să fii singur în ea ori e deja ocupată, acolo sunt și utile.
Pe de altă parte, am senzația că se întâmplă ceva cu becurile de la Philips: eu și Dr. Mke am luat simultan de pe site-ul românesc 2 seturi de Xtream Vision: el un set de H4, eu - unul de H7. Lui i s-au pârlit oglinzile, mie mi s-au topit „moțurile” alea cromate din vârful becului și s-au îndoit sârmele care țin filamentul. Și nici unul din noi nu e la prima aventură cu Philipsurile.
De aia eu m-am întors la Osram.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by JREwing View PostPe de altă parte, am senzația că se întâmplă ceva cu becurile de la Philips: eu și Dr. Mke am luat simultan de pe site-ul românesc 2 seturi de Xtream Vision: el un set de H4, eu - unul de H7. Lui i s-au pârlit oglinzile, mie mi s-au topit „moțurile” alea cromate din vârful becului și s-au îndoit sârmele care țin filamentul. Și nici unul din noi nu e la prima aventură cu Philipsurile.
De aia eu m-am întors la Osram.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Ale drecu becuri Philips X-treme Vision, au cedat ambele la interval de doo zile unu' fata de celalalt. Zici ca-s calculate sa aiba aceasi durata de viata.
Oricum, sunt multumit de ele, m-au tinut aproape 2 ani si cca. 25k km, asa ca azi mi-am luat un set nou.
Tot X-treme Vision, de la baietii astia, ca tot am avut drum prin zona. In 5min. le-am si montat, singur, fara asistenta, la cald in parcare acoperita.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postpe ceata ninsoare sunt bune alea galbene. vrajelile astea albe doar te orbesc mai tare. pe masina de serviciu am hella (cam galbui) dar care dau clasa la philips premium de pe loganul personal, mai ales pe ceata/ploaie.
Ninsoare si ploaie nu intalnesti in fiecare zi, ca sa-ti pui becuri cu tenta galbuie in faruri.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment