Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by micutzu666 View Post
    Razvy,ce model de Osram erau?
    Aici spun pas si il rog pe JRewing sa raspunda, el mi le-a facut cadou

Comment

• momentan am nightbreaker de care sunt foarte multumit, dar dupa ele le-as incerca pe astea... a mai folosit cineva sa ne spuna pareri?
      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Originally posted by JREwing View Post
        ...Tendința actuală este clar cea a LED-urilor. În puțin timp vor deveni accesibile tuturor. Uită-te numai la xenoane: multe instalații HID au ajuns să aibă prețuri identice cu seturile de vârf de gamă de la Philips sau Osram.

Eu chiar am remarcat ca farurile xenon si stopurile cu led sunt deocamdata doar in echiparea masinilor premium (si nu la toate). Ma refer la dotarile standard nu la cele de pe lista de optionale.

Comment

• ai zis bine,,deocamdata''.

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
            Aici spun pas si il rog pe JRewing sa raspunda, el mi le-a facut cadou
            OSRAM Silverstar. Luate din Slovacia.
            Aveai NightBreaker în bord și ai zis că le ții pentru toamnă / iarnă.

Originally posted by popavlm View Post
            momentan am nightbreaker de care sunt foarte multumit, dar dupa ele le-as incerca pe astea... a mai folosit cineva sa ne spuna pareri?
            Nu le-am folosit, dar le-am văzut în străinătate, înainte de a ajunge la noi.
            Părerea mea - NEAVIZATĂ - este că în România sunt de fițe, numai ca să ai altă culoare în far decât „alb-gălbui”. Într-o țară unde nu-i nevoie de lumina zilei în fața botului mașinii ca să vezi groapa și dacă o să fii singur în ea ori e deja ocupată, acolo sunt și utile.

Pe de altă parte, am senzația că se întâmplă ceva cu becurile de la Philips: eu și Dr. Mke am luat simultan de pe site-ul românesc 2 seturi de Xtream Vision: el un set de H4, eu - unul de H7. Lui i s-au pârlit oglinzile, mie mi s-au topit „moțurile” alea cromate din vârful becului și s-au îndoit sârmele care țin filamentul. Și nici unul din noi nu e la prima aventură cu Philipsurile.
            De aia eu m-am întors la Osram.
            Last edited by JREwing; 30 December 2013, 00:47. Reason: Automerged Doublepost
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Originally posted by JREwing View Post
              Pe de altă parte, am senzația că se întâmplă ceva cu becurile de la Philips: eu și Dr. Mke am luat simultan de pe site-ul românesc 2 seturi de Xtream Vision: el un set de H4, eu - unul de H7. Lui i s-au pârlit oglinzile, mie mi s-au topit „moțurile” alea cromate din vârful becului și s-au îndoit sârmele care țin filamentul. Și nici unul din noi nu e la prima aventură cu Philipsurile.
              De aia eu m-am întors la Osram.
              Pe mine m-au tinut Blue Vision ~5-6 luni primu, si dupa inca 3 luni s-a dus si celalalt... si au fost "menajate"... nu mai iau philips, acum am ceva Super White luate din Auchan la 15 lei bucata, lumineaza destul de bine, sunt curios cat tin.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Osram

Becurile Osram Cool Blue au probleme la inspectia ITP?

Comment

• nu, treci fara probleme...difera un pic culoarea si atat
                  "Daca esti prost, stai acasa!"

Comment

• Atata timp cat becurile sunt legale, adica halogene 55/60W si farurile reglate corect nu ai nicio problema la ITP.

PS. Pana la urma a incercat cineva Osram night breaker unlimited (cele cu +110% luminozitate) ?

Comment

• Multumesc pentru raspunsuri.

Comment

• Ale drecu becuri Philips X-treme Vision, au cedat ambele la interval de doo zile unu' fata de celalalt. Zici ca-s calculate sa aiba aceasi durata de viata.
                        Oricum, sunt multumit de ele, m-au tinut aproape 2 ani si cca. 25k km, asa ca azi mi-am luat un set nou.
                        Tot X-treme Vision, de la baietii astia, ca tot am avut drum prin zona. In 5min. le-am si montat, singur, fara asistenta, la cald in parcare acoperita.

Comment

• moama mia, apropo intre Osram night breaker unlimited (cele cu +110% luminozitate) si Philips X-treme Vision ce zice cineva un post mai sus,
                          care sunt mai tari noaptea si pe timp de ceata/ninsoare?
                          ​​​​​​

Comment

• pe ceata ninsoare sunt bune alea galbene. vrajelile astea albe doar te orbesc mai tare. pe masina de serviciu am hella (cam galbui) dar care dau clasa la philips premium de pe loganul personal, mai ales pe ceata/ploaie.

Comment

• Io le folosesc da cel putin 5 ani (de cand se numeau X-treme power) si personal sunt f. multumit de cum vad cu ele...restu' care cum da clasa la cine, e can-can.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                                pe ceata ninsoare sunt bune alea galbene. vrajelile astea albe doar te orbesc mai tare. pe masina de serviciu am hella (cam galbui) dar care dau clasa la philips premium de pe loganul personal, mai ales pe ceata/ploaie.
                                Pentru astfel de vreme se folosesc proiectoarele, care dau o lumina mai galbuie (asa e si normal).
                                Ninsoare si ploaie nu intalnesti in fiecare zi, ca sa-ti pui becuri cu tenta galbuie in faruri.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google