Pe ploaie e ok cat-de-cat (vb. de cele cu lumina alba)...criminal e pe ceata.
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am folosit Narva,Klaxcar si Philips.
Originally posted by Kojak View Post@iulius s.p.,
si de unde ai tras tu concluzia ca nu facem si reglaj dupa inlocuire?
Pentru cei care cred ca circulând cu pozitia si proiectoarele aprinse fac economie la becurile de far se inșeala,un bec de proiector este mult mai scump precum si manopera de inlocuire.
Comment
-
Daca zici ca lucri in domeniu, recomanda-mi si mie niste becuri bune "de logan" , cu lumina galbena.
Ma bate un gand sa le alternez pe sezoane: lumina galbena, din noiembrie (de cand incepe perioada de ceata) cam pana prin februarie, respectiv lumina alba in rest.
Sau nu merita efortu'?
Comment
-
Suna interesant, este?
In cativa ani poate avem si obligativitate in privinta asta...cine stie.
Am avut ocazia sa merg pe o ceata de-o taiai cu cutitu' pe o masina echipata cu "galbenele" in faruri cateva sute de km. Exista o oarecare diferenta d.p.d.v. a vizibilitatii soferului, nu extraordinara, dar exista.
In schimb, esti MULT mai vizibil ptr. contrasens, lucru f. important pe drumeagurile noaste cu cate o banda per sens.
Comment
-
E adevarat, cu cat sunt pozitionate mai jos, cu atat mai bine.
Pe ceata f. densa (5-10m vizibil.) te ajuta niste proiectoare pe galben. Faza scurta devine inutila, chiar deranjanta.
@SLY40, cele de care zici, vad ca au lumina alba, 3300k.
Desi pe ale site-uri este specificat: "excelent pentru conditii de vreme grea (ploaie, ceata, ninsoare)"Last edited by Kojak; 8 April 2014, 23:06.
Comment
-
Am gasit o foto, au tenta usor galbuie, intr-adevar, dar nu sunt galbene.
Aparent (desi au tot 55w) par mult mai puternice decat alea stock de fabrica. Asa e?Attached Files
Comment
Comment