Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe ploaie e ok cat-de-cat (vb. de cele cu lumina alba)...criminal e pe ceata.

Comment

• Din experienta recomand Osram,dar totusi mai faceti si un reglaj la faruri(cel putin odata la un an),costa doar 10 lei si ajuta in trafic sa nu orbiti pe ceilalti partipanti.

Comment

• Ce altceva ai mai folosit, in afara de cele amintite?
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• @iulius s.p.,
          si de unde ai tras tu concluzia ca nu facem si reglaj dupa inlocuire?

Comment

• Am folosit Narva,Klaxcar si Philips.

Originally posted by Kojak View Post
            @iulius s.p.,
            si de unde ai tras tu concluzia ca nu facem si reglaj dupa inlocuire?
            Lucrez in domeniu si pot sa afirm ca foarte putini regleaza farurile atunci cand inlocuiesc becurile si sunt si mai multi care nici nu stiu ce becuri au montate pe masina(ca de exemplu intrebari de genul:Aveti un bec de Logan pe dreapta? sau Vreau si eu un bec pentru masina mea!(si atat).

Pentru cei care cred ca circulând cu pozitia si proiectoarele aprinse fac economie la becurile de far se inșeala,un bec de proiector este mult mai scump precum si manopera de inlocuire.
            Last edited by IancuMIC; 8 April 2014, 22:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca zici ca lucri in domeniu, recomanda-mi si mie niste becuri bune "de logan" , cu lumina galbena.
              Ma bate un gand sa le alternez pe sezoane: lumina galbena, din noiembrie (de cand incepe perioada de ceata) cam pana prin februarie, respectiv lumina alba in rest.
              Sau nu merita efortu'?

Comment

• Mai poti nea Kogeak ?
                ...
                Cel mai bun compromis sunt becurile standard, adica alea de prima echipare.

Comment

• Eu cred ca cel mai bun raport calitate/pret le au gama "standard/de baza" de la Philips, adica Philips Premium care au oricum +30% luminozitate, iar durata de viata si pretul sunt ok....

Comment

• Ce sa mai pot bre nea Iancule?

Comment

• Ma gandeam si eu, cum ti-a venit ideaa sa schimbi becurile, ca si anvelopele

Comment

• Suna interesant, este?
                        In cativa ani poate avem si obligativitate in privinta asta...cine stie.

Am avut ocazia sa merg pe o ceata de-o taiai cu cutitu' pe o masina echipata cu "galbenele" in faruri cateva sute de km. Exista o oarecare diferenta d.p.d.v. a vizibilitatii soferului, nu extraordinara, dar exista.
                        In schimb, esti MULT mai vizibil ptr. contrasens, lucru f. important pe drumeagurile noaste cu cate o banda per sens.

Comment

• Pt ceata (densa), eventual insotita de ninsoare recomand becuri "galbene" la proiectoare.
                          Atat la Logan cat si la Symbol (becuri H11) am becuri MTEC Golden Style...

Comment

• E adevarat, cu cat sunt pozitionate mai jos, cu atat mai bine.
                            Pe ceata f. densa (5-10m vizibil.) te ajuta niste proiectoare pe galben. Faza scurta devine inutila, chiar deranjanta.

@SLY40, cele de care zici, vad ca au lumina alba, 3300k.

Desi pe ale site-uri este specificat: "excelent pentru conditii de vreme grea (ploaie, ceata, ninsoare)"
                            Last edited by Kojak; 8 April 2014, 23:06.

Comment

• Am gasit o foto, au tenta usor galbuie, intr-adevar, dar nu sunt galbene.
                              Aparent (desi au tot 55w) par mult mai puternice decat alea stock de fabrica. Asa e?
                              Attached Files

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                                .

@SLY40, cele de care zici, vad ca au lumina alba, 3300k.
                                "[/I]
                                3300k nu e alba DELOC...
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google