Da, am gresit.
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lumina e galbuie, nu galben-intens...Sticla becului e galbuie si daca bate lumina din anumit unghi are reflexe violet-albastrui...nu stiu sa descriu prea bine.
Sincer nu stiu cum e luminozitatea fata de becurile "standard", pt ca la mine Loganul a venit cu proiectoare din alea cu bec tip "cireasa" de 24W, si eu am inlocuit proiectoarele cu cele modelul vechi si de cand le-am luat am pus becurile astea, iar la Symbol chiar nu imi amintesc pt ca au trecut ceva ani cand am facut schimbarea.
PS. Eu folosesc proiectoarele foarte rar, doar atunci cand chiar este nevoie si nu ii deranjez pe ceilalti, nu circul cu ele pe strada pe "timp senin".Last edited by SYL40; 8 April 2014, 23:51.
Comment
-
Am inteles.
Intre timp am mai citit review-uri despre ele pe net si lumea le lauda in mare parte.
In toamna o sa-mi iau si eu un set. Poti sa-mi recomanzi un magazin / site de incredere cu preturi ok?
Daca nu aici, pe privat, sa nu zica lumea ca facem reclama.
Mersi.
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostM-ati zapacit complet
Deci, pana la urma ce ati recomanda, ceva cat de cat fiabil, dar si cu lumina puternica, si sa nu fie chiar galbuiul ala ca la farurile stock, adica sa aiba lumina putin mai alba ?
uite becuri osram night breaker plus care au un am jumate fata de "mult laudatul" philips xtreme vision care aici sunt noi noute.
iar night breaker unlimited matura cu philipsul ca luminozitate.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Originally posted by SYL40 View PostDa cautare dupa "autoaccesorii". ;)
Comment
-
-
Originally posted by Kojak View Postmatura o laie...da mah ce relevant, flesuri pe-un tomberon...
Ideea e ca-s bune amandoua da' nici pe departe ca "da rusine" la xtreme vision.
dupa ce le-a folosit un an jumate, iar ultimele flashuri sunt cu xtreme vision pe care de-abia le montase. ce diferente majore ai observat ?! sunt curios cum mai bat philipsurile dupa un an jumate.
uite si night breaker unlimited.
Comment
Comment