Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Care este diferenta dintre un H4 si un H7?
    sigpic

Comment

Ca putere nici una. Difera ca forma, suportu de prindere pe far e altu. Deci nu-i bun pt Logan.

Comment

La farurile acelea tuning pentru Logan ce fel de becuri sunt ? H7 ?
        :popa:

Comment

Eu mi-am cumparat din Cora Osram Silverstar, am dat pe buc 18 ron si lumineaza mai bine decat cele stock, pe ambalaj scrie "UV Filter", sper sa nu ingalbeneasca sticla farului.
          sigpic

Comment

Si eu mi-am lua OSRAM Silverstar (25 ron bucata).
            Cica se lauda cu mai ''multa'' lumina, eu diferente notabile n-am remarcat (ma rog, aseara le-am pus), doar ca pe faza scurta nu mai are curbura aia (adica lumineaza pe margini si pe mijloc deloc), e ''dreapta'' faza scurta. Si a trebuit sa reglez din nou farurile (de la capota) ca bateau prea jos cu astea.

PS: nu ingalbeneste/matuieste farul, ca au UV filter
            La tine ce scrie la tara de origine?

Comment

La mine scrie" Made in Germany", mie nu mi s-a parut ca da lumina mai alba dar bat mai in fata decat cele stock, si nu stiu in ce consta diferenta de pret, ca am vazut si cu 37 ron buc. Dar de unde iti reglezi farurile ,unde tre sa umblu ca si la mine bat cam aiurea?
              sigpic

Comment

La mine dupa schimbare au batut mai jos. Dupa reglare au batut frumos, fara curba idioata de mijloc si parca ceva mai bine vad pe margine (pe faza scurta, faza lunga e BETON).

PS: farurile le reglezi cu o cheie imbus de 6 mm la far (are o gaurica daca te uiti de sus).
                Stanga: invarti invers acelor de ceasornis, farul se ridica. (o tura + jumate cel mult)
                Dreapta: invarti in sensul acelor ce ceasornic ca sa ridici farul (o tura jumate cel mult).
                Foarte important sa astepti apusul soarelui si sa ai o planeitate buna fata de zidul unde se proiecteaza farurile (distanta buna ar fi ~10 metri)
                Last edited by Octavian; 26 October 2008, 23:44.

Comment

Pai daca invart si in stanga si dreapta ..Se ridica?

Comment

Nu se strica. Doar am spus care e sensul de ridicare la fiecare far.
                    Iti dai seama ca si eu am invartit si-n stanga si-n dreapta pana le-am reglam cum am vrut )).

Comment

Eu recomand totusi o reglare profsionala, totusi costa putin.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In cat timp se matuieste sticla farului daca pun halogen netratat anti UV?
                        sigpic

Comment

Eu am tinut unul o sapt si nu s-a intamplat nimic (ma rog, scria pe cutie no UV, dar la 7 lei bucata...).
                          Pt 10-14 lei cat e un OSRAM H4 (adica un bec bun, cu ce vine echipat Loganu) n-are rost sa punem becuri de rahat.

Comment

Se matuieste dupa 10-20 ore de functionare.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai eu mi-am cumparat ieri din Practiker niste halogene asemanatoare Philips Blue Vision cu 30 ron setul de 2 buc si pe cutie nu scrie nimic legat de UV si dau aceiasi lumina ca Philips.[IMG]DSC00624[/IMG]
                              sigpic

Comment

Daca nu scrie nimic de protectie UV e f posibil sa nu aibe...Si degeaba o avea lumina la fel ca Philips, iti garantez ca daca iesi cu ele noaptea pe o sosea neluminata, vezi la 5m in fata masinii si atat!...Una e culoarea luminii, alta e sa si lumineze corect
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google