Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai dreptate , dar si un coleg si-a luat la fel si le-a montat pe un Spark si lumineaza corect
    si se vede bine, o sa le pun si eu sus sa vad cum lumineaza.
    sigpic

Comment

Intre Osram si no-name-urile alea eu le-as alege oricand pe primele.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si cum se numesc halogenele Osram care imita xenonul, cumva Osram Cool Blue?
        sigpic

Comment

Osram Cool Blue am eu si sunt extrem de multumit...Temperatura culorii este de 4000K si intradevar, fata de becurile stoc, lumina e ceva mai alba!Becurile nu-s albastre insa sticla are o usoara tenta de bleu!Sunt anti UV si aprobate RAR.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Am vazut pe cativa care au niste becuri culoare albastru deschis asa ca de gheata si imi place cum arata, oare cum se numesc, sa fie Philips Blue Vision?
            sigpic

Comment

Acelea sunt becurile tipice Xenon Imitation, adica acele becuri de 2 lei(chinezari, petarde etc) eu te-as sfatui sa nu te complici cu becuri de alea!
              Eu am pe masina, recent puse Osram Cool Blue,sunt foarte multumit de ele,lumina are o tenta de alb(exact cele spuse de darkside) decat cele stock ale masini si lumineaza foarte bine!Ti le recomanda daca vrei sa ai calitate la lumina si culoarea un pic mai alba,poti sa treci si pe philips care sunt si ele foarte bune!
              deci osram sau philips pentru becuri,cu restul nu are rost sa te complici
              Last edited by wizard24; 12 November 2008, 22:42.
              sigpic

Comment

Sau mai bine pune-ti asa ceva :P
                Attached Files
                Last edited by Ady-bac; 12 November 2008, 23:43.

Comment

Benoclu, din poza inca ma orbeste ))) in realitate cred e ca si nocturna pe stadion ))
                  sigpic

Comment

Nah ... Si sa va mai legati de becurile mele ... Las ca imi pun si eu (vorba lu' sorin) xenoane si in proiectoare si in becu de mers inapoi si atunci sa va vad cum mai circulati prin oras

intradevar becurile lu wizard sunt de o tenta alba clara, dar ca si vizibilitate nu poti sa spui ca ai rezovat problema.
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Originally posted by wizard24 View Post
                      ................Eu am pe masina, recent puse Osram Cool Blue,sunt foarte multumit de ele,lumina are o tenta de alb(exact cele spuse de darkside) decat cele stock ale masini si lumineaza foarte bine!Ti le recomanda daca vrei sa ai calitate la lumina si culoarea un pic mai alba,poti sa treci si pe philips care sunt si ele foarte bune!
                      deci osram sau philips pentru becuri,cu restul nu are rost sa te complici
                      Si eu am Osram Silvestar, eu mare dif n-am observat (am vazut totusi ca lumineaza mai bine cand am aprins toti becurile la o intalnire).

PS: nu mai puneti poze cu farurile aprinse, sa vad farurile pt ca e egal cu 0.
                      Puneti poza facuta din masina cu becurile aprinse cu cele stock,apoi una cu cele puse de voi. Nu ma intereseaza cum arata farurile aprinse pt ca nu-mi fac nici o idee/imagine, vreau sa vad diferentele care apar pe drum la iluminare. Corect?

Comment

Conteaza cum este focalizata lumina pe drum...Intradevar, pozele cu farurile aprinse sunt frectie la piciorul de lemn!Zilele trecute am primit "mustrari" de la un vecin ca de ce nu folosesc becuri de 100 W ca se vede mai bine ca etc.L-am invitat sa se suie la volan in masina mea si sa-mi spuna daca e multumit de cum "bat" farurile...A tacut din gura Morala e ca nu ma incalzeste cum se vad farurile din afara ci cum vad eu cu farurile
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Foarte adevarat, mi-ai luat vorba.
                          Conteaza mult cum se ''aseaza'' lumina pe drum.
                          Eu le-am reglat pe ale mele nu numai pe inaltime, ci si pe latime (din celalalt reglaz de la faruri desigur).
                          Ma rog, pe scurta oricum bat cam exagerat pe lateral, dar le-am facut in asa fel incat farul dreapta sa bata un pic (doar o idee) mai sus si mai pe lateral, am o vizibilitate foarte buna pe faza scurta la cam tot ce se ''intampla'' pe marginea drumului.
                          Pe lunga nu discutam, e inumana )

PS: odata cu schimbarea becurilor (si cu micile reglaje) am reusit sa elimin si curbura aia de mijloc pe faza scurta, care mai toate farurile de Logan o fac.
                          Last edited by Octavian; 13 November 2008, 11:57.

Comment

uitati preturile PHILIPS!!
                            sigpic

Comment

Originally posted by bubu_vasile View Post
                              intradevar becurile lu wizard sunt de o tenta alba clara, dar ca si vizibilitate nu poti sa spui ca ai rezovat problema.
                              pai eu nu am zis ca de cand mi-am pus osramurile deja am lumina ca si un xenon sau vizibilitatea ca si la xenon, diferenta cu, Cool Blue e ca astea au lumina cu tenta alba,nu mai ii galbuie ca si cele stock,dar in shimb la fel "bat" ca si cele stock asa ca bubu stai linistit ca nu se poate pune nimeni cu "nocturna"ta ce o ai la masina

PS:dragosvintila am vazut model din acelea de becuri de la philips si inca mai mult sortimente de la philips la noi in carrefour, iar bucata pentru un bec de ala e cam 32 de lei!Deci cei care vor philips-uri sa se uite prin carrefour ca sa-r putea sa gaseasca,la noi cel putine este
                              Last edited by wizard24; 13 November 2008, 14:23.
                              sigpic

Comment

Mai deci si sa am bani sa n-am ce face cu ei, becuri ca la Bubu n-am sa-mi pun.
                                Sunt inuman de tari, chiar m-ar mustra constiinta sa stiu cati ma injura pe drum.
                                Mai ales la fazele cand urci o panta si vine unu din sens opus, l-a terminat la propriu. )) Cateva secunde (daca a avut ghinionul sa se uite in faru lu Bubu) nu mai vede nimic.

PS: Pe timp de zi (daca iti mai aduci aminte Wizard) cand ne-am aprins toti farurile, uitandu-ma de la distanta considerabila la farurile lu Bubu, am avut probleme cu ''focalizarea'' cateva secunde bune dupa...
                                Last edited by Octavian; 13 November 2008, 14:32.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google