Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La noi nu exista carrefour, iar la supermarketurile existente nu gasesti nimic.
    cred ca o sa comand de aici http://philips-shop.ro/
    prin benzinarii preturile pleaca de la 120 ron in sus.
    sigpic

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
      PS: Pe timp de zi (daca iti mai aduci aminte Wizard) cand ne-am aprins toti farurile, uitandu-ma de la distanta considerabila la farurile lu Bubu, am avut probleme cu ''focalizarea'' cateva secunde bune dupa...
      da imi aduc aminte tavi ))pe toti ne-o dat pe spate, inclusiv saracu aparat foto a lui sorin, care se pare ca nu mai vrea sa faca poze cand is aprinse becurile lui bubu!
      sigpic

Comment

Becurile din poza nu sunt becuri ci alta instalatie -bixenon 6000k :P

Comment

Pana la urma imi pun neste proiectoare ca la tir sus pe plafon, sa vad atunci care e mai tare )))))

Comment

Nu te orientezi bine...O sa-ti scada viteza maxima si creste consumul din cauza aerodinamicii
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@benoclu: Din ce vad in poza becurile sunt reglate prost, chiar foarte prost.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ai dreptate, din poza facuta lateral, se vede clar cum ii bate in pomi limina..

Darkside, las-o naiba, merge si atunci cu 140, suficient, dar am lumini mai, am cu ce! ))
                Acu serios, niste Osram sau Philips mai de calitate (sunt si ceva OSRAM mai bune decat astea stock) reglate cum trebuie n-ar trebui sa ai probleme de vizibilitate.
                Zic mai bune, ca e mare avantaj cand se murdareste ''sticla'' farului, vezi relativ ok cu astea un pic mai tari.

PS: la Peugeot 407 spre exemplu, cu becuri stock , fara sa exagerez vreau sa va spun ca pe faza scurta e prapad...lumineaza slab, prot nu, dar slab - pe drumuri nemarcate (cu vopsea, ca tot e plina tara de raparatii drumuri) e jale mare, mergi la risc sau foarte incet.
                Last edited by Octavian; 13 November 2008, 16:32.

Comment

Din contra sunt reglade bine chiar bat la maxim 10 metri in fata

Comment

Daca bat la 10 metri in fata, e clar ca nu sunt reglate bine.
                    Dar nu de reglare pe distanta spuneam noi, ci pe lateral, sunt imprastiate, cel putin asa se vede din poza, faru stanga bate prea mult spre stanga (vezi ca e reglaj si pt cum sa bata pe lateral).

PS: eu cel putin am fost nevoit sa le reglez pt lateral dupa ce am schimbat becurile, pt ca bateau extrem de mult pe margini.

Comment

• @benoclu: Daca nu le reglezi corect, mai bine mergi la un atelier care are aparat de reglaj, nu e de joaca cu xenoanele, orbesti participantii la trafic.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am fost si le-am reglat la un service iar lumina aia de care spune-ti voi este din cauza ca am farurile stok si nu am angel-eyes(astea au lupa ) :P

Comment

• Adevaru' e ca oricat le-ai regla, tot bat un pic imprastiat pe scurta astea stock.
                          Si e normal la xenoane sa se amplifice treaba asta.

Comment

• Originally posted by dragosvintila View Post
                            si pretul cu tva si transport este ...92.23 ron
                            Last edited by sorin_pss; 14 November 2008, 11:50.

Comment

• La banii aia ar trebui sa scrie "uitati DE preturile PHILIPS" .... Scump. Dincolo era mai ieftin (metro, selgros, etc)
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by sorin_pss View Post
                                si pretul cu tva si transport este ...92.23 ron
                                Vad ca esti ca si mine, din Bucuresti. Cum ti-a iesit tie atat, nu stiu.
                                Mie imi iese cu totul 101.75lei /2 becuri cu pricina

Sper ca am inteles bine, e vorba de 2 becuri la banii astia.
                                Last edited by Kojak; 14 November 2008, 16:34.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google