Becuri H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by darksid3 View Post
    Diferenta mare intre un bec nosrmal de calitate si x-treme nu este. Poti sa masori in lumeni, in metrii, in ce vrei....instalatia xenon si becurile aferente sunt cu mult-mult mai fiabile decat un bec halogen.
    Cu 60 de ron iei becuri pentru 6 ani daca folosesti Osram, Hella, Narva, etc.
    Philips sunt destule pe piata facaturi frumos ambalate...Sa-ti spun ca am intrebat la o benzinarie MOL de unset de Philips-uri care costau 150 de ron perechea?...pai fac plinul si ma plimb de banii aia ...sau mai pun 150 de lei si-mi iau instalatie xenon.
    Fa niste calcule raport calitate/pret, cati bani dai in doi ani pe becurile respective si cat de mult lumineaza si cu siguranta nu mai e totul atat de roz...adica albastru la 6000 k
    degeaba intrebi la mol ca aia vand la preturi duble sau triple,cauta intr-un magazin care vinde asa ceva si le gasesti mult mai ieftin;eu am philips cu 30%plus sivede foarte bine,acuma vreau sa iau cu 50%plus sa vad cum merg si alea

sigpic

Comment

• Originally posted by Octavian___31 View Post
      Da...si tot cam de atatea ori mai deranjant pt colegii de trafic...
      Puneti-va si si ceva proiectoare pe plafon sa vedeti mai bine drumu.
      Amice te simt ca invidios pe posesorii de xenon.De ce sa fie deranjant ptr ceilalti,dc am niste faruri bine reglate.Pai de un an de zile le am si rar mi se intampla ca vreun frustrat sa ma semnalizeze.Dc eu imi permit si tu nu o instalatie ,asta nu inseamna ca trebuie sa ne iei la misto.Ca sa te lamuresti in totalitate,pe vreme ploioasa in afara orasului,mergi cu ambele variante si mai discutam apoi

Comment

• Nu suntem amici (daca tu vrei, ne facem) si simti prost
        La Logan po' sa reglezi cat vrei tu farurile (eventual sa le pui sa bata la 5 metri in fata) nu stiu sa focalizeze bine pe faza scurta, bat pe laturi mult, se stie treaba asta.

PS: stai calm ca n-am absolut nimic cu tine sau cu becurile tale, te simt si eu ca te-ai gandit totusi si la colegii de trafic si ai incercat sa le reglezi cat de cat ( sa nu zica ala din sens opus ''uite si la idiotu asta'').

Cine te ''semnalizeaza'' nu e neaparat frustrat (numai daca tu gandesti asta), probabil, doar proobaaaabil il jeneaza un pic farurile tale...
        Last edited by Octavian; 26 October 2009, 00:08.

Comment

• Masinile care au faruri dotate cu instalatie xenon din fabrica trebuie sa aiba lupa si spalator de faruri...nu exista omologare pentru xenon montate intr-un far normal pentru ca lumina nu mai e focalizata intr-un singur punct ci in tot farul si din cauza asta ii deranjaza pe ceilalti......faptul ca tu ai bani sa iti pui nu e nici o problema dar de ce trebuie sa suferim toti ca tu esti magnat???
          In legatura cu xenonul din proiectoare nu mai am ce sa zic ca oricum tot taranul roman fie ca e zi nopate ceata ploaie zapada el merge cu proiectoarele aprinse ...deci xenonul este o investitie extraordinara
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

• Xenonul din proiectoare e doar pentru impresii artistice. Daca ar fi sa o luam pe "calea" cea buna si sa ne gandim pentru ce au fost concepute acele proiectoare de ceata, xenonul nu aduce nici un avantaj, ba din contra. Culoarea luminii de la 4300 k in sus nu te ajuta sub nici o forma pe ceata. D-aia nici n-o sa vedeti o masina dotata cu xenon >4300k din fabrica, pe proiectoare.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by gmv97 View Post
              ..nu exista omologare pentru xenon montate intr-un far normal pentru ca lumina nu mai e focalizata intr-un singur punct ci in tot farul si din cauza asta ii deranjaza pe ceilalti.....
              Ai avut cumva curiozitatea sa iei o masca de sudura si sa te uiti la un bec xenon aprins? Ei bine eu am facut lucrul asta si descarcarea aia in gaz are cam 5 milimetri lungine exact cat lungimea unui filament dintr-un bec normal.
              Captain of the black pearl

Comment

• eu astept sa apara de la narva parca niste becuri h4 halogen cu stricla galbena..alea cred ca vor fi de nota 10 pe ceata si noaptea
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @fabian: si distanta dintre becul cu xenon si oglinda faruri, este aceeasi ca si cea intre far halogen si far?"D

Comment

• La mine cel putin este, inainte sa imi montez kitul xenon pe masina am facut 2 lucruri : m-am uitat ca sa corespunda pozitiile bulbului becului cu xenon cu pozitiile filamentelor unui bec obisnuit(faza scurta si faza lunga) si m-am uitat printr-o masca de sudura la descarcarea din bec.Kitul are becuri de culoare 4300k si pot sa spun ca lumina nu este deranjanta ca cea cu tenta albastruie.

Comment

• Spune lumea ca becurile din kit-urile xenon sunt mai lungi decat cele H4. Cum ai reusit sa le pozitionezi astfel incat sa corespunda pozitia filamentelor ? Au aparut ceva inele adaptoare ?

Comment

• Sunt mai lungi dar in partea din spate unde este electromagnetul care comuta fazele.

Comment

• salutare baieti! am citit cam toate pererile voastre in legatura cu becurile osram si philips,eu am avut pe logan osram sylverstar si am fost destul de multumit fata se cele stok unul sa ars dupa 6 luni si al doilea dupa vreo 4 si am zis gata frate sa imi cumpar si eu e-xreme power ca sunt bune,la fel m-am documentat de pe net,iar acum sa ars unul dupa 1 an si nu gasesc sa cumpar la bucata,mentionez ca au costat 130 lei. intradevar fac o lumina alba se vede clar dar intrebarea este dak se mai merita sa investesc bani in becuri scumpe si dupa un an sa se arda?

Comment

• eu recomanda sa le schimbi pe amindoua, o sa patesti ca mine, se arde unul si dupa ce il schimbi se arde si al doilea ( vor de philips)

Comment

• Originally posted by katalin_brd View Post
                              salutare baieti! am citit cam toate pererile voastre in legatura cu becurile osram si philips,eu am avut pe logan osram sylverstar si am fost destul de multumit fata se cele stok unul sa ars dupa 6 luni si al doilea dupa vreo 4 si am zis gata frate sa imi cumpar si eu e-xreme power ca sunt bune,la fel m-am documentat de pe net,iar acum sa ars unul dupa 1 an si nu gasesc sa cumpar la bucata,mentionez ca au costat 130 lei. intradevar fac o lumina alba se vede clar dar intrebarea este dak se mai merita sa investesc bani in becuri scumpe si dupa un an sa se arda?
                              in carrefoure gasesti si ambalate la bucata.
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• un pic cam scumpute la carrefoure

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google