Originally posted by darksid3
View Post
Becuri H4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Octavian___31 View PostDa...si tot cam de atatea ori mai deranjant pt colegii de trafic...
Puneti-va si si ceva proiectoare pe plafon sa vedeti mai bine drumu.
Comment
-
Nu suntem amici (daca tu vrei, ne facem) si simti prost
La Logan po' sa reglezi cat vrei tu farurile (eventual sa le pui sa bata la 5 metri in fata) nu stiu sa focalizeze bine pe faza scurta, bat pe laturi mult, se stie treaba asta.
PS: stai calm ca n-am absolut nimic cu tine sau cu becurile tale, te simt si eu ca te-ai gandit totusi si la colegii de trafic si ai incercat sa le reglezi cat de cat ( sa nu zica ala din sens opus ''uite si la idiotu asta'').
Cine te ''semnalizeaza'' nu e neaparat frustrat (numai daca tu gandesti asta), probabil, doar proobaaaabil il jeneaza un pic farurile tale...Last edited by Octavian; 26 October 2009, 00:08.
Comment
-
Masinile care au faruri dotate cu instalatie xenon din fabrica trebuie sa aiba lupa si spalator de faruri...nu exista omologare pentru xenon montate intr-un far normal pentru ca lumina nu mai e focalizata intr-un singur punct ci in tot farul si din cauza asta ii deranjaza pe ceilalti......faptul ca tu ai bani sa iti pui nu e nici o problema dar de ce trebuie sa suferim toti ca tu esti magnat???
In legatura cu xenonul din proiectoare nu mai am ce sa zic ca oricum tot taranul roman fie ca e zi nopate ceata ploaie zapada el merge cu proiectoarele aprinse ...deci xenonul este o investitie extraordinaraIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Xenonul din proiectoare e doar pentru impresii artistice. Daca ar fi sa o luam pe "calea" cea buna si sa ne gandim pentru ce au fost concepute acele proiectoare de ceata, xenonul nu aduce nici un avantaj, ba din contra. Culoarea luminii de la 4300 k in sus nu te ajuta sub nici o forma pe ceata. D-aia nici n-o sa vedeti o masina dotata cu xenon >4300k din fabrica, pe proiectoare.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by gmv97 View Post..nu exista omologare pentru xenon montate intr-un far normal pentru ca lumina nu mai e focalizata intr-un singur punct ci in tot farul si din cauza asta ii deranjaza pe ceilalti.....Captain of the black pearl
Comment
-
La mine cel putin este, inainte sa imi montez kitul xenon pe masina am facut 2 lucruri : m-am uitat ca sa corespunda pozitiile bulbului becului cu xenon cu pozitiile filamentelor unui bec obisnuit(faza scurta si faza lunga) si m-am uitat printr-o masca de sudura la descarcarea din bec.Kitul are becuri de culoare 4300k si pot sa spun ca lumina nu este deranjanta ca cea cu tenta albastruie.Captain of the black pearl
Comment
-
salutare baieti! am citit cam toate pererile voastre in legatura cu becurile osram si philips,eu am avut pe logan osram sylverstar si am fost destul de multumit fata se cele stok unul sa ars dupa 6 luni si al doilea dupa vreo 4 si am zis gata frate sa imi cumpar si eu e-xreme power ca sunt bune,la fel m-am documentat de pe net,iar acum sa ars unul dupa 1 an si nu gasesc sa cumpar la bucata,mentionez ca au costat 130 lei. intradevar fac o lumina alba se vede clar dar intrebarea este dak se mai merita sa investesc bani in becuri scumpe si dupa un an sa se arda?
Comment
-
Originally posted by katalin_brd View Postsalutare baieti! am citit cam toate pererile voastre in legatura cu becurile osram si philips,eu am avut pe logan osram sylverstar si am fost destul de multumit fata se cele stok unul sa ars dupa 6 luni si al doilea dupa vreo 4 si am zis gata frate sa imi cumpar si eu e-xreme power ca sunt bune,la fel m-am documentat de pe net,iar acum sa ars unul dupa 1 an si nu gasesc sa cumpar la bucata,mentionez ca au costat 130 lei. intradevar fac o lumina alba se vede clar dar intrebarea este dak se mai merita sa investesc bani in becuri scumpe si dupa un an sa se arda?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment