Dayline Logan ...Model Nou De Faruri...ce Ziceti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ma bag si eu, daca face cineva comanda va rog sa ma anuntati si pe mine, ca dupa aia, dupa ce le primesc ma ocup eu sa le stilizez putin merita ..

Comment

comanda o poate face un prieten al meu care a mai luat de pe alibaba. o sa vorbesc cu el zilele astea si pana miercuri cel tarziu va dau un raspuns sigur

Comment

ooooo daaaaaa ce bine ar fi gaby, asteptam raspunsul tau ! ! !
        sigpic
        The MVP

Comment

Hai sus cu ele, asteptam un pm sau thread ceva....
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

sincer, daca ar ajunge la vreo 450-500 lei perechea, fara transport din romania unde e clientul ( loganistul ) vreau si eu.
            am dat asa un pret estimativ, acum depinde cate bucati/perechi trebuie cumparate minim, depinde de seriozitatea noastra la aflarea pretului final ( gen sa facem o lista si sa nu ne dam pe c%$ cand apar ) si sa tinem cont ca-s chinezarii
            Life is short...play more!
            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

mie mi-au dat mail si mi-au zis la o pereche 50 dolari + Transport ! ! ! Deci e destul de convenabil zic eu, la mai multe bucati scade pretul !!!
              sigpic
              The MVP

Comment

pai nu ne dam inapoi dar de la 50$ perechea daca se ajunge la 150 -200 euro atunci nu mai vreau eu stiu ca mai costa si transportu dar depinde ce adaos isi pune cel care le comanda...sper sa fie un pret bun

Comment

Eu am mai vazut poza asta undeva, tot aici pe forum, si acolo nu bag mana in foc (am cautat thread-ul, dar nu l-am gasit), dar zicea ca sunt pentru phase 2 - si scria si in titlul de pe site asta, ca m-am uitat special. Cine sunt alibabistii astia? A mai cumparat cineva vreodata ceva de la ei? Ca prea imi suna a teapa...

Comment

alibaba e un site gen ebay numai ca e cu produse din asia. siteul e de incredere nu e problema. inca mai astept si eu un raspuns sigur daca pot comanda sau nu va tin la curent

Comment

Chiar arata bine , dar pe negru face toti banii.
                      Are cineva ideea din ce material este lupa?
                      EX : + =

Comment

Si eu sunt interesat de un set. Ne poate da mai multe detalii? Ce becuri se folosesc , ce tip de leduri au in ele?
                        sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU

Comment

dupa cum spuneam am promis un raspuns care din pacate e negativ. am vorbit cu tipu care poate sa aduca si s-a interesat si el si momentan nu prea poate pentru ca trebuie sa faca o comanda minima de 50 de bucati si nu prea il tine buzunaru sa o faca. ideea e ca se poate face si o comanda mai mica. in general chinezii astia trimit prima data 10 bucati catre orice firma care cumpara pentru reclama si pentru a se vedea daca se vinde produsul respectiv insa problema apare la pret adica un set de 2 faruri ar ajunge la voi undeva la maxim 100 de euro daca cumva exista interesati va strangeti si vedem ce putem rezolva

Comment

mai baieti posesori de logan nu as vrea sa va dezamagesc dar eu am lucrat la o firma care aduce masini din china (frumoase si ieftine) SUV-uri si dupa 3-4 luni le inlocuiam farurile pentru ca se matuiau de nu se mai vedea nici becu in interior... dar cat erau noi in fata masinii era zi asa de bine luminau si sa stiti ca foloseau becuri h1 de 55w...asa ca fiecare face ce vrea.. am vazut montat bixenon direct in faru de logan si respectivu spunea ca in afara localitatii nu da faza lunga ca nu are nevoie.... cu respect nicunicu

Comment

nicunicu aici e vorba de dizain nu de functionabilitate.
                              eventul dupa ce se matuiesc pun baietii si bixenon si impaca si capra si varza ;)
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Nu neaparat , si pe cele actuale care sunt din fabrica , daca pui un bec fara protectie UV , in timp plasticul ala se ingalbeneste si devine mat . Asa ca ... atentie la ce becuri folositi .
                                , sunt cu ochii pe voi !
                                :thumbsup:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google