Dayline Logan ...Model Nou De Faruri...ce Ziceti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut

Originally posted by mirita adrian View Post
    aratau prea bine pe masina si cred ca le-am laudat cam mult
    astazi au inceput sa scoata fum de la plasticul din interior si cred ca se vor topi cat de curand
    in caz ca vrei sa scapi de ele i-ti ofer 300 ron ,
    sigpicTransport marfa !

Comment

bia,dai banii astia+doua faruri stoc care se arate bine si facem combinatia cu ale mele daca vrei...!?

Comment

300+ faruri stok ????
        vorbim.
        sigpicTransport marfa !

Comment

Originally posted by danut88 View Post
          bia,dai banii astia+doua faruri stoc care se arate bine si facem combinatia cu ale mele daca vrei...!?

Corect, cred ca omul ti ar da si farurile si banii si roata de rezerva. oricum foarte frumos pusa problema

www.mulaje.ro

Comment

Ce sa fac cu roata de rezerva ca am si eu,e chiar noua!E vorba de alte faruri(nu dayline),le stie el...!

Comment

Originally posted by mirita adrian View Post
              aratau prea bine pe masina si cred ca le-am laudat cam mult
              astazi au inceput sa scoata fum de la plasticul din interior si cred ca se vor topi cat de curand
              omule...sincer...sunt urate cu spume
              iti doresc(sau...daca tie iti plac asa mult nu iti doresc) sa scapi intr-un fel sau altul cat mai repede de ele

Comment

designul e fain .... calitatea insa lasa de dorit ... si pretul cam piperat ;)
                :popa:

Comment

Dayline Logan

M-am interesat eu de un set din acela de faruri.Sunt intre 400 si 500 ron setul .Dar nu stiu cat de bine bat ,iar dupa parerea mea fiind neomologate sari repede in ochii sticletilor tinand cont ca se apropie sarbatorile.

Comment

sunt ff frumoase farurile,am vazut cum bat si dupa parerea nu se merita,bat ff prost

Comment

• miam luat si eu faruri dastea..ink nu leam montat pe masina ca nu e gata reparatia dar vreau sa le fac sa se aprinda amandoua pe faza lunga iar pe faza scurta sa pun xenon sau nijte becuri mai mari..aveti idee ar da vrun rezultat bun?
                      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                      sigpic

Comment

• sincer...decat sa dai 400-500 pe farurile astea mai bine iti iei un kit de lupe...vopsesti faru negru pe interior si vei avea o luminia de 100 de ori mai buna decat farurile astea dayline...

Comment

• a am uitat sa zic leam luat de la firma producatoare din pitesti..
                          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                          sigpic

Comment

• ...de la firma importatoare din Pitesti. Doar daca Pitestiul nu'i in China
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by faraonw View Post
                              miam luat si eu faruri dastea..ink nu leam montat pe masina ca nu e gata reparatia dar vreau sa le fac sa se aprinda amandoua pe faza lunga iar pe faza scurta sa pun xenon sau nijte becuri mai mari..aveti idee ar da vrun rezultat bun?
                              mai mari in ce ? in diametru sau putere ?

Comment

• la xenon cred ca sigur se topesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google