If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aratau prea bine pe masina si cred ca le-am laudat cam mult
astazi au inceput sa scoata fum de la plasticul din interior si cred ca se vor topi cat de curand
in caz ca vrei sa scapi de ele i-ti ofer 300 ron ,
aratau prea bine pe masina si cred ca le-am laudat cam mult
astazi au inceput sa scoata fum de la plasticul din interior si cred ca se vor topi cat de curand
omule...sincer...sunt urate cu spume
iti doresc(sau...daca tie iti plac asa mult nu iti doresc) sa scapi intr-un fel sau altul cat mai repede de ele
M-am interesat eu de un set din acela de faruri.Sunt intre 400 si 500 ron setul .Dar nu stiu cat de bine bat ,iar dupa parerea mea fiind neomologate sari repede in ochii sticletilor tinand cont ca se apropie sarbatorile.
miam luat si eu faruri dastea..ink nu leam montat pe masina ca nu e gata reparatia dar vreau sa le fac sa se aprinda amandoua pe faza lunga iar pe faza scurta sa pun xenon sau nijte becuri mai mari..aveti idee ar da vrun rezultat bun?
Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
sincer...decat sa dai 400-500 pe farurile astea mai bine iti iei un kit de lupe...vopsesti faru negru pe interior si vei avea o luminia de 100 de ori mai buna decat farurile astea dayline...
miam luat si eu faruri dastea..ink nu leam montat pe masina ca nu e gata reparatia dar vreau sa le fac sa se aprinda amandoua pe faza lunga iar pe faza scurta sa pun xenon sau nijte becuri mai mari..aveti idee ar da vrun rezultat bun?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment