mai bine iti puneai direct xenon in proiectoare , arata si mai bine si lumina mai buna
Dayline Logan ...Model Nou De Faruri...ce Ziceti?
Collapse
X
-
>>>
Farurile de mai sus au fost cumparate deja de mine ... revin cu pareri si poze dupa ce imi ajung si le montez.
Cat despre faruri angeleye cu 2 lupe de la megadrive ... nu le recomand decat daca schimbati firele cu unele noi ... mie mi-au luat foc cablurile.
Scuze de dublu post dar vreau sa fac niste precizari deoarece am citit pe aici multe lucruri care mau facut sa rad cu lacrimi ... vad ca multi isi pun faruri dayline sau pur si simplu isi dau cu parerea in necunostinta de cauza.
1. Farurile nu se pot regla ... Ba da se pot regla si chiar au reglaj mult mai mare decat Stock-urile. sub lupe aveti coua suruburi din care puteti regla faru.
2. Chinezariile aste daca nu pui xenon nu vezi nimic ... Din contra, Dayline cu lupa si cu bec philips lumineaza mult mai bine decat stocurile (intradevar nu asa bine ca si xenonu cu lupa) dar tot mai bine decat stok. Dayline-urile sunt made in U.E. si nu in china
3. Se topesc de la xenon. ... dincontra Niste megadrivuri mi-au luat foc de la cablusi si tot nu s-au topit ... cu atat mai putin de la xenon.
4.Ledurile au rost de inlocuire a fazei scurte si nu se vad ziua.
In primu rand ledurile sunt pentru inlocuirea pozitiei si nici decum a fazei scurte. Legea spune ca trebuie sa ai farurile sau pozitiile aprinse si pe timpu zilei. Dayline-urile au aparut tocmai din aceasta cauza si ledurile inlocuiesc Pozitiile si nu faza scurta. In brasov exista un taxi cu dayline si va asigur ca se vad destul de bine si ziua.
Inca o data scuze de dublu post si sper ca sau inteles anumite lucuriTraim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostNicosianu, nu vorbi prostii!
Led-urile sunt inlocuitorul fazei scurte nu a pozitiilor. La BMW/audi/VW/mercedes, etc e la fel ;)
lupa reprezinta faza scurta si oglinda faza lunga,ce e asa greu de gandit sincer ?
daca led-urile sunt inlocuitoarele fazei scurte atunci becul de il aveti in farurile stock de pozitie sunt inlocuitoarele semnalizarii ?)))
pozitia e pozitie,faza scurta e faza scurta,lunga e lunga,scurta se aprinde intotdeauna dupa pozitii,nu ai sa vezi masina care sa ii mearga scurta fara pozitii,asta daca nu are becuri sau cine stie ce alte modificari !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Oare de ce dracu ii zice Daytime Running Lights ? Pentru ca inlocuieste pozitia ?
Andrei, porcariile astea de dayline-uri, ca intr-un final am aflat ca defapt sunt niste procarii, intr-adevar folosesc DRL-ul pe post de pozitie, nicidecum pentru ce a fost proiectat initial, dar asta din cauza ca se folosesc led-uri de rahat
Uite un exemplu aici si altul aici
Asta e DRL si e inlocuitorul fazei scurte!!!! Dar daca voi sunteti mai inteligenti decat inginerii de la audi/mercedes, bravo voua
La plasticele astea da, ledurile reprezinta pozitia, lupa scurta si oglinda lunga si ca sa stii si tu, DRL-ul merge fara pozitii
Comment
-
Tu stii ce vorbesti?
La mercedesul din prima poza in faruri sunt doua lupe. 1 faza scurta 2 faza lunga. Ledurile ce sunt aprinse sunt pozitiile. La poza a doua iarasi sunt doua becuri.
Daca ledurile inlocuiesc faza scurta tu ce naiba mai vezi noaptea, la aia te-ai gandit?
Doamneeee greu e cu ganditul.I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment