Dayline Logan ...Model Nou De Faruri...ce Ziceti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• X@by, ai vazut vreodata cum se vede dayline-ul de pe un E-klasse ? Iti spun eu, noaptea vede mai bine decat faza mea scurta
    Si in plus, avand in vedere ca esti obligat sa mergi cu faza scurta aprinsa, pe astia de ce nu-i executa nimeni ? Si nu numai la noi e legea asta. Crede-ma ca stiu foarte bine ce vorbesc, ca am vazut destule masini cu asa ceva dotare standard, nu aftermarket, ca alea aftermarket ....

Comment

• Colegule membru important Razvy, eu sunt convins ca habar nu ai ce vorbesti.

Ca si exemplu scurt si simplu, ledurile din farurile Audi.
      Stii ca stau tot timpul aprinse, chiar si in conditiile in care pozitiile spate sunt stinse?
      Stii ca au senzor de lumina si li se reduce intensitatea cu cat este mai intuneric afara?
      Stii ca atunci cand semnalizezi, cele de pe partea cu semnalizarea aproape se sting?

Cu o minima documentare pe Google, avea sa realizezi ca DRL-ul a fost instituit pentru o mai buna vizibilitate a masinii dotate cu asa ceva, in timpul zilei, fapt ce a determinat, cel putin statistic, o reducere a accidentelor de circulatie.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• >>>>

Stimabile Razvy ... grija cu prostiile pe care le debitezi.
        Farurile cu angel eye de la BMW cum sunt stimabile ... Engelu inlocuieste pozitia sau faza scurta.
        Audi a 4 si audi a6 ... au leduri ca bozitie sau ca faza scurta ... au bixenon H4 alea si ledurile sunt ca pozitie.

Mercedesul are ledurile tot ca pozitie si are doua becuri in far. unul pentru faza scurta si unul pentru lunga.

Intradevar exista o masina de serie de la Mercedes dar aia are pana si faza lunga si scurta pe leduri ....

Opel Astra are ledurile ca pozitie.

Sfatu meu e sa mai deschizi asa din cand in cand pentru pasiunea ta cate un manual tehnic sa sa intri intr-o astfel de masina si sa ii aprinzi pozitiile ... sa vezi exact ce se aprinde la far cand dai de maneta sau buton )))))
        Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.

Comment

• Nico, faza tare e ca n'ai ce sa aprinzi manual.
          DRL-urile se aprind automat atunci cand pui contactul, indiferent daca aprinzi sau nu pozitiile.
          Cum am zis si mai sus, DRL n'are nicio legatura cu pozitia spate.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• colegul razvy nici nu are habar ce vorbeste,imi cer scuze ca zic asa dar vba unui user mai sus ,mai documenteaza-te!
            Logan Forum consiliaza nu si repara!
            [/SIGPIC]

Comment

• Colegul RAZVy...stie el ceva,dar nu destul de bine. De cand s-a dat legea auto ca toate masinile sa aiba din fabrica stock lumini de zi, el confunda acele benzi cu leduri cu faza scurta.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• In concluzie merita efortul sa dai banii pe o pereche de faruri dayline modelul din pozele postate?

Scuze ca m-am trezit tirziu cu inca o intrebare:despre dayline de sechtor all ,ce parere aveti are(avut) cineva ,merita banii?
                Last edited by cipo; 3 April 2012, 15:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cipo, in concluzie mai bine cumperi module pt DRL decat mega drive-uri
                  Sau, dai banii pe un set de dectane.

cipo, in concluzie mai bine cumperi module pt DRL decat mega drive-uri
                  Sau, dai banii pe un set de dectane.
                  Last edited by Razvy; 3 April 2012, 16:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut
                    daca montezi farurile cu dayline mai merge reglajul din interior ?
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher
                    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• la farurile megadrive, cele cu angel eyes (modelul negru mat) se pierde reglajul din interior....
                      Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• si la acelea cu pozitia gen audi,dayline mai exact se pierde reglajul din interior
                        Logan Forum consiliaza nu si repara!
                        [/SIGPIC]

Comment

• la toate ieftinaturile cu lupa se pierde reglajul interior.

Comment

• Am eu montate pe masina mea , le-am pus un set de xenon H1 pe faza scurta si se vad destul de bine , le puteti comercializa la pretul de 500 Ron este o firma in Pitesti :
                            Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
                            Attached Files
                            Be The One , Not Anyone !

Comment

• am avut si eu :P vezi ca nu o sa poti trece itp-ul cu ele ca nu au reglajul din interior..
                              Attached Files
                              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                              sigpic

Comment

• Stiu dar din fericire le am si pe cele vechi
                                Be The One , Not Anyone !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google