Dayline Logan ...Model Nou De Faruri...ce Ziceti?
Collapse
X
-
-
Foarte frumoase, numa sa nu fie ca la MegaDrive sa te apuci sa mesteresti pe la ele, dar oricum is mai frumoase si cred ca ar merita si efortul asta.
mi-as lua si eu....
Comment
-
astea-s de PH1...se vede ca partea de sus e aproape paralela daca nu chiar paralele cu partea de jos
in poza farul nu e pe orizontala cum trebe, si intr-adevar vad ca are coltul cu semnalizarea prea ascutit....sa speram ca au si de PH2, desi cred ca e prea devreme...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Da doamne sa fie de ph1 Bolo, ca si eu imi iau, de cand le astept...
Comment
-
am trimis si eu mesaj la ei si miau zis ''Dear Sir,
Thanks for your inquire. I wish your business goes very well. I'm Anya, now I send the price of Dacia Logan Head Lamp to you, It's USD25/PCS. How do you think? The product of ours is good, reasonable price and good quality. I wish you can satisfaction.
If you are interested in our Dacia Logan Head Lamp, you can play an order for us, and we will according to your request to provide the goods to you. We are trustworthy partner, and I believe we will give you full satisfaction.
Thank you very much, and look forward to hearing from you very soon'' ....acum eu cred ca bucata ar fi 25usd si nu miau zis nimic de comanda minima acum mai trebuie cineva care mai are si pile pe la vama sa nu ne trezim ca platim niste taxe mai mari decat face.
Comment
-
Dear Sir,
Thanks for your inquire. I wish your business goes very well. I'm Anya, now I send the price of Dacia Logan Head Lamp to you, It's USD29/PCS, and the minimum quantity is 200 pieces. How do you think? The product of ours is good, reasonable price and good quality. I wish you can satisfaction
Comment
-
da probabil eu am trimis dupa tine si ce au zis ca astia sunt interesati hai sa le facem o oferta mai buna sau poate au raspuns persoane diferite acum sa vedem cine comanda.....a si din ce vad eu acolo langa lupa eu cred ca e pozitia pentru ca e prea mic becu care se vede acolo ca sa fie pt faza lunga si lupa cred ca e pentru becuri h4
Comment
-
nu va contrazic, din poza arata a fi prea mic pentru un bec...dar ce bec si cat de mic e pentru faza lunga, in mod normal la o masina cu 2 becuri?
o poza cu devil eyes, cum au aparut pentru prima data pe piata de anu trecut sau acum 2 ani...intai pentru gama audi si apoi pentru passat, cam la fel arata si aici becul respectiv, mic, si e faza lunga :
PS cam asa ar trebui sa arate si la noi farul aprins nice nu?Attached FilesLife is short...play more!
Comment
-
semnalizarea e deja gen neagra, fagurele ala, iar cu facutul negru, tre sa fie la fel de usor de desfacut farul
si pozitia nu prea ai cum...aia e faza lunga pozitia e sirul ala de leduri, care ar trebui sa fie numai day lights, dar fiind asa ieftin, nu au pozitie adevarata separata...ca-n farul pus de mine mai sus
acum serios, m-as baga la un set....chit ca-l iau sa ma joc cu ele, pana astept altceva
cine face comandaLife is short...play more!
Comment
Comment