Cauciucuri jante 14

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cauciucuri jante 14

Vreau sa imi cumpar un set nou de cauciuri. Din pacate intampin o problema pe care nu as fi asteptat-o, in sensul ca loganul meu este echipat cu cauciuri 165/80/14 care nu prea se comercializeaza in Romania.
    Va rog pe cei care aveti idee unde as putea gasi asa ceva sa ma ajutati cu orice info sau eventual cei care aveti de vanzare un set de jante de tabla pe 15 sa imi trimiteti un reply.
    Multumesc!

Am auzit e aceasta problema pe care o intampina cei care au jante pe 14 (inclusiv eu...la o masina de la firma am jante pe 14) dar am aflat ca exista posibilitatea de a se monta niste cauciucuri de alta dimensiune compatibile cu actuala dimensiune...sau ar trebui sa sunati la vocea clientului sa intrebati de unde se pot procura aceasta marime de cauciucuri.
    sigpic

Comment

Se gasesc cauciucuri Barum Brillantis 165/80/14 la dealer si costa 100 ron/cauciucul. Se gasesc si jante pe 14", pe 15". Daca vrei ceva, imi zici si iti dau codul, te duci la un dealer si comanzi.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@stm21st: eu in locul tau, daca-ti permite portofelul, as pune gume de iarna 164/80r14, pe jantele ce le ai acum,iar pt vara, as trece pe 185/65r15 (asta presupunand si schimbul jantelor). masina sta mult mai bine pe rotile alea de 185...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

poate nu stiati;dar loganul are omologate si anvelope de 185/70/14 88T(scrie in carte si in cortificat)si sunt extraordinare prin gropile romanesti.eu chiar ma gindeam sa montez pe masina mea asa ceva.

Comment

Nu sunt prea bune cele cu latimea de 70 ca scade stabilitatea si creste distanta de franare. De aia nici nu se pun la noi, standard, ci numai in Ungaria unde Loganul e mai ieftin.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cu toate astea,preea mult din denivelarile drumurilor,protejand bucsele;si in afara de astea,nu mai trebuie sa schimbe jantele,si oricum sunt mai bune ca cele de 165/80/14;Nu-i asa?

Comment

Am jante pe 15,dak imi pun pe 14 are ceva?
                God is my copilot

Comment

@andrei: care zici ca ar fi cosul pt jante de 14"?

Comment

andrei
                    Loganist de 5 stele

Ultima Activitate: 10th July 2009 14:14
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

nu am foat atnet la date

Comment

sall aceste cauciucuri sunt pentru dacia 1310?

Comment

Salut baieti. Eu mi-am trecut loganul la insistentele tatalui meu de pe 15" pe 14". Am achizitionat jante de cielo, le-am alezat interiorul sa intre pe butuc si am montat pe ele cauciucuri 185/70/14. Costul acestui procedeu a fost in felul urmator 4 jante x 40 lei + inca 10 lei alezarea lor, in total 170 ron. Intradevar cu aceasta garda a cauciucului este mult mai confortabila la denivelari.
                          sigpic

Comment

banuiesc ca este si putin mai joasa masina , ceea ce poate oferi o mai buna stabilitate la drum .

Comment

diametrul rotii este cu 22 mm mai mic, diferenta fiind neobservabila
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google