Motoras Pt Deschiderea Portbagajului La Logan !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa am si eu, cu buton si se poate (tocmai asta e si ideea actuatorul transforma energia electrica intr-o energie mecanica) am zis bine ? Nu mai trebuie sa apesi tu pe buton ! ;)
    Cum ai adaugat poza ?
    :popa:

Comment

Cam astia sunt pasii: Go Advanced - Gestiunea Atasamentelor - Browse - Incarca - Trimite Reply

Comment

pai si nu o putem face acolo si la masina mea? caut inainte si eu actator. altceva ce mai trebuie ? bormasina acum ma duc sa o incarc.

Comment

Gata, am gasit. Mersi. Eu dadeam insereaza imagine si trebuia sa adaug url-ul imaginii, ...etc. etc.
          Cand gasesti actuator sa ma anunti si o facem amandoi.

Comment

intrebare . as vrea un sistem de deschidere cu buton fix montat pe bord discret am nevoie apas butonu si se deschide porbagaju .am actuatoare si cu cinci fire si cu doua si as dorii de la cei care se pricep un mic montaj o schema ceva ca sa stiu de unde sa incep

Comment

Poate reusim sa ne intalnim toti la Polivalenta si cu un indrumator ... le rezolvam pe toate. Ce ziceti ? Ne bagam ? Eventual vin eu si cu bormasina pentru gaurit, am facut rost ;)

Originally posted by tataieb12 View Post
              intrebare . as vrea un sistem de deschidere cu buton fix montat pe bord discret am nevoie apas butonu si se deschide porbagaju .am actuatoare si cu cinci fire si cu doua si as dorii de la cei care se pricep un mic montaj o schema ceva ca sa stiu de unde sa incep
              Pai daca poti sa deschizi din butonul de la cheia masinii ce-ti mai trebuie la bord ? (ca la cielo ?) iti trebuie butonul ...
              Last edited by bagheera; 26 April 2010, 22:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu am reusit cu 50 ron operatiunea.
                a durat cam o ora. a dat gaura in portbagaj, in tabla ca sa puna actuatorul si o gaura in bord pentru butonas.
                parca viata e mai simpla.

Comment

trebuie actator cu 2 sau 5 fire? am vazut unii care aveau cu 5 si altii cu 2. deci ?

Comment

Originally posted by gheorgheion View Post
                    eu am reusit cu 50 ron operatiunea.
                    a durat cam o ora. a dat gaura in portbagaj, in tabla ca sa puna actuatorul si o gaura in bord pentru butonas.
                    parca viata e mai simpla.
                    Cand asta ? si unde ? Zii si tu detalii, actuatorul cate fire are ? Poti pune si tu cateva poze ? Eu am cu 5 fire dar sunt si cu 3. De ce sunt unele cu 5 si unele cu 3 ?

Comment

dece ai mai facut gaura an bord pt buton am vazut ca se poate si pe telecomanda tii apasat mai mult pe butonul de deskidere si se deskide portagajul

Comment

da, pe pinul b1 al mufei p ( aia lata) a 2-a iesire de comanda usi
                        sigpicMy ride

Comment

O schema electrica sau macar niste poze cu etapele montarii poate pune cineva? Multumesc.
                          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                          sigpic

Comment

Pentru cei care au deja montat actuatorul. Daca se apasa de doua ori butonul de deschidere a masinii de pe cheia de contact se si deschide portbagajul sau numai se descuie ?

Comment

La modelul mai vechi ce il am din 2005 am facut deschiderea portbagajului din telecomanda.Acum la modelul nou fara buton vreau sa incerc cu acelasi tip de alarma bineinteles adaugand acel actuator.
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Nu va mai stresati.Am fost la Autovit si am intrebat unde se monteaza asa ceva.La primul magazin mi-au cerut 90,la al doilea 110,iar la al treilea(linga o vulcanizare,si vind si alarme)60 de lei.Toata treaba a durat juma de ora,cu materialele lor.Magazinul de alarme se afla pe rindul din fata cauciucurilor,si se invecineaza cu o vulcanizare si o crisma cu mici,asa ca il gasiti destul de usor.Si de asemenea intrebati inainte cit costa,ca sa nu luati teapa.Oricum este mai bine cu buton.Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google